Sayın Yetkili,Hakkımda açılan şikayet konusuna istinaden savunmamı sunmak isterim. Söz konusu olayda müşteriden alınan 80.000$ tutarındaki parayı kendi üzerime/hesabıma aldığım doğrudur. Ancak bu durum iddia edildiği gibi bir dolandırıcılık veya usulsüzlük teşkil etmemektedir. Kumarhane sahibi ile olan Rol İçi (IC) hukukumuz ve aramızdaki anlaşma gereği, kendisinin tam bilgisi ve rızası dahilinde bu parayı kendi uhdeme geçirdim.Şikayetçi tarafın elinde benim bu parayı art niyetle veya haksız bir kazanç sağlama amacıyla aldığıma dair hiçbir somut kanıt bulunmamaktadır. Nitekim işletme sahibi de bu konuya bizzat dahil olmuş, durumdan haberdar olduğunu ve benim orada onun izniyle hareket ettiğimi açıkça beyan etmiştir. İşletme sahibinin şikayetçi olmadığı, tam aksine beni doğruladığı bir ortamda, üçüncü bir şahsın dolandırıcılık iddiasıyla iade formu açması tamamen asılsızdır.O an sıradan bir Rol İçi işlem gerçekleştirildiği için elimde anlık bir ekran görüntüsü (SS) bulunmamaktadır. Ancak kumarhane sahibinin bizzat konuya attığı destekleyici mesaj ve onay beyanı en büyük kanıttır. Karşı tarafın soyut iddialarına itibar edilmemesini, işletme sahibinin rızasıyla gerçekleşen bu durum karşısında şikayetin ve iade talebinin reddedilmesini talep ediyorum.Gereğinin yapılmasını arz eder, iyi forumlar dilerim.