Konu: BEERMAN ve tayfası - Retarted RP & Trolling & Non RP  (Okunma sayısı 365 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 19.08.2026 01:40
ne görüyosan ona savunma yap kaynatma şikayeti

Sinirlenmene ve üslubunu bozmana gerek yok dostum. Senin ile karakterimin arasında senin de bildiğin üzere bir rol geçmişi var. Bunu ikimizde biliyor ve kabul ediyoruz. Bu konuyu geçtikten sonra, karakterim seni dün Sunset'de görüyor ve orada iskelenin kıyısında beklemeni fırsat bilip arkadan itiyorum. Senin karakterin ekran görüntülerinde de gördüğümüz üzere işbaşında değil. Ben de senin sivilde olman, üzerinde bodycam olmaması ve o esnada etrafta hiçbir işbaşında polis olmamasını kendi lehime çevirerek seni aşağıya itiyorum. Sen de /dene yaparak arkadaşına tutundun ve aşağıya düşmedin. Bunların akabinde, karakterimin para ya da uyuşturucu karşılığı birkaç iş yaptırdığı karakterler var, onları çağırıyorum ve onlara: ''Dejan ile uğraşın, şuradaki adam'' blabla şeyler söylüyorum. Devamında siyahi karakterler geliyor ve senin karakterine gıcıklık yapıyorlar. Üstüne yürüyorlar, ellerinde bira varken çarpıyorlar. Bu rollerin hiçbirinde ama hiçbirinde OOC bir ihlal yok. Yok yani bu kişilerin görüşlerine göre yorumlanacak bir şey değil. Direkt olarak yok, o yüzden sana ilk mesajımda hangi ihlâli kast ediyorsun diye sordum.

Senin DeShawn Blade karakterini denize atıp devamında da '' Yüz orada, moron '' demeni de gerek telefon kamera kaydı, gerek Sunset iş yeri kamerası rolü yaparak IC olarak bir polis şikayeti oluşturuyorum. Bunda da bir problem yok. IC şikayet mesajımda da herhangi bir sorun ya da herhangi bir SAMP KURAL İHLALİ yok. Senin paylaştığın hiç ama hiçbir SS'te Kurt Thidwell karakteri yok bile dostum. Seni gecenin başında ittim, sen de düşmedin. Bu da OOC bir ihlal değil, karakterim illegal bir karakter. İşbaşında olmayan bir PD'i denize de atabilirim, dövebilirim de. Çünkü Dejan ve Kurt karakteri arasında bir rol geçmişi mevcut. Bunlara mütevellit senin bu şikayete beni neden eklediğini anlamadım. Koskoca yazdığın o metinler arasında tek ihlal, DeShawn karakterinin denizdeki olayı, onda da arkadaş kabul etmiş ve aranızda çözmüşsünüz. Benim yaptığım bir ihlal, görüntü, herhangi bir şey göremedim. Ona rağmen şikayette koskoca BEERMAN ve tayfası, yazmandan senin OOC kinlenmiş olduğunu anlıyorum.

Oyun içerisinde karakterinizin üstüne oynanması biraz OOC'de sizi sıkabilir, gıcık gelebilir. Çünkü oyun ile oyun dışını ayıramayan bazı oyuncular. Kısacası '' sen, senin karakterin değilsin'' Dejan'a gıcıklık yapıldığında ege the best sinirlenmesin yani. Çünkü brom ortada hiçbir ihlal yok. Neyse yeteri kadar yazdığımı düşünüyorum, BEERMAN ve tayfası olarak pek ekleyeceğimiz bir şey kalmıyor. Herkese iyi roller diliyorum.

#11 - 19.08.2026 02:00
benim gram umursamadigim bir rol, senin bana aldigin ic tavir da gram umrumda degil. sikayet actim ve savunma yaptin, sanki burada senin degerlerine hakaret edip seni asagilamisim gibi algi yapmana gerek yok. bunlari yapmani normal bulup ustune beni 'ic sikayet' edip yalan yanlis ifade ile kanit sunma rolu yapamazsin. orada sundugun kanit ooc sslere dayaniyor, oyle olmayan bir rolu sanki oyleymis gibi yansitamazsin, orasi ne kadar ic bir kanal olsa da verdigin ifade ile yaptirdigin "kamera rolu" - kim sana kamera goruntusunu verdiyse artik, ic ne yasandiysa ona uyumlu yansitilmali. dedigim gibi umursamadigim bir durum umursasam diger kardesimin yaptigi bogulma rolundeki ihlali ustelerdim, ceza almasin mumkunse ama senin yaptigin bu sacma rolden ceza alman gerekiyor. yonettigin karakterin 18 yasinda ergen bir karakter degil, birligine ve karakterine uygun rol yap.

illegal gecmisim zaten saklanan bir sey degil, bu rolun 50 kat ragebait/retarted hallerini yasadim, bunyem aliskin yani. bunun gibi rollere dejan yerine ege the best bozulmaz. sonuclanabilir
« Son Düzenleme: 19.08.2026 02:02 ege the b3st »

#12 - 19.08.2026 02:03
verdigin ifade ile yaptirdigin "kamera rolu" - kim sana kamera goruntusunu verdiyse artik,
Mekan sahibi biziz dostum, Sunset birliğimizin işletmesi. Kamera kaydını nasıl alamayayım?

#13 - 19.08.2026 02:07
kamera kaydi dedigin rolle verdigin ifadenin gram alakasi yok, cumle içimden cekip alma bence "hakli" cikmak icin.

Actigin ic sikayette arkadasinin boguldugundan, eskisi gibi(?) nefes alamadigindan bahsediyorsun. bir zenciyi darp ettigimden ve onu denize atmamdan, hakaret etmemden bahsediyorsun(ayni adami 1 saat sonra devriyede savannada gezerken goruyorum), kamera rolu ile bunu 'destekliyorsun' ama olanlar boyle degil? yaptigin kamera rolu ic ile dogru baglantili olacak, aksi halde kamera rolu yapamazsin. tipki silahi olmayan birisinin ic silah kullanma emoteu vermesi gibi. gidisati zaten sen anlatmissin, verdigin / yaptığın rol tamamen etki, tepki olmus. biraz da sacma oldugunu kabul etmek gerekiyor. karakterin R17, 18 yasinda da degilsin. seni tutuklattirmis bir memura kin tutup denize atmaya calisiyosun, sonra basina zencileri taciz etmesi icin yolluyorsun. kusmalar, vurmalar, kirmalar. garip bir rol, bu karakter boyle roller yapmamali, tamamen trolling ve retarted. savunma gelmiş zaten, uzatmayalim sonuclansin.  :sampanya:

#14 - 19.08.2026 02:11
kamera kaydi dedigin rolle verdigin ifadenin gram alakasi yok, cumle içimden cekip alma bence "hakli" cikmak icin.

Actigin ic sikayette arkadasinin boguldugundan, eskisi gibi(?) nefes alamadigindan bahsediyorsun. bir zenciyi darp ettigimden ve onu denize atmamdan, hakaret etmemden bahsediyorsun(ayni adami 1 saat sonra devriyede savannada gezerken goruyorum), kamera rolu ile bunu 'destekliyorsun' ama olanlar boyle degil? yaptigin kamera rolu ic ile dogru baglantili olacak, aksi halde kamera rolu yapamazsin. tipki silahi olmayan birisinin ic silah kullanma emoteu vermesi gibi. gidisati zaten sen anlatmissin, verdigin / yaptığın rol tamamen etki, tepki olmus. biraz da sacma oldugunu kabul etmek gerekiyor. karakterin R17, 18 yasinda da degilsin. seni tutuklattirmis bir memura kin tutup denize atmaya calisiyosun, sonra basina zencileri taciz etmesi icin yolluyorsun. kusmalar, vurmalar, kirmalar. garip bir rol, bu karakter boyle roller yapmamali, tamamen trolling ve retarted. savunma gelmiş zaten, uzatmayalim sonuclansin.  :sampanya:

Brocum ilk öncelikle IC şikayette yalan söylemek yasak mı? Belki benim Kurt karakterim sana iftira atıyor, iftira atma rolleri yasak mı? Belki karakterim 1'i 10 gösteriyor. Bu yasak mı? Bunlar OOC olarak yasak değil ki. Onun dışında karakterim R17 değil R30 olsun, yaşım da 13 olsun istediğim rolü yaparım. Ben burada şimdi elli yıldır rol yapıyorum triplerine girecek birisi değilim. Şikayette benim görüntüm rollerim yok, üzerine üç adam salıyorum ve onlar da ihlal yapmıyor. Açılan IC polis şikayetinde de bana göre doğru, sana göre IC yalan ifadeler var. IC yalan söylemek, IC iftira atmak yasak değil. Bu tarz rolleri hayatında hiç görmediğin ya da az gerçekleştirdiğin için garipsemiş olabilirsin ama üzgünüm dostum.
« Son Düzenleme: 19.08.2026 02:13 BEERMAN »

#15 - 19.08.2026 02:13
iftira rolu yapiyosan kamera rolu ile dediklerini destekliyormus gibi "gosteremezsin" benim takildigim burasi, kusura bakma hic iftira rollerine girismedim evet  :manifdog  deneyimli degilim bu konuda. Dedigim gibi, sikayetci oldugum kisim ve kisimlar bunlar, sen de savunmani yapmissin. Sonuclanabilir benim icin.

#16 - 19.08.2026 02:15
iftira rolu yapiyosan kamera rolu ile dediklerini destekliyormus gibi "gosteremezsin" benim takildigim burasi, kusura bakma hic iftira rollerine girismedim evet  :manifdog  deneyimli degilim bu konuda. Dedigim gibi, sikayetci oldugum kisim ve kisimlar bunlar, sen de savunmani yapmissin. Sonuclanabilir benim icin.

Kamerada zenci karakteri denize attığın gözüküyor, bu rol yalan mı ya da yaşanmadı mı? On kere sonuçlansın son mesajım diyorsun, sürekli mesaj atıyorsun dostum biraz tutarlı olmalısın. Burada saygı çerçevesinde bir şeyler konuşuyor/tartışıyoruz.

#17 - 19.08.2026 02:19
anlasamiyoruz, sonuclansin

#18 - 20.08.2026 04:40
Şahitliğimi onaylıyorum. Kendi aramızda mutlu mutlu rollerken durduk yere gelip ortamı bozdular  :'(

#19 - 22.08.2026 03:56
@BEERMAN @Lewinto7 @sampsever

"Ortak nezaket, oyun ortamındaki karşılıklı saygıyı da belirtir. Yani diğer oyuncuların oyundan keyif almasını önleyecek her türlü hareketi gerçekleştirmekte ihlal olarak sayılacaktır."

Hepiniz yaptığınız saçma rol nedeniyle bu seferlik uyarılıyorsunuz. Tekrarında ceza verilecek. Karşıdaki oyuncunun yapmak istemeyeceği, rahatsız edici rolleri gerçekleştirmeyin.