Öncelikle selamun aleyküm, olayı birde bizim tarafımızdan dinleyin çünkü illegal dostu sukut sadece kendisine yapılan olayları ss alarak atmış, hava hoş. Öncelikle birlik üyelerinden birisi bugün Idlewood'da madde satışı yapan birlik üyem olan Ruben Arias'a laflar söyleyip arabasına bindirip motel içerisine sokuyor ve brawl başlatıyor. Nedeni olarak ise bizim sokağımızda torba tuttu diyorsunuz fakat adamı araca bindirip kendiniz motele kendiniz götürüyorsunuz

. Daha sonradan sokağımıza gelip rolde kartel bağlantılı yönettiğimiz Armando Atenas adlı R19 karakteri etrafında birlik üyeleri varken tehdit ederek onu sokak ortasında aşağılıyorsunuz. Şimdi Türkiye Roleplay yapmıyoruz ama Amerikan konseptte böyle bir davranışın cezası direkt ölümdür, karakterlerinizi vurmaktansa konuşmaya geldik. 12 Kişi gelmemize rağmen ne bir Fear RP gördük, ne de adam akıllı bir chat yazdığını gördük. Yazdığın kelime sayısı 3 (üç) kelimeyi bile geçmedi kanka

İkinci olaya geçelim, akşam vakti toplaşmak için in game atıyorum ve konuşmaya gideceğimizi söylüyorum, kimseye demiyorum bu arada sıkmaya gideceğiz diye. Öncelikle illegal dostu sukut, sen bir karakter yönetmeyi bile bilmiyorsun, 12 kişi yanındayız ve sadece sen ile Jamal Blood adlı bir karakter yanında var, şimdi birliklerimizi karşılaştıralım. Oluşumum kartel bağlantılı bir Florencia 13, bunu rolde illa biliyorsunuzdur. Sizin oluşumunuz ise yeni açılmış bir birlik ve daha senaryonuz belirli değil. Biz kapanıp açıldığımız için sadece illegal rol yasağımız var ve gerilemiş rolü yaptık, karakterlerimiz içeriden çıktı, kimisi dağılıp sonradan geldi. Rol sslerimiz bunu destekliyor, biz bu tür roller yaparken siz kendinizi hep üstün görme rolü yaptınız, sana yanlışlarını anlatayım çünkü biz rol yaparken kanıt alan arkadaşlarım elbet buraya kanıtları sunacaktır. Birinci hatan şu ki; karakter yönetemiyorsun, yanına toplanan 12 adama karşı bir fear rp uygulamıyorsun, seninle konuşuyorum ve ciddi bir tavrımız var iken; "evet, öyle mi? tamam git yap, hmm" gibi gibi emoteler atarak karakterimi nereden kurtarırsam bana kâr mantığıyla ilerliyorsun, ne fear rp yaptın ne saygı duydun ne de oluşum üyeleriniz illegal yasaklarına uydu. Her neyse, dediğim gibi bir kartel bağlantılı karakter yönetiyoruz, birincisi Armando Atenas, diğeri ise mafyanın temelini oluşturacak bir karakter ile gelecek bir arkadaşımız.
Biz bu rolleri yaparken senin Idlewood motelden çıkma bir arkadaşın bir oluşum R20'sine saygısızlık yapıyorsa senin bölgene gelip; eline çiçek verip güler yüzlü yaklaşmak yerine adama el ense çeker diye emote vereceğiz çünkü kısasa kısas uyguluyoruz ve senin huyuna gitmek gibi bir zorunluluğumuz yok çünkü ilk agresif hareket sizden geliyor. Ben seninle orada rol yaparken senin bu rolü takmadığını anladım ve rolü daha fazla uzatmamak için elimi uzatıp tokalaştık, tekrardan benim dediğimle beraber R20 arkadaşımız senin kulaklarını çekip ensene vurdu. Bunu yapmasının en basit sebebi 12 kişiye karşı korkusuzca davranman ve ters ters konuşup "Yaparsın, edersin, kartele bak" vb. sözler ve sokağa adamını gönderip R19 rolündeki Armando Atenas karakterini tehdit edip sokak ortasında aşağılamandır, bunun karşılığını sokak ortasında aşağılanarak aldın, bunda herhangi bir yanlış yok. Senin sergilediğin rol benimde gözümde bir R5 rolü gibiydi, biz o bölgeye konuşmak için geldik ki arkadaşında hatalı olduğunu bildiği için bizden kaçarak başka bir oluşum bölgesine sığındı, buna herkes şahit olmuştur, anlatacaklarım bunlar. Kendi açından olayı yansıtıp mağdur rolü yapma lütfen illegal dostu sukut, kimlerin ne olduğunu biliyoruz.
Ishaq Wood karakterinin Fear RP kuralını ihlal ettiğinin kanıtı, rolde etrafını saran 10 üzerinde adam varken "Yap o zaman, kartele bak" gibi korkusuzca davranıyor, anlayamadık.İlk önce Salim adlı karakterin sokağa gelip bizi tehdit ettiğinin kanıtı, ilk agresif rolü kendileri sergiliyor biz sadece konuşmaya gidiyoruz ve tersleniyoruz. İllegal kural ihlallerini çiğnemiyoruz, aksine Mid Town 22 birliği ihlal edip normalde illegal rollere karışmaması gereken bir birliği tehdit ediyorlar. Ayrıca Salim'in tehditinden anlattığım ilk olayı (Ruben karakterine saldıranların ve agresif rolü başlatanların Mid Town 22 birliği olduğunu) anlayabilirsiniz.Ayrıca biz herhangi bir troll göremedik, sizin tehditinize boyun eğmeyeceğimiz için tavrımızı sert bir şekilde gösterdik.