ne görüyosan ona savunma yap kaynatma şikayeti
Sinirlenmene ve üslubunu bozmana gerek yok dostum. Senin ile karakterimin arasında senin de bildiğin üzere bir rol geçmişi var. Bunu ikimizde biliyor ve kabul ediyoruz. Bu konuyu geçtikten sonra, karakterim seni dün Sunset'de görüyor ve orada iskelenin kıyısında beklemeni fırsat bilip arkadan itiyorum. Senin karakterin ekran görüntülerinde de gördüğümüz üzere işbaşında değil. Ben de senin sivilde olman, üzerinde bodycam olmaması ve o esnada etrafta hiçbir işbaşında polis olmamasını kendi lehime çevirerek seni aşağıya itiyorum. Sen de /dene yaparak arkadaşına tutundun ve aşağıya düşmedin. Bunların akabinde, karakterimin para ya da uyuşturucu karşılığı birkaç iş yaptırdığı karakterler var, onları çağırıyorum ve onlara: ''Dejan ile uğraşın, şuradaki adam'' blabla şeyler söylüyorum. Devamında siyahi karakterler geliyor ve senin karakterine gıcıklık yapıyorlar. Üstüne yürüyorlar, ellerinde bira varken çarpıyorlar. Bu rollerin hiçbirinde ama hiçbirinde OOC bir ihlal yok. Yok yani bu kişilerin görüşlerine göre yorumlanacak bir şey değil. Direkt olarak yok, o yüzden sana ilk mesajımda hangi ihlâli kast ediyorsun diye sordum.
Senin DeShawn Blade karakterini denize atıp devamında da '' Yüz orada, moron '' demeni de gerek telefon kamera kaydı, gerek Sunset iş yeri kamerası rolü yaparak IC olarak bir polis şikayeti oluşturuyorum. Bunda da bir problem yok. IC şikayet mesajımda da herhangi bir sorun ya da herhangi bir SAMP KURAL İHLALİ yok. Senin paylaştığın hiç ama hiçbir SS'te Kurt Thidwell karakteri yok bile dostum. Seni gecenin başında ittim, sen de düşmedin. Bu da OOC bir ihlal değil, karakterim illegal bir karakter. İşbaşında olmayan bir PD'i denize de atabilirim, dövebilirim de. Çünkü Dejan ve Kurt karakteri arasında bir rol geçmişi mevcut. Bunlara mütevellit senin bu şikayete beni neden eklediğini anlamadım. Koskoca yazdığın o metinler arasında tek ihlal, DeShawn karakterinin denizdeki olayı, onda da arkadaş kabul etmiş ve aranızda çözmüşsünüz. Benim yaptığım bir ihlal, görüntü, herhangi bir şey göremedim. Ona rağmen şikayette koskoca BEERMAN ve tayfası, yazmandan senin OOC kinlenmiş olduğunu anlıyorum.
Oyun içerisinde karakterinizin üstüne oynanması biraz OOC'de sizi sıkabilir, gıcık gelebilir. Çünkü oyun ile oyun dışını ayıramayan bazı oyuncular. Kısacası '' sen, senin karakterin değilsin'' Dejan'a gıcıklık yapıldığında ege the best sinirlenmesin yani. Çünkü brom ortada hiçbir ihlal yok. Neyse yeteri kadar yazdığımı düşünüyorum, BEERMAN ve tayfası olarak pek ekleyeceğimiz bir şey kalmıyor. Herkese iyi roller diliyorum.