Selamlar, herkese iyi roller, iyi forumlar. Kendi yorumumu ve açıklamamı eklemek istiyorum. --"Sizin amacınız belli, rol yapmak falan değil sizin amacınız. Siz gireceksiniz milleti fişekliceksiniz kışkırtıcaksınız. İhlallerden yararlanarak insanları banlatmaya çalışacaksınız."-- Diye yersiz ithamlarda bulunmuşsunuz;
Şikayeti açan arkadaşın benim karakterime(Daha önce aramızda herhangi bir rol geçmemesine rağmen.) küfür edip, kahkaha atarak beni fişeklemeye çalışıp, Retarted RP ve Sebepsiz Yere Küfür kuralını ihlal ederek, beni rolden koparmak amacıyla kışkırtmaya çalıştı. Küfür etmeyi espiri zannediyor(
https://samp.vice-rp.com/forum/index.php?topic=189839.0 ) bu linkten kontrol edebilirsiniz. Bu olayda ise fişekleme kışkırtma bulunmuyor ilk önce buna açıklık getirelim.
--"Kimseye savaş açmadık, star caddesinden geçmemişizdir bile kime ateş açacağız kendi yaptığın ihlali burada sizde yapıyorsunuz diyerek yumuşatmaya çalışma iki gün önce nc atmışım forumdan adıma bakıp oyun içinde "denk gelince" daha önce görmediğin halde vurmayı ihmal etmiyorsun
İlk biz sıkmışız gibide lanse ettirme senin attığın sslerde belli oluyor zaten kendi hoodumuzda rolden yeni çıkmışız beklerken gelip vuruyorsun sonrasında ben gelince lafları çarpıtarak adminlerin kafasını karıştırmaya çalışıyorsun."-- Diye yazdığın ithamın hakkında ise;
Yeni bir birlik/oluşum açıyormuşsunuz umarım herkes adına hayırlısı olur. Kimse burada adminlerin kafasını karıştırmaya çalışmıyor onu bir belirtiyim. Anton Kapanadze karakteri olayın yaşandığı zaman kasparov birliğinde üye listesinde idi (Forumun log kayıtlarından adminler bakabilir) ve Markus Kreikemeier karakteri ise -buna- ve kendi açıklamasına dayanarak bu eylemi göstermiş. Devamında ise Markus Kreikemeier karakterini takip edip daha onaylanmamış birliğinizle role girip hiçbir karakter tanıtımı, karakter gelişimi ve en az 20 farklı rollerden, farklı gelişim içeren SS forumda bulunmadan, paylaşılan kanıtta Markus Kreikemeier ateş açma eyleminde bulunuyorsunuz. Ve paylaşılan kanıtta Anton Kapanadze karakteri vurulduktan sonra en az 1 saat yaralı rolü yapman lazım iken 10 dakika sonra hiçbir şey olmamış gibi araç kullanıyor. Ekleyeceklerim bu kadar. Adminlerimizin en doğru kararı vereceklerine inanıyorum.
Ek açıklama; Arkadaşlarımızın kuracağı "Organigramme" adlı birliği, bu kanıtlardan sonra adminlerimiz tarafından bir göz atılmasını diliyorum.