Konu: Markus Kreikemeier  (Okunma sayısı 254 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 02.07.2026 12:09

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @barneyy Markus Kreikemeier

Olaya dahil olan şahit karakter adı:
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 9:37

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Bir karakter kişisel gelişimi/karakter altyapısı olmadan hiçbir şekilde şehrin işleyişine, gidişatına ve savaş durumlarına müdahale edemez. Bu yüzden FM ekibinin ortak kararıyla en az 1 ay boyunca karakter gelişimi göstermeyen, en az 20 farklı rollerden, farklı gelişim içeren SS/hikaye mesajı atmamış profiller hiçbir savaşa katılamayacak.

Birliklerde artık en az 1 ay önce kendi konusuna/karakter tanıtımına rol ss'i/mesajı atmamış kişiler hiçbir şekilde çatışma rollerine giremeyecek.

Bir ay boyunca oyunda en az 50 saat aktif olmamış karakterler(pasifse/pasif bir dönemindeyse) DM/çatışma rollerine katılamaz/DM sayılır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Markus Kreikemeier, Krauszer birliğine henüz yeni dahil olmuş veya pasiflikten döneminden çıkıp DM kadrosuna dahil olmuş. Kurallara göre bu yaptığı DM, İllegal Kural İhlaline giriyor. Cezalandırılmasını istiyorum. Ek olarak Ben iki gün önce NC atmıştım sistemsel olarak Kasparov birliğinde kalmışım ama Kasparov birliği ile alakalı hiçbir role katılmadım aksine kendi kuracağımız birlikten dolayı onun hood işleri ile meşguldum forumdan bakıp benim Kasparov'da olduğumu görüyor ve oyunda dolaşırken üstten adımı okuyup beni düşürüyor

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Karakterin bir tane bile karakter gelişimi rolü yok, illegal role dahil olabilmesi için kriterleri aşması gerekiyor.

« Son Düzenleme: 02.07.2026 13:29 KeremDemiryurek »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 02.07.2026 13:06
kendi kafanıza göre savaş ilan ediyonuz vurulunca ağlayıp şikayet açıyonuz nasıl durduracağız sizin bu göz yaşlarını
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 02.07.2026 13:17
ne ağlayacam dostum ben. adam gibi ihlal yapmadan, insanları tahrik etmeden oyununuzu oynayın
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#3 - 02.07.2026 13:37
Arkadaşlar kendi kafalarına göre savaş ilan ettiler, star caddesinde her önüne gelene ateş açmaları zaten bunu gözler önüne seriyor. Bizim birlikten daha yeni nc atmış birine bile ateş açan insanların bize ateş açmayacağını nereden bilebilirim ki yapmadıkları şey değil. Yani kısacası karşı tarafın sıktığı mermilerin sonucunda karakterim böyle karşılık vermiştir. Sabah kasparov birliğinde olup, kendinizi haklı çıkartmak için birlikten çıkmışsınız.

Görselde bana ateş açmaya çalışan arkadaşın son iletisi bir yıl önce kendiniz ihlal yapmayı bırakın öyle şikayet açın ki kendimi suçlu hissedeyim. Ateş açmaya çalışan arkadaşın son iletisinide aşşağıya bırakıyorum.
https://hizliresim.com/jfsl5oq

Burada arkadaşı yaralı hale düşürüyorum https://hizliresim.com/hy6ar5r, bu olayın ardından 10 dakika geçmeden https://hizliresim.com/32vd0q9 kendisi kural ihlali yapıyo hiç birşey olmamış gibi karşısındakine şikayet açıyor.

Olayı tüm şeffaflığıyla yukarıda açıkladım, gerekli kararları adminlerin insiyatifine bırakıyorum. Herkese iyi oyunlar iyi forumlar.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#4 - 02.07.2026 17:56
Alıntı
Arkadaşlar kendi kafalarına göre savaş ilan ettiler, star caddesinde her önüne gelene ateş açmaları zaten bunu gözler önüne seriyor. Bizim birlikten daha yeni nc atmış birine bile ateş açan insanların bize ateş açmayacağını nereden bilebilirim ki yapmadıkları şey değil. Yani kısacası karşı tarafın sıktığı mermilerin sonucunda karakterim böyle karşılık vermiştir. Sabah kasparov birliğinde olup, kendinizi haklı çıkartmak için birlikten çıkmışsınız.

Öncelikle kimseyi haklı çıkartmak için birlikten çıkmadık oluşum başvurusunu yollayan arkadaşım olay yaşandıktan sonra söyledi "oğlum sen neden hala kasparovdasın çıksana birlik onaylanacak bugün yarın" dediğinde çıktım ama bu senin yaptığın ihlali değiştirmiyor kendi attığın sslerde de haksız olduğun ortaya çıkıyor, saate bakılırsa kim kime sıkıyor belli olur aşağıya bırakıyorum.

29 haziranda yollanılan başvuru
Spoiler: GösterGizle

NC attığım tarih, neden kasparovda kalacaksam gürcü karakter açayım?

Alıntı
]Arkadaşlar kendi kafalarına göre savaş ilan ettiler, star caddesinde her önüne gelene ateş açmaları zaten bunu gözler önüne seriyor. Bizim birlikten daha yeni nc atmış birine bile ateş açan insanların bize ateş açmayacağını nereden bilebilirim ki yapmadıkları şey değil. Yani kısacası karşı tarafın sıktığı mermilerin sonucunda karakterim böyle karşılık vermiştir.

Kimseye savaş açmadık, star caddesinden geçmemişizdir bile kime ateş açacağız kendi yaptığın ihlali burada sizde yapıyorsunuz diyerek yumuşatmaya çalışma iki gün önce nc atmışım forumdan adıma bakıp oyun içinde "denk gelince" daha önce görmediğin halde vurmayı ihmal etmiyorsun
İlk biz sıkmışız gibide lanse ettirme senin attığın sslerde belli oluyor zaten kendi hoodumuzda rolden yeni çıkmışız beklerken gelip vuruyorsun sonrasında ben gelince lafları çarpıtarak adminlerin kafasını karıştırmaya çalışıyorsun.
9.35 senin sıktığın saat

9.47 bizim geldiğimiz saat, arkadaşa ateş etmedim sadece araçta bulundum yaptığım ihlal ise diyeceğim yok
« Son Düzenleme: 02.07.2026 18:07 KeremDemiryurek »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#5 - 03.07.2026 03:38
Sizin amacınız belli, rol yapmak falan değil sizin amacınız. Siz gireceksiniz milleti fişekliceksiniz kışkırtıcaksınız. İhlallerden yararlanarak insanları banlatmaya çalışacaksınız. Sizin amaç budur çok fazla söz söylemeye gerek yok herkes farkındadır neyin ne olduğunun. Herkes adam akıllı oynasın oyununu sunucunun amacına uysun kendi işine baksın.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#6 - 03.07.2026 06:56
Selamlar, herkese iyi roller, iyi forumlar. Kendi yorumumu ve açıklamamı eklemek istiyorum. --"Sizin amacınız belli, rol yapmak falan değil sizin amacınız. Siz gireceksiniz milleti fişekliceksiniz kışkırtıcaksınız. İhlallerden yararlanarak insanları banlatmaya çalışacaksınız."-- Diye yersiz ithamlarda bulunmuşsunuz;
Şikayeti açan arkadaşın benim karakterime(Daha önce aramızda herhangi bir rol geçmemesine rağmen.) küfür edip, kahkaha atarak beni fişeklemeye çalışıp, Retarted RP ve Sebepsiz Yere Küfür kuralını ihlal ederek, beni rolden koparmak amacıyla kışkırtmaya çalıştı. Küfür etmeyi espiri zannediyor( https://samp.vice-rp.com/forum/index.php?topic=189839.0 ) bu linkten kontrol edebilirsiniz. Bu olayda ise fişekleme kışkırtma bulunmuyor ilk önce buna açıklık getirelim.

--"Kimseye savaş açmadık, star caddesinden geçmemişizdir bile kime ateş açacağız kendi yaptığın ihlali burada sizde yapıyorsunuz diyerek yumuşatmaya çalışma iki gün önce nc atmışım forumdan adıma bakıp oyun içinde "denk gelince" daha önce görmediğin halde vurmayı ihmal etmiyorsun
İlk biz sıkmışız gibide lanse ettirme senin attığın sslerde belli oluyor zaten kendi hoodumuzda rolden yeni çıkmışız beklerken gelip vuruyorsun sonrasında ben gelince lafları çarpıtarak adminlerin kafasını karıştırmaya çalışıyorsun."-- Diye yazdığın ithamın hakkında ise;
Yeni bir birlik/oluşum açıyormuşsunuz umarım herkes adına hayırlısı olur. Kimse burada adminlerin kafasını karıştırmaya çalışmıyor onu bir belirtiyim. Anton Kapanadze karakteri olayın yaşandığı zaman kasparov birliğinde üye listesinde idi (Forumun log kayıtlarından adminler bakabilir) ve Markus Kreikemeier karakteri ise -buna- ve kendi açıklamasına dayanarak bu eylemi göstermiş. Devamında ise Markus Kreikemeier karakterini takip edip daha onaylanmamış birliğinizle role girip hiçbir karakter tanıtımı, karakter gelişimi ve en az 20 farklı rollerden, farklı gelişim içeren SS forumda bulunmadan, paylaşılan kanıtta Markus Kreikemeier ateş açma eyleminde bulunuyorsunuz. Ve paylaşılan kanıtta Anton Kapanadze karakteri vurulduktan sonra  en az 1 saat yaralı rolü yapman lazım iken 10 dakika sonra hiçbir şey olmamış gibi araç kullanıyor. Ekleyeceklerim bu kadar. Adminlerimizin en doğru kararı vereceklerine inanıyorum.

Ek açıklama; Arkadaşlarımızın kuracağı "Organigramme" adlı birliği, bu kanıtlardan sonra adminlerimiz tarafından bir göz atılmasını diliyorum.

« Son Düzenleme: 03.07.2026 07:01 kursademre1 »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#7 - 04.07.2026 16:58
Gerekli savunma ve şikayetler yapıldı sonuçlanabilir
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#8 - 14.07.2026 10:37
Aktif. Markus karakterinin Krauszer birliğinde kayda değer bir rolü yok. Geçmiş log kayıtlarına da bakılabilir, bir haftasını doldurmamış bile olabilir.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#9 - 15.07.2026 15:02
Mevcut birliğinizde karakterinize ait gözle görünür bir rol gelişimi yoksa savaşlara katılamazsınız. Markus_Kreikemeie karakteri İllegal kural ihlali kapsamında cezalandırılacak.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok