Konu: Armando Ruiz - Ailevi küfür (Ağır)  (Okunma sayısı 130 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 09.07.2026 04:04

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Armando_Ruiz @rambo_

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 01:00, 02:00 saatleri arasında bu olay yaşandı.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Ailevi Küfür (Ağır)

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşla bir dostluğumuz vardı, bu gün saçmalama gereği duymuş ve kendisi bana önceden TROLL olduğunu belirtti.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:  

Ek açıklamalar(varsa): Gereğinin yapılmasını arz ediyorum..

« Son Düzenleme: 09.07.2026 04:17 Felipe_Mauller »

#1 - 09.07.2026 15:08
@rambo_  24 saat içinde savunmanızı iletin.

#2 - 09.07.2026 17:44
Merhaba öncelikle kişinin attıgı ss'lerden meta gaming yaptıgını görüyorsunuz arkadaşı evin arkasına gel diyor. Onun dışında trolüm falan hiç bi zaman demedim ben bu arkadaşa kendi kendine element uydurmuş. Adk mevzusuna gelirsek rolün gidişatını tamamen bozdu meta yaparak ıc ooc karıştırarak bende sinirlendim ettim savunmam bu kadardır.

#3 - 09.07.2026 17:59
Orada MetaGaming yapılmadı, o saatlerde ev partisi vardı ben evde olduğunu bilmiyordum /evbul yerine /isyeribul yapmışım oraya geldiğimde arkadaşa dedim kimse yok, o da dedi /evbul 2351 yapacaksın. /isyeribul 2351 değil, zaten orada ev bile yok dostum. Ne saçmalıyorsun?

#4 - 09.07.2026 18:07
Ben oyuna girdiğimde bana sms atmıştın, "Nerdesin" diye bende seni o an aradım sen Capslock açık bir şekilde "İNTİHAR EDİCEĞİM" dedin bende tamam dedim intihar etmeyeceğini biliyordum, sonra direkt oraya gelmiştim bi evin üstüne çıkmıştın ben seni ordan alıp aracıma götürdüm, orada bağırdın "BENİ KAÇIRMAYA ÇALIŞIYORLARRR" dedin bende aracımdan indim emote vererek kapıyı sertçe açıp seni sertçe dışarı attım, bara gittim hep özür dilerim, özür dilerim diye bana yalvardın. Affetmedim seni sonra ben gidince bana telefondan küfür ettin bende dedim ki sana bunu buraya yazdığım için Vice Roleplay Ekibine özür dilerim. "Oraya gelirsem a*ına koyarım" dedim sende dedin ki tabii bunlar SMS ile oldu. "Buraya gelemessin hatta a*ıma hiç koyamassın" dedin ben oraya gelince yani yanına gelince telefondan 911'i arayıp  polisi çağırmışsın yani beni tutuklatmaya çalıştın, polise durumu anlattım polis seni haksız buldu. Sonra küfürler etmeye çalıştın işte senin gibilerini bırak SA:MP'ı, Ateş ve Su bile oynamaması gerekiyor, birde orada IC OOC karıştırmadım, kanıtın varsa atabilirsin.
« Son Düzenleme: 09.07.2026 18:13 Felipe_Mauller »

#5 - 09.07.2026 18:22
Benim diyeceklerim bu kadardır, herkese iyi akşamlar ve iyi roller dilerim.

#6 - 09.07.2026 18:25
Anlattıgı seyle rolde gerceklesen seyler arasında inanılmaz fark vardır %75'i öyle olmadı.

#7 - 09.07.2026 22:35
Kanıtın varsa atabilirsin @rambo_ 

#8 - 09.07.2026 22:40
Karakter ağır bir yaptırım alacak. K&A