Konu: GBİ ihlali ve ortak nezaket  (Okunma sayısı 194 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 26.07.2026 22:31
@Bull£T Kanka bir kişi daha vardı saldırdı biz yaralıyken başımızda duran Vanga işte? Sadece yaralıyım diye ihlal mi yapmış oluyorum yani anlamadım ki? Brawl atmadım attığıma dair kanıtın bile yok ve bana şikayet açıyorsun bravo doğrusu

Kardeşim ben birbirinize vurduğunuzu gördüğüm için ikinize şikayet açtım neyse düzeltiriz.

#11 - 26.07.2026 22:32
@Bull£T Valla iyi olur düzeltiver kanka

#12 - 26.07.2026 23:07
Yahu kardeşim sen hiç şaka ne demek eğlenmek ne demek bilmiyorsun sanırım, mesela hard rolse biz de hard rol yaptık yani sen ihlal mi arıyorsun ahaaa şimdi şikayet açıcam şimdi bittiniz siz bu nedir ya? çocuk musun sen hasımcılık oynuyosan senin olsun sahalar benim anam ağlayacağına senin anan ağlar cano

#13 - 26.07.2026 23:08

Hala hakaret etmeyue devam mı? sana temiz bir ban lazım ya.
bunu da hakaret etmek için açmadığımı, öyle göt değil normal göt dediğimi söylemek için attım ama sen hala öküz altında buzağı arıyorsun  :garip:

#14 - 27.07.2026 00:02
Yahu kardeşim sen hiç şaka ne demek eğlenmek ne demek bilmiyorsun sanırım, mesela hard rolse biz de hard rol yaptık yani sen ihlal mi arıyorsun ahaaa şimdi şikayet açıcam şimdi bittiniz siz bu nedir ya? çocuk musun sen hasımcılık oynuyosan senin olsun sahalar benim anam ağlayacağına senin anan ağlar cano

Öyle şaka mı olur kardeşim askerlik arkadaşınmıyım ben senin gelip tanımadığın birine hakaret ediyorsun? Herkesi kendiniz gibi sanmayın burda istediğiniz gibi at koşturamazsınız hasımcılık oynamak ne knk kaç yaşındasın sen? Sen bana hakaret ettiğin için asıl bu şikayeti açtım ben bu üslubundan rahatsız oldum oldu o zaman ben sana her dediğine göz yumayım ilerde gelip avradımada küfür et yok öyle bir şey sen bana hakaret edemezsin böyle bir hakkın yok gelip ben senin 7/24 işi gücü dalgaya vurduğun trollerlerden değilim bunu kaldıranbilen var kaldıramayan var ben herşeyi dalgayı almayı seven biriside değilim benimle bu şekilde konuşamazsın knk o izlediğin cringe youtube short editleriyle aptal hırto dizileri izleyip burda nutuk tarzı söz satma bize özür dileyeceğin yerde hem suçlusun hemde güçlüsün böyle bir yüzsüzlük görmedim. Tarafımca daha fazla ileti gelmeyecektir sonuçlanabilir.
« Son Düzenleme: 27.07.2026 00:11 Bull£T »

#15 - 27.07.2026 00:04

bunu da hakaret etmek için açmadığımı, öyle göt değil normal göt dediğimi söylemek için attım ama sen hala öküz altında buzağı arıyorsun  :garip:

Ya banane kardeşim BANANE? bana karşı böyle konuşamazsın git kime karşı nasıl konuşuyorsan konuş insan gibi konuş canımı ye tereyağ gibi üste çıkmaya çalışma hala yaptığın yanlışı savunuyorsun sen dışardada önüne gelene yolda tanımadğın birine denk gelip böyle konuşursan seni fazla yaşatmazlar.
« Son Düzenleme: 27.07.2026 00:25 Bull£T »

#16 - 27.07.2026 13:56

Ya banane kardeşim BANANE? bana karşı böyle konuşamazsın git kime karşı nasıl konuşuyorsan konuş insan gibi konuş canımı ye tereyağ gibi üste çıkmaya çalışma hala yaptığın yanlışı savunuyorsun sen dışardada önüne gelene yolda tanımadğın birine denk gelip böyle konuşursan seni fazla yaşatmazlar.
canımla tehdit ediliyorum şuan ya. bak insanlar hata yapabilir yani yapacak bişey yok ben daha da bişey dmiyrm sonuçlansın

#17 - 27.07.2026 15:15
b bölmen sanki ihlal değil :garip:

#18 - 27.07.2026 18:21
b bölmen sanki ihlal değil :garip:

Ben sizi orda uyarmak için kullandım onu kötü bir söz söylemedim oysa sen bana hakaret ettin senin b den bana göt demen daha çok ihlal  :(

#19 - 27.07.2026 18:26

canımla tehdit ediliyorum şuan ya. bak insanlar hata yapabilir yani yapacak bişey yok ben daha da bişey dmiyrm sonuçlansın

Kanka saçmalamayı bırak artık ya valla komik oluyorsun canınla tehdit ne etmişim söylesene sen dışarda tanımadığın birine göt dersen karşılığında ne beklersin sana güller mi dağıtsınlar kucak acıp bağrına mı bassınlar? :D Hata dediğin şeyin arkasında durmak için kırk takla attın knk kusura bakma yaptığın şeyi şaka yaw bu diyip arkasına sığınp sonra hata diye geçiştirmen akıl alır gibi değil valla senden şüpheleniyorum ya ben daha fazla uzatmaya lüzum yok boş cevaplarla doldurmayalım, sonuçlanabilir.
« Son Düzenleme: 27.07.2026 18:30 Bull£T »