Hala hakaret etmeyue devam mı? sana temiz bir ban lazım ya.
bunu da hakaret etmek için açmadığımı, öyle göt değil normal göt dediğimi söylemek için attım ama sen hala öküz altında buzağı arıyorsun 
Ya banane kardeşim BANANE? bana karşı böyle konuşamazsın git kime karşı nasıl konuşuyorsan konuş insan gibi konuş canımı ye tereyağ gibi üste çıkmaya çalışma hala yaptığın yanlışı savunuyorsun sen dışardada önüne gelene yolda tanımadğın birine denk gelip böyle konuşursan seni fazla yaşatmazlar.
canımla tehdit ediliyorum şuan ya. bak insanlar hata yapabilir yani yapacak bişey yok ben daha da bişey dmiyrm sonuçlansın
Kanka saçmalamayı bırak artık ya valla komik oluyorsun canınla tehdit ne etmişim söylesene sen dışarda tanımadığın birine göt dersen karşılığında ne beklersin sana güller mi dağıtsınlar kucak acıp bağrına mı bassınlar?

Hata dediğin şeyin arkasında durmak için kırk takla attın knk kusura bakma yaptığın şeyi şaka yaw bu diyip arkasına sığınp sonra hata diye geçiştirmen akıl alır gibi değil valla senden şüpheleniyorum ya ben daha fazla uzatmaya lüzum yok boş cevaplarla doldurmayalım, sonuçlanabilir.