Eğer evet deseydim yanıma gelip evi satacaktın" İddiası (Varsayım):
"Eğer böyle yapsaydım, sen de şöyle yapacaktın" şeklindeki farazi senaryolarla kural ihlali kanıtlanamaz.
@Lynthe benim niyetimi okuyarak kural ihlali yapacağımı varsaymaktadır. Eğer kendisinden OOC olarak "Evet, arıyorum" yanıtı gelseydi; "IC şekilde iletişime geçerek ve bu ev satın alma konusunu açarak." rolü tamamen kuralına uygun bir şekilde IC zemine taşıyacaktım. Benim direkt olarak yanına gidip kural dışı bir eylem yapacağım tamamen kendi uydurmandır.
"Chatlog Baltalama" İddiası:
Sunucu tarafından oyunculara sunulan /pm (Özel Mesaj) sistemini kullanarak tek bir soru sormak "chatlog baltalamak" veya rol bölmek değildir. Zira ortada bölünen bir etkileşim yoktur. Rahatsız olan veya PM almak istemeyen oyuncular için sunucuda PM kapatma komutu mevcuttur.
İlanlar Bölümü ve Haksız Kazanç İddiası:
Oyuncuların OOC bir şekilde birbirleriyle ticaret için OOC ön iletişim kurması yasak değildir. Önemli olan, bu ön iletişimin ardından satış eyleminin tamamen IC kurallar çerçevesinde (ilanlar, IC buluşma vs.) gerçekleştirilmesidir. Henüz gerçekleşmemiş bir ticaret üzerinden ilanlar bölümündeki oyuncuların hakkını yediğimi iddia etmek mantık dışıdır.
Özetle; ortada ihlal edilmiş somut bir kural yoktur. Tamamen "yaşanmamış olaylar" üzerinden beni suçlamaya çalışıyorsun.