Konu: Çinliler MG  (Okunma sayısı 253 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 24.07.2026 02:24

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Winston Chu @KoYunaKoYun

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Krakouer Üyeleri

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Kanıtlarda bulunmaktadır.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
MG

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Bulvardan bir araç çalınıyor, çalınan aracın en son bulunduğu konumuna gidiyoruz. Arkadaşlar, beş altı kişi çalınan aracın etrafına üşüşüyorlar. Jeff_Kane adlı arkadaş ters birkaç cümle ve hareket sergiliyor. En son arkadaşları vuruyorum ama maskem var ve kendi ismimi ifşaya verecek hiçbirşey sergilemiyorum. Bu olayları gidip Ermeniler'e anlatıyorlar, Almanlar bize sıktı diye, ortada bizim sıktığımızı kanıtlamaya birşey yok, sıkmadan önce arkadaşlar ile ne bir problemimiz ne de bir sorunumuz var. Bu rolleri böyle yapıyorlar, maske hakkı almamızın bir amacı var değil mi? Rolleri bunun üstünden sergiliyoruz. Ha şunu geçtim, Rudolf'u tanıma ihtimalleri yok, karakteri yeni ck oldu ve birliğe yeni girdi.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Gerekenin yapılmasını istiyorum.

#1 - 24.07.2026 04:22
Savunmamı yapıyorum: Öncelikle ateş eden arkadaşın yanında bir arkadaş daha geliyor, maskesi yok Rudolf Ricther adlı karakter. Kraokerden olan bir karakter.
ilgili videoda da görünüyor beraber geldikleri. Sonrasında beraber konuşuyorlar, Rudolf Ricther adlı karakter maskeli olana arabamı çalmışlar diyor, maskeli olan şahıs da Rudolf Ricther'in aracının çalınmasına yönelik olarak ateş açıyor (Silahı da emote atmadan çekiyor da neyse.) azıcık akıl yürütünce Kraokerden bir şahsın maskeli bir şahısla gelip, benim arabamı çalmışsınız diyerekten yanındaki maskeli adama ateş açtırması sonrası olayla hangi birliğin bağlantılı olduğu az çok anlaşılıyor, karalamaya çalışmayın çünkü pek beceremiyorsunuz gibi.

Bu fotoğrafta ise net olarak görünüyor maskeli şahsın Rudolf ile konuşup Rudolf'un arabasının çalınması üzerine bize mermi sıktığı. (Ki ortada araç hırsızlığı vs. de yok da neyse.)
« Son Düzenleme: 24.07.2026 04:43 KoYunaKoYun »

#2 - 24.07.2026 04:25

Ayrıca bu videoda Rudolf Ricther adlı karakter vurulan Jeff'e imalarda bulunuyor, sonrasında hemen bu vurulma olayının ardından Kraoker r19'u tarafından kafamızın kesilmesiyle vs. tehdit ediliyoruz, bunlar hep boş iftiralar. Gidip önce adınıza açılan şikayetlere savunma yapmanızı tavsiye ederiz. Bu videonun 6.16 saniyesinde zaten olaya maskesiz gelen Rudolf'u göstererek maskeli biriyle gelip bize ateş ettiler diyorum, kimse de demiyor bizim o olayla alakamız yok diye üstüne tekrar tekrar tehdit ediliyoruz Kraoker tarafından.
« Son Düzenleme: 24.07.2026 04:41 KoYunaKoYun »

#3 - 24.07.2026 09:46
Biz hiçbirşey demeden geldin, "Sizin bulvarınızdan bir kişi mermi patlattı diyorsun"  Belki başka bir arkadaşım bunu bilemezsin, illahaki bizim birlikten olmasına gerek yok.

#4 - 24.07.2026 11:14
@Skaras dediği gibi yeni karakterim sizin birlikle hiç rolüm yok.

#5 - 24.07.2026 14:22
Gerekli savunma yapılmış, arkadaşların mg yaptığı ortada. Tarafımızca başka ileti gelmeyecektir.

#6 - 24.07.2026 14:31
Tekrardan dediğim gibi bizim kanıt için kullandığımız videoyu kesip biçip atmışlar, video benim şahsıma aittir. Aynı video üzerinden size hile şikayeti açıldı zaten bariz belli oluyor hile kullandığınız, biz yine de savunmamızı yapalım 2. videoda Rudolf Kraoker ile bulvara gelenler arasından. Demek ki siz birebir birlik ziyareti rollerinize diğer birliklerden adam çağırıyorsunuz yada Rudolf Kraokerden, iki seçenek var. Rudolf bir arabayla maskeli birini getirip aynı arabayla gelen şahıs Rudolf'ten izin alarak bize sıkıyorsa Kraoker'in bu işle bağlantısı olduğunu anlamak için müneccim olmaya gerek yok. Yine de arkadaşların suçladığı gibi bir mg yapmamak için aynı rolde Rudolf'ü göstererek "MASKELİ BİRİYLE" bize sıktı diyorum, sonrasında Niklas karakteri tehditler savurmaya başlıyor. İnkar falan etmiyor yok sıkmadı diye zaten edemez de. Eğer Rudolf karakterini biz tanımıyorsak siz rolsüz adam alıyorsunuz demektir, bu Rudolf karakterini bir iki haftadır hoodunuzda görüyoruz.

Bizim savunmamız bitmiştir takdiri yetkililere bırakıyorum.

#7 - 24.07.2026 14:33
@Skaras dediği gibi yeni karakterim sizin birlikle hiç rolüm yok.

Evet dostum, hiç rolün yokmuş. Orada gözüken Rudolf Ricther de başkası zaten.

#8 - 24.07.2026 14:41
Tekrardan dediğim gibi bizim kanıt için kullandığımız videoyu kesip biçip atmışlar, video benim şahsıma aittir. Aynı video üzerinden size hile şikayeti açıldı zaten bariz belli oluyor hile kullandığınız, biz yine de savunmamızı yapalım 2. videoda Rudolf Kraoker ile bulvara gelenler arasından. Demek ki siz birebir birlik ziyareti rollerinize diğer birliklerden adam çağırıyorsunuz yada Rudolf Kraokerden, iki seçenek var. Rudolf bir arabayla maskeli birini getirip aynı arabayla gelen şahıs Rudolf'ten izin alarak bize sıkıyorsa Kraoker'in bu işle bağlantısı olduğunu anlamak için müneccim olmaya gerek yok. Yine de arkadaşların suçladığı gibi bir mg yapmamak için aynı rolde Rudolf'ü göstererek "MASKELİ BİRİYLE" bize sıktı diyorum, sonrasında Niklas karakteri tehditler savurmaya başlıyor. İnkar falan etmiyor yok sıkmadı diye zaten edemez de. Eğer Rudolf karakterini biz tanımıyorsak siz rolsüz adam alıyorsunuz demektir, bu Rudolf karakterini bir iki haftadır hoodunuzda görüyoruz.

Bulvarda gördüğüne dair kanıtın varsa salla daha manipüle yapmaya gerek yok. Maskeli bir kişiyi bizden varsayarak rol yapamazsın aynısını Eclipse maskeli sıkarak bize yaptı. İFM tanıma rolü yapamayacağımızı söyledi aynı şekil sizde tanıma rolü yapamazsınız.

Rolsüz felan da adam almıyoruz birlik 1 senedir yaklaşık açık. OOC alım açmış mıyız bakarsın. OOC adam alıp almamız da seni ilgilendirmez. Ekstra olarak "Rudolf'un yanındaymış yok sizdenmiş gibi olaylara girme saçma sapan" varsa kanıtın at.
« Son Düzenleme: 24.07.2026 14:46 Skysurge »

#9 - 24.07.2026 16:02

Bulvarda gördüğüne dair kanıtın varsa salla daha manipüle yapmaya gerek yok. Maskeli bir kişiyi bizden varsayarak rol yapamazsın aynısını Eclipse maskeli sıkarak bize yaptı. İFM tanıma rolü yapamayacağımızı söyledi aynı şekil sizde tanıma rolü yapamazsınız.

Rolsüz felan da adam almıyoruz birlik 1 senedir yaklaşık açık. OOC alım açmış mıyız bakarsın. OOC adam alıp almamız da seni ilgilendirmez. Ekstra olarak "Rudolf'un yanındaymış yok sizdenmiş gibi olaylara girme saçma sapan" varsa kanıtın at.

Kanıtları attım dostum, videolarda net görünüyor Rudolf ile maskeli adamın beraber geldiği. Bizim yanımızda konuştukları ve ateş ettiği, maskeli adam "Bu araç bulvardan mı çalındı Rudolf?" Diyor, başka birlikteki adam niye Kraoker bulvarında Rudolf'ün aracı çalındı diye mermi patlatsın? Hadi patlattı diyelim niye Rudolf ile birlikte aynı araçta gelip bunu yapsın, he eğer maskeli adam başka birliktense yine mermiyi siz patlatmış oluyorsunuz dolayı yoldan, bize ateş etsin diye adamı Rudolf getirtiyor, Rudolf'ün arabasının yerini maskeli adam göremez sonuçta değil mi? Yani burada azmettirici Rudolf olduğu için boş muhabbete gerek yok, meta gamingi yapan da sizsiniz rol sslere baka baka bu şikayette de kendinizi belli etmişsiniz zaten, daha diyecek birşey yok size. Rudolf da bizden değil derseniz şaşırmam, neyse ki Rudolf'ün sizinle beraber bizim hooda gelip tehdit ettiğinin kayıtları var, ya Rudolf sizin birlikten yada sizi görünce yoldan geçerken bir gelip tehdit edeyim dedi. :D
Birde tanıma rolü yapamazsınız demişsin, maskesiz adamı niye tanıma rolü yapalım? Rudolf'ün maskesi var mı rolde? Yok.
« Son Düzenleme: 24.07.2026 16:04 KoYunaKoYun »