Konu: troll, retarted rp, illegal kural ihlali  (Okunma sayısı 320 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 11.08.2026 23:56

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @SARISILIR01

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 11.08.26

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

troll ve retarted rp, ve illegal kural ihlali

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Sokağa florencia 13 birliği geliyor içlerinden biri bir anda el ense çeker diye emote atıyor. Ayrıca birlik 06.08.26 tarihinde geri dönüş yaptı yani illegal kural ihlali de yapıyor arkadaş. Yaptığının troll bir emote olduğunu düşünüyorum.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://i.hizliresim.com/jqwiimms.png

Ek açıklamalar(varsa): N/A

« Son Düzenleme: 14.08.2026 00:39 illegal dostu sukut »

#1 - 12.08.2026 00:34
savunma gelecek

#2 - 12.08.2026 02:54
Öncelikle selamun aleyküm, olayı birde bizim tarafımızdan dinleyin çünkü illegal dostu sukut sadece kendisine yapılan olayları ss alarak atmış, hava hoş. Öncelikle birlik üyelerinden birisi bugün Idlewood'da madde satışı yapan birlik üyem olan Ruben Arias'a laflar söyleyip arabasına bindirip motel içerisine sokuyor ve brawl başlatıyor. Nedeni olarak ise bizim sokağımızda torba tuttu diyorsunuz fakat adamı araca bindirip kendiniz motele kendiniz götürüyorsunuz  :D. Daha sonradan sokağımıza gelip rolde kartel bağlantılı yönettiğimiz Armando Atenas adlı R19 karakteri etrafında birlik üyeleri varken tehdit ederek onu sokak ortasında aşağılıyorsunuz. Şimdi Türkiye Roleplay yapmıyoruz ama Amerikan konseptte böyle bir davranışın cezası direkt ölümdür, karakterlerinizi vurmaktansa konuşmaya geldik. 12 Kişi gelmemize rağmen ne bir Fear RP gördük, ne de adam akıllı bir chat yazdığını gördük. Yazdığın kelime sayısı 3 (üç) kelimeyi bile geçmedi kanka :garip:

İkinci olaya geçelim, akşam vakti toplaşmak için in game atıyorum ve konuşmaya gideceğimizi söylüyorum, kimseye demiyorum bu arada sıkmaya gideceğiz diye. Öncelikle illegal dostu sukut, sen bir karakter yönetmeyi bile bilmiyorsun, 12 kişi yanındayız ve sadece sen ile Jamal Blood adlı bir karakter yanında var, şimdi birliklerimizi karşılaştıralım. Oluşumum kartel bağlantılı bir Florencia 13, bunu rolde illa biliyorsunuzdur. Sizin oluşumunuz ise yeni açılmış bir birlik ve daha senaryonuz belirli değil. Biz kapanıp açıldığımız için sadece illegal rol yasağımız var ve gerilemiş rolü yaptık, karakterlerimiz içeriden çıktı, kimisi dağılıp sonradan geldi. Rol sslerimiz bunu destekliyor, biz bu tür roller yaparken siz kendinizi hep üstün görme rolü yaptınız, sana yanlışlarını anlatayım çünkü biz rol yaparken kanıt alan arkadaşlarım elbet buraya kanıtları sunacaktır. Birinci hatan şu ki; karakter yönetemiyorsun, yanına toplanan 12 adama karşı bir fear rp uygulamıyorsun, seninle konuşuyorum ve ciddi bir tavrımız var iken; "evet, öyle mi? tamam git yap, hmm" gibi gibi emoteler atarak karakterimi nereden kurtarırsam bana kâr mantığıyla ilerliyorsun, ne fear rp yaptın ne saygı duydun ne de oluşum üyeleriniz illegal yasaklarına uydu. Her neyse, dediğim gibi bir kartel bağlantılı karakter yönetiyoruz, birincisi Armando Atenas, diğeri ise mafyanın temelini oluşturacak bir karakter ile gelecek bir arkadaşımız.

Biz bu rolleri yaparken senin Idlewood motelden çıkma bir arkadaşın bir oluşum R20'sine saygısızlık yapıyorsa senin bölgene gelip; eline çiçek verip güler yüzlü yaklaşmak yerine adama el ense çeker diye emote vereceğiz çünkü kısasa kısas uyguluyoruz ve senin huyuna gitmek gibi bir zorunluluğumuz yok çünkü ilk agresif hareket sizden geliyor. Ben seninle orada rol yaparken senin bu rolü takmadığını anladım ve rolü daha fazla uzatmamak için elimi uzatıp tokalaştık, tekrardan benim dediğimle beraber R20 arkadaşımız senin kulaklarını çekip ensene vurdu. Bunu yapmasının en basit sebebi 12 kişiye karşı korkusuzca davranman ve ters ters konuşup "Yaparsın, edersin, kartele bak" vb. sözler ve sokağa adamını gönderip R19 rolündeki Armando Atenas karakterini tehdit edip sokak ortasında aşağılamandır, bunun karşılığını sokak ortasında aşağılanarak aldın, bunda herhangi bir yanlış yok. Senin sergilediğin rol benimde gözümde bir R5 rolü gibiydi, biz o bölgeye konuşmak için geldik ki arkadaşında hatalı olduğunu bildiği için bizden kaçarak başka bir oluşum bölgesine sığındı, buna herkes şahit olmuştur, anlatacaklarım bunlar. Kendi açından olayı yansıtıp mağdur rolü yapma lütfen illegal dostu sukut, kimlerin ne olduğunu biliyoruz.

Ishaq Wood karakterinin Fear RP kuralını ihlal ettiğinin kanıtı, rolde etrafını saran 10 üzerinde adam varken "Yap o zaman, kartele bak" gibi korkusuzca davranıyor, anlayamadık.
Spoiler: GösterGizle

İlk önce Salim adlı karakterin sokağa gelip bizi tehdit ettiğinin kanıtı, ilk agresif rolü kendileri sergiliyor biz sadece konuşmaya gidiyoruz ve tersleniyoruz. İllegal kural ihlallerini çiğnemiyoruz, aksine Mid Town 22 birliği ihlal edip normalde illegal rollere karışmaması gereken bir birliği tehdit ediyorlar. Ayrıca Salim'in tehditinden anlattığım ilk olayı (Ruben karakterine saldıranların ve agresif rolü başlatanların Mid Town 22 birliği olduğunu) anlayabilirsiniz.

Ayrıca biz herhangi bir troll göremedik, sizin tehditinize boyun eğmeyeceğimiz için tavrımızı sert bir şekilde gösterdik.

#3 - 12.08.2026 12:36
Aklınca beni aşağılamaya çalışmışsın ama sen portakalda vitaminken ben 13 rolleri yapıyordum, iğneleyici konuşmaksa bende öyle bir cevap yazabilirim.

Salim karakteri size bir şey yapmış haberim yok, geldiğinizde de bunu söyledim ama siz el ense çekerek role başladınız vay be kardeşim ne güzel bir karakter gelişimi ve 13 konsept rolü notlarımı aldım, oluşumuma haber salıyorum kartelle hemen bir bağlantı kurup güreş salonu açıyoruz artık herkesle role başlarken el ense çekeceğiz. Her neyse, Salim karakteri sokağımdaki bir torbacı, rolde onun yaptığı şeyin umrumda olmadığını olayını üstlenmeyeceğimi ama buraya kadar geldiğiniz için cezalandıracağımı söyledim, görmek istediğinizi söylediniz görmenize gerek yok dedim, o zaman gerekeni biz yaparız dediniz yapın o zaman dedim. Bak ne güzel işte istediğiniz gibi Salim'e istediğinizi yapın demişim, ama siz ergen olduğunuz için kanınız kaynıyor tabii, bununla yetinmek yerine hala bana agresif yapmaya devam ettiniz. Olur mu ya öyle şey? Salim'e istediğini yapın demem hiç yeter mi? YAHU BU ADAMLAR KARTEL KARTEL BEN NASIL SALİM'E İSTEDİĞİNİZİ YAPIN DERİM? KARTEL BUNLAR YAHU. Olayın ciddiyetini şimdi anladım dostum keşke el ense çekerken biz karteldeniz deseydiniz, o zaman emotenin ve bu rollerin mantığını anlardım. Kartel kısmını bilmiyordum.
Rolde karakterime yaptığınız aşağılama ve agresif hareketlerine rağmen fear rp sürdürdüm ve ona göre hareket ettim, sana göre fear rp elinizi öpmek olur yaptığınız kurtlar vadisi rp sonuçta. Olay kalabalık bir ekip toplamaksa bende kalabalık bir ekip toplayıp sokağına gelebilirim, elimi öpmezseniz fear rp yapmadığınızı düşünüp hepinize el ense çekerim ona göre. Kartel bağlantısı yapmaktan vazgeçtim kartele karşılık olarak çeçenistan bağlantısını gündeme getiriyorum, bakalım kim daha iyi el ense çekecek, sonuçta kartel bağlantısı kulak çekmek, enseye vurmak, el ense çekmek gibi şeyleri öğretir.

Sana 3 kelime cevap veriyorsam 3 kelime hakettiğindendir. Benim veya oluşumumun rollerini incelemek yerine kendine odaklan ése :D

Salim illegal kural ihlali yaptı diyorsan şikayet aç. Oluşumunuzdan rollerini beğendiğim kişiler var, oluşumunuzun da konseptini de beğeniyor ve takip ediyorum ama sen 2 troll adamın yaptığı hareketleri savunmak için aklınca beni, oluşumumu aşağılamaya ve iğnelemeye çalışıyorsun. Kimlerin ne olduğunu da bilmiyorsun, öğrenecek kadar gelişmemişsin. Her ne kadar kıvırsanda bu kadar uzun savunma yapabilmeni beğendim, bir gelecek var, bazı şeylerini törpülediğimizde düzgün biri olabilirsin. Bak ne güzel  iğneleyici ve aşağılayıcı bir cevap oldu, düzgünce cevap verseydin düzgünce karşılık alırdın, her neyse iki tarafta kendisine odaklanıp kendisini geliştirsin. Ya da nasıl istersen.

Savunma da geldiğine göre sonuçlanabilir.
« Son Düzenleme: 12.08.2026 12:48 illegal dostu sukut »

#4 - 12.08.2026 13:35
Sana R20 olarak çok güzel bir savunma yazacağım akşama doğru, beklemede kal.

#5 - 12.08.2026 15:21
Aklınca beni aşağılamaya çalışmışsın ama sen portakalda vitaminken ben 13 rolleri yapıyordum, iğneleyici konuşmaksa bende öyle bir cevap yazabilirim.

Salim karakteri size bir şey yapmış haberim yok, geldiğinizde de bunu söyledim ama siz el ense çekerek role başladınız vay be kardeşim ne güzel bir karakter gelişimi ve 13 konsept rolü notlarımı aldım, oluşumuma haber salıyorum kartelle hemen bir bağlantı kurup güreş salonu açıyoruz artık herkesle role başlarken el ense çekeceğiz. Her neyse, Salim karakteri sokağımdaki bir torbacı, rolde onun yaptığı şeyin umrumda olmadığını olayını üstlenmeyeceğimi ama buraya kadar geldiğiniz için cezalandıracağımı söyledim, görmek istediğinizi söylediniz görmenize gerek yok dedim, o zaman gerekeni biz yaparız dediniz yapın o zaman dedim. Bak ne güzel işte istediğiniz gibi Salim'e istediğinizi yapın demişim, ama siz ergen olduğunuz için kanınız kaynıyor tabii, bununla yetinmek yerine hala bana agresif yapmaya devam ettiniz. Olur mu ya öyle şey? Salim'e istediğini yapın demem hiç yeter mi? YAHU BU ADAMLAR KARTEL KARTEL BEN NASIL SALİM'E İSTEDİĞİNİZİ YAPIN DERİM? KARTEL BUNLAR YAHU. Olayın ciddiyetini şimdi anladım dostum keşke el ense çekerken biz karteldeniz deseydiniz, o zaman emotenin ve bu rollerin mantığını anlardım. Kartel kısmını bilmiyordum.
Rolde karakterime yaptığınız aşağılama ve agresif hareketlerine rağmen fear rp sürdürdüm ve ona göre hareket ettim, sana göre fear rp elinizi öpmek olur yaptığınız kurtlar vadisi rp sonuçta. Olay kalabalık bir ekip toplamaksa bende kalabalık bir ekip toplayıp sokağına gelebilirim, elimi öpmezseniz fear rp yapmadığınızı düşünüp hepinize el ense çekerim ona göre. Kartel bağlantısı yapmaktan vazgeçtim kartele karşılık olarak çeçenistan bağlantısını gündeme getiriyorum, bakalım kim daha iyi el ense çekecek, sonuçta kartel bağlantısı kulak çekmek, enseye vurmak, el ense çekmek gibi şeyleri öğretir.

Sana 3 kelime cevap veriyorsam 3 kelime hakettiğindendir. Benim veya oluşumumun rollerini incelemek yerine kendine odaklan ése :D

Salim illegal kural ihlali yaptı diyorsan şikayet aç. Oluşumunuzdan rollerini beğendiğim kişiler var, oluşumunuzun da konseptini de beğeniyor ve takip ediyorum ama sen 2 troll adamın yaptığı hareketleri savunmak için aklınca beni, oluşumumu aşağılamaya ve iğnelemeye çalışıyorsun. Kimlerin ne olduğunu da bilmiyorsun, öğrenecek kadar gelişmemişsin. Her ne kadar kıvırsanda bu kadar uzun savunma yapabilmeni beğendim, bir gelecek var, bazı şeylerini törpülediğimizde düzgün biri olabilirsin. Bak ne güzel  iğneleyici ve aşağılayıcı bir cevap oldu, düzgünce cevap verseydin düzgünce karşılık alırdın, her neyse iki tarafta kendisine odaklanıp kendisini geliştirsin. Ya da nasıl istersen.

Savunma da geldiğine göre sonuçlanabilir.

Evet ben portakalda vitaminken sen 13 rolleri yapıyorsundur belki ama eğer yapıyorduysan o zamandan beri rollerine hiçbir şey katamamışsın bunu attığın sslere bakan birisi rahatlıkla anlayabilir :D. Ayrıca ben vitaminken 13 rolleri yapıyorsan Florencia 13 çetesinin 13'ünü la eMe'den (Meksika Mafyası) M harfinin latin alfabesinde 13. harf olduğu için 13 olduğunu biliyorsundur.(kesin biliyorsundur) Yani bu bizim uydurmamız değil doğrudan kültürün kendisi dostum, yönetim Florencia 13 birliğini açmamıza izin verdiyse bizde kartel bağlantılı rol yapmak zorundayız, kültürün kendisi bu çünkü ben vitaminken 13 rolleri yapan kardeşim :-\

Öyle roller yapıyor ki dostumuz üç-beş kelimeyi yan yana getiremiyor bir bağlaç varken virgül kullanıyor "ve" kelimesini bile kullanamıyor. Yılların eskitemediği 13 rolcüsü.
Alıntı
İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

troll ve retarted rp, ve illegal kural ihlali

Geldiğimizde bir karakterin elini ensene atması herhangi bir kural ihlali oluşturmaz, sonuçta bizim değil senin Fear RP yapman gerekiyor ve sokağa gelip tehdit edilen, sokak ortasında durduk yere aşağılanan siz değilsiniz. R19 olan karakter tehdit ediliyorsa ve orda sizden 6 kat fazlaysak bu rolü yapabiliriz, bunda bir sorun yok. Ayrıca biz kartel bağlantılı olduğumuz rolünü yansıttığımız için değil orada senden sayıca 6 (altı) kat üstün olduğumuz için korku rolü yapman gerekiyor illegal dostu sukut. Sana cezasını kendin gözümüzün önünde kesmeni istedik sende "Torba tutturduğum adamın yaptıkları sikimde değil." gibi sözlerle sıyrılmaya çalıştın ve sadece Salim'i biraz hırpalayacağın bir rolü bizim size düşman olmamız rolüne döndürdün, gülünç bir durum. Şimdi ise burada olayı ciddiyetsizce "burası kurtlar vadisi rp zaten" "bende çeçenistan bağlantılı olucam" gibi yorumlar katıyorsun, boşuna şikayeti kirletip duruyorsun sadece. Ayrıca zaten ilettiğim görsellerde Fear RP yapmadığın gözüküyor. "Yapın o zaman, kartele bak" vb. cümleler kuruyorsun. Bu mu yaptığın korku rolü?

Sanırım anlayamıyorsun yada burada laf cambazlığı yapıp kendini haklı gibi göstermek istiyorsun dostum, ama kendini komik duruma düşürüyorsun. Benim şikayete attığım görüntüde zaten ilk agresif rolü sizin (Salim_Amir karakteri) başlatarak sokağa gelip bizi tehdit ettiği görünüyor. Yani illegal rolü başlatan biz değiliz.

Alıntı
Bak ne güzel  iğneleyici ve aşağılayıcı bir cevap oldu, düzgünce cevap verseydin düzgünce karşılık alırdın.
Aklınca aşağıladığını düşün kardeşim, burayı okuyan birisi sana sadece güler. Yaptığın roller belli, kültür bilmediğin ortada. Şikayeti açarken bile üç-beş kelimeyi yan yana getirip ihlal edilen kurallar kısmını doğru şekilde yazamamışsın.  Biz sadece doğruları söyledik ders çıkarman gerekiyordu ama belli ki okurken ağzın köpürmüş. Ayrıca gelişip gelişmediğimi sana sormadım dostum, sen o rollerinle kimseyi yargılayamazsın. Sana sadece gülerler.

Daha fazla uzatmaya gerek yok, ilk agresif rolü Mid Town 22 üyesi olan Salim Amirin başlattığı sslerde gözüküyor, sokağa gelip tehdit savuruyor. (R19 karaktere)
Troll yapılan herhangi bir yer göremedik, arkadaş kendi kafasına göre troll yaptığımızı düşünmüş.
Ayrıca buraya Retarded RP neden yazıldı anlamadım, arkadaşın rol terimlerini bildiğinden de şüphe etmeye başladım.

#6 - 12.08.2026 15:37
Muah ése  :-*

Bittiyse laf salatanız sonuçlanabilir.

#7 - 12.08.2026 15:59
Sonuçlanabilir homie

#8 - 22.08.2026 03:32
Ceza verilmesi gereken bir ihlal bulunmuyor. K&A.