Konu: Maske #65324 & 26426 / Arthur Kasparov, Ardem Balasian  (Okunma sayısı 467 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 30.06.2026 03:26
Orada aktif bir rol varken gelip sabotaj edip üstüne gelip biz düşmanız kim var kim yok sıkacağız triplerinde rol sergileyip üstüne birde haklıymış gibi takılmanız gülünç doooostum. Sunucu kuralları gereği buna dikkat etmelisiniz ki, kaldı ki savunmanız da bile durduk yere, tanımadığınız kişilere sıktığınızı itiraf ettiniz. Yeni NC attığımı söylüyorum sana burada sen ise bana burda "skinin benziyordu, nametag göremedim" gibisinden savunma yapıyorsun. Böyle bir bahane yok. Kimin, dostun kimin düşmanın olup olmadığını bilmeden hareket etmen senin sorumluluğunda. Oturup sunucu kurallarına göz gezdirirsin. Aktif savaşta olman, sivillerle rol yapan, Yeni NC atmış birisini bağlamaz. Sonuçlanabilir. Ek bir bilgi vereyim, hood diye görmüş olduğunuz mekanın çatısına çıkıp sokakta duran kişileri taramak bir rol değil bunu da öğrenirsiniz. Seninle savaşta olan ben ya da bizler değiliz. Sivil birisinin orada ne işi var diye de savunma yok kardeşim. İsteyen istediği yerde rolünü yapar.
« Son Düzenleme: 30.06.2026 03:32 spyixgod »

#11 - 30.06.2026 03:35
bakış açısına bak. ayrıca şikayetin (GARGANTUA) veya IFM de olmayan bir yetkilinin sonuçlandırmasını istemiyoruz, dikkate alınırsa eğer mutlu oluruz. Savaş rollerinden bilgisi olup da takip eden yetkililerin bu tarz şikayetleri sonuçlandırması daha adil bir sonuç getirir.
« Son Düzenleme: 30.06.2026 16:13 malevolence »

#12 - 30.06.2026 18:21
Tekrar etmeme gerek var mı yoksa böyle terorist rpsi yapmaya devam mı kanka? Birlikte değilim, yeni NC attım diyorum. NC attım demek ne demek hecelememi ister misin? Kendi ağzın ile tanımadığın kişilere, nametag'ini görmediğin ve rastgele star caddesinde rol yapan insanlara sıktığını itiraf ediyorsun.  Buna rağmen hala daha orada bulunmasaydın diyorsun. Güzel kardeşim hood'un içinde değiliz, orası onaylı bir yer falan da değil. Star caddesinde kaldırımdayız ve rollüyoruz. Sen düşmanın olduğu kişilere değil tanımadığın kişilere ateş ediyorsun sırf star caddesinde rollüyoruz diye? Bu da zaten sunucu kuralları gereği DM kapsamına giriyor hani. Anlamaya çalışmak için biraz vakit harca. Zorlanmazsın umarım.
« Son Düzenleme: 30.06.2026 18:40 spyixgod »

#13 - 30.06.2026 18:26
Nc attığım karakterimin arabasını arkadaşıma devretmiştim, bu karakterime geçirmek için bölgeye geldim, Gargantuaya yazmıştım rapor atıp aracı geçirmek için sonrasında dm attınız krauszer birliğinde olmayan alt karakterime size karşı herhangi bir illegal rol sergilemedim bile karakterle

#14 - 30.06.2026 19:27
Birliğe kısa bir süre öncesinde girmiştim, birlik içerisinde hiç bir illegal role ve kasparov'a karşı rol sergilemedim buna rağmen gelip orada üç arkadaş rol çeviriyor iken kaldırımda evet bize gelip sıkıyorlar. Şikayet sonuçlabilir, DM kapsamında yaptırım ve gerekli cezayı alabilirler.

#15 - 30.06.2026 22:22
(Krauszer birliğindeyken paylaştığı görüntülerin birkaç tanesini attım)

Nc attığım karakterimin arabasını arkadaşıma devretmiştim, bu karakterime geçirmek için bölgeye geldim, Gargantuaya yazmıştım rapor atıp aracı geçirmek için sonrasında dm attınız krauszer birliğinde olmayan alt karakterime size karşı herhangi bir illegal rol sergilemedim bile karakterle

Jianna Lindsey, yukarıda paylaştığım görüntüde de görüldüğü üzere Krauszer birliğinde veya kendi garaj birliğindeyken Krauszer ile birlikte Fransız yapılanmasıyla çatışma içerisindedir. Illegal rol yaptığın bir karakteri alt karaktere çekip Krauszer’in bölgesinde rol yapamazsın. Çatışma anına denk gelirsen vurulman veya yaralanman olağan bir sonuçtur. (Paylaştığım görüntü, Jianna Lindsey’in illegal rol yaptığına dair bir kanıttır; olayla doğrudan ilgisi yoktur.)

Geçmiş loglara bakıldığında da Jianna Lindsey karakteriyle Krauszer’de oynadığı ve illegal birçok role şahitlik ettiği görülmektedir.

Maeve Rothstein karakteri, Ardem Balasian’a herhangi bir emote vermeden saldırıyor ve o esnada devam eden rol kesintiye uğruyor. Karakter illegal bir birliğe mensup ve doğrudan illegal rollere şahitlik ediyor. Aynı zamanda kestiğimiz haracın rolü sürüyordu; üst katta Tiozzo ile Gerard görüşme halindeydi. @behzatc4530’nin bilgisi dahilinde olaylara şahitlik etmiştir. Söz konusu arkadaşımız olayın üzerinden yirmi dakika geçtikten sonra NC atıp aynı bölgeye geliyor ve aynı pozisyonda beklemeye başlıyor. Bu koşullar altında reaksiyon alıp ateş etmemiz tamamen olağan bir durumdur.

Ayrıca uzaktan ateş ettiğim için NC atıp atmadığını bilme imkanım yok. Forum üzerinden seni sürekli takip etmiyorum, NC attığını bilmem gerekmiyor. Bu durumu önceden bana belirtip ona göre hareket etmemi sağlamak senin sorumluluğundaydı. Günler geçtikten sonra senin NC attığını fark edip sıksaydık, bu bizim yaptığımız bir ihlal olurdu ve biz buna itiraz etmezdik.

Sophia Hudson da illegal bir birliğe mensup ve bu rollere şahitlik ediyor. Bizim yaptığımız yanlış bir durum yok. Sana atılan birlik davetini kabul ederken bu tarz durumlarla karşılaşabileceğini bilmen gerekir. Ermeni karakterleri canlandırıyoruz; vicdani duygularla hareket etmiyoruz. Yönettiğimiz göçmen karakterler de bu sert ve duygusuz tavrı doğal olarak yansıtıyor. Bölge üzerinde put gibi dikilmeyip uzakta bekleyişini sürdürebilseydin eğer vurmazdık.
« Son Düzenleme: 30.06.2026 22:24 malevolence »

#16 - 30.06.2026 22:39
(Krauszer birliğindeyken paylaştığı görüntülerin birkaç tanesini attım)

Jianna Lindsey, yukarıda paylaştığım görüntüde de görüldüğü üzere Krauszer birliğinde veya kendi garaj birliğindeyken Krauszer ile birlikte Fransız yapılanmasıyla çatışma içerisindedir. Illegal rol yaptığın bir karakteri alt karaktere çekip Krauszer’in bölgesinde rol yapamazsın. Çatışma anına denk gelirsen vurulman veya yaralanman olağan bir sonuçtur. (Paylaştığım görüntü, Jianna Lindsey’in illegal rol yaptığına dair bir kanıttır; olayla doğrudan ilgisi yoktur.)

Geçmiş loglara bakıldığında da Jianna Lindsey karakteriyle Krauszer’de oynadığı ve illegal birçok role şahitlik ettiği görülmektedir.

Maeve Rothstein karakteri, Ardem Balasian’a herhangi bir emote vermeden saldırıyor ve o esnada devam eden rol kesintiye uğruyor. Karakter illegal bir birliğe mensup ve doğrudan illegal rollere şahitlik ediyor. Aynı zamanda kestiğimiz haracın rolü sürüyordu; üst katta Tiozzo ile Gerard görüşme halindeydi. @behzatc4530’nin bilgisi dahilinde olaylara şahitlik etmiştir. Söz konusu arkadaşımız olayın üzerinden yirmi dakika geçtikten sonra NC atıp aynı bölgeye geliyor ve aynı pozisyonda beklemeye başlıyor. Bu koşullar altında reaksiyon alıp ateş etmemiz tamamen olağan bir durumdur.

Ayrıca uzaktan ateş ettiğim için NC atıp atmadığını bilme imkanım yok. Forum üzerinden seni sürekli takip etmiyorum, NC attığını bilmem gerekmiyor. Bu durumu önceden bana belirtip ona göre hareket etmemi sağlamak senin sorumluluğundaydı. Günler geçtikten sonra senin NC attığını fark edip sıksaydık, bu bizim yaptığımız bir ihlal olurdu ve biz buna itiraz etmezdik.

Sophia Hudson da illegal bir birliğe mensup ve bu rollere şahitlik ediyor. Bizim yaptığımız yanlış bir durum yok. Sana atılan birlik davetini kabul ederken bu tarz durumlarla karşılaşabileceğini bilmen gerekir. Ermeni karakterleri canlandırıyoruz; vicdani duygularla hareket etmiyoruz. Yönettiğimiz göçmen karakterler de bu sert ve duygusuz tavrı doğal olarak yansıtıyor. Bölge üzerinde put gibi dikilmeyip uzakta bekleyişini sürdürebilseydin eğer vurmazdık.
Zaten rol yapmıyordum, dediğim gibi alt karakterimin olan aracı alt karakterime geçirmeye çalışıyordum, orda otururken yanınıza geldiğimde de söyledim aracımı alacağım arkadaşımdan diye agresif yaptınız olay yerinden uzaklaştım, siz gittikten sonra da oyuna girdim, admine rapor attım alt karakterime geçirdiğimden itibaren herhangi bir illegal rol söz konusu değil, orda bulunmamdaki tek amaç rapor atıp aracımı almamdı.

#17 - 01.07.2026 16:36
Dostum sen anlamak istemiyorsun herhalde? Sana diyorum ki NC ATTIM NC, Sırf skinim benziyor mantığıyla yola çıkarak sana sıktım diyerek açıklama yapıyorsun ve kendini haklı zannediyorsun? Name tag'ini görmediğin kişiye neden ne amaçla sıkıyorsun? Karakterin suratını görme rolü yapmak istiyorsan o karakterin nametag'ini görmek zorundasın bu kadar basit. Hala daha eski karakterimi referans alıp eski bir ss yolluyorsun? Benim şuanki karakter ismim Raven. Raven ile olan rolünü bana at? Bu kadar basit. Sırf star caddesinde bulunuyor olmam ve rollüyorum diye,  karakterimin yüzünü dahi görmeden sırf skin benziyor bahanesiyle sıkman kural ihlali. Masa ortağı rolündesiniz fakat daha sunucu kurallarından haberdar değilsiniz. Amacınız çatıya heli ile konup birilerine ateş edip rol yapan oyuncuların keyfini kaçırtmak mı? Bunu rol sanıyorsanız daha da komik. Hood içinde değiliz fakat siz hood içinde olan birisine sıkmak yerine yolda duran kişilere sıkıp düşman birlik bahanesine sığınarak savunma yapıyorsunuz. İşin komik yani birlikte değilim diye on defa açıklama yapmam. Ama sen hala daha " o birlikte olmayabilirsin ama star caddesinde rollüyorsunuz bu yüzden sıktım size eski karakterin birlikteydi " diyerek açıklama yapıyorsun. NC attım ve yeni başlangıç yaptım hani sırf eski karakterim il-legal bir role girdi diye? Artık sonuçlanabilir. Açıklamaya yapmaya gerek yok. Aşşağıdaki görsel de aktif bir rol döndüğünü kolayca anlayabilirsiniz. Yani o bölgeden ayrıl diye zeki yorum yapmaya çalışan arkadaş olursa, olay yerine polis gelmiş ve bir sivil kalabalığının olduğundan bahsedip role bizi dahil etmişti. O bölgeden ayrılırsak mantıkken polisten kaçma girişiminde bulunuyor olurduk?

#18 - 04.07.2026 01:03
aktif

#19 - 04.07.2026 02:37
Sonuçlanabilir.