Ben oyuna girdiğimde bana sms atmıştın, "Nerdesin" diye bende seni o an aradım sen Capslock açık bir şekilde "İNTİHAR EDİCEĞİM" dedin bende tamam dedim intihar etmeyeceğini biliyordum, sonra direkt oraya gelmiştim bi evin üstüne çıkmıştın ben seni ordan alıp aracıma götürdüm, orada bağırdın "BENİ KAÇIRMAYA ÇALIŞIYORLARRR" dedin bende aracımdan indim emote vererek kapıyı sertçe açıp seni sertçe dışarı attım, bara gittim hep özür dilerim, özür dilerim diye bana yalvardın. Affetmedim seni sonra ben gidince bana telefondan küfür ettin bende dedim ki sana bunu buraya yazdığım için Vice Roleplay Ekibine özür dilerim. "Oraya gelirsem a*ına koyarım" dedim sende dedin ki tabii bunlar SMS ile oldu. "Buraya gelemessin hatta a*ıma hiç koyamassın" dedin ben oraya gelince yani yanına gelince telefondan 911'i arayıp polisi çağırmışsın yani beni tutuklatmaya çalıştın, polise durumu anlattım polis seni haksız buldu. Sonra küfürler etmeye çalıştın işte senin gibilerini bırak SA:MP'ı, Ateş ve Su bile oynamaması gerekiyor, birde orada IC OOC karıştırmadım, kanıtın varsa atabilirsin.