Dostum, bulvardan mı çalındı araç derken. Kaç tane bulvar biliyorsun sen? Benim karakterimin sizle rolü yok, tekrar tekrar söylüyorum.
Senin karakterin bizim hooda niklas ile geldi, niklas adlı karakter bulvarımızda duran araçları çaldınız dedi, Niklas Kraoker olduğuna göre bulvar derken Kraoker bulvarından bahsediyor değil mi? Müneccim olmaya gerek yok bunu bilmek için, aynı şekilde bunlar olurken sende Kraoker adına oradaydın ve "arabam çalındı, elli bin dolarlık arabayı niye çaldınız?" dedin, iddianıza göre çalınan elli bin dolarlık araba o tornado, sen Kraokerle beraber bizim hooda geldiysen, senin R19'un bulvarımızdaki araçlar çalındı derse, ki Weisserin önünde çaldınız diye de ekliyor, Weisser adlı mekan sizin bulvarınızda, maskeli şahıs da bulvardan mı çalındı diye sana soruyor ve ateş ediyor, bu parçaları birleştirince ortaya ne çıkıyor dostum? Sizin bizim o aracı bulvardan çaldığımıza dair şahidiniz de yok kanıtınız da yok. İşte metagaming dediğin şey budur.
Weisser adlı mekanın konumu (Görüldüğü gibi Kraoker bulvarında):

Weisser'in önünden aracı çaldınız, Kraoker bulvarından aracı çaldınız dediğiniz yer:

Rudolf'ün çalınan arabanın kendi arabası olduğunu, Kraoker bulvarından çalındığını söylediği yer. Yani vurulduğumuz yerdeki, maskeli şahsın bizi uğruna vurduğu tornado'dan bahsediyor, elli bin dolarlık araba diye de ekliyor ki tornado elli bin dolarlık arabadır.:

Bizi vuran maskeli şahsın bizi vurmadan önce Rudolf'e sorduğu soru (Bulvardan mı çalındı bu araba?):