Konu: Maske #65324 & 26426 / Arthur Kasparov, Ardem Balasian  (Okunma sayısı 445 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#20 - 04.07.2026 20:07
aktif

#21 - 04.07.2026 23:35
.

#22 - 06.07.2026 21:10
Aktif şikayet, sonuçlanabilir.

#23 - 06.07.2026 23:20
Sonuçlanabilir arkadaşımız o esnada Krauszer birliğindeydi, 1 ay kuralını nasıl takip edebiliriz anlamıyorum forumda sürekli tek tek birliğin oyuncularının iletilerine vs bakmıyoruz bu bizim ayırt edebileceğimiz bir konu değil

#24 - 06.07.2026 23:21
Sonuçlanabilir arkadaşımız o esnada Krauszer birliğindeydi, 1 ay kuralını nasıl takip edebiliriz anlamıyorum forumda sürekli tek tek birliğin oyuncularının iletilerine vs bakmıyoruz bu bizim ayırt edebileceğimiz bir konu değil
Bakmıyorsunuz'da oyunda olduğumuzu nasıl biliyorsunuz? Demekki bakılıyor forumdan oyunda olup olmadığımız. Buna'da dikkat edilebilirdi.  ;) ;)

#25 - 06.07.2026 23:23
Bakmıyorsunuz'da oyunda olduğumuzu nasıl biliyorsunuz? Demekki bakılıyor forumdan oyunda olup olmadığımız. Buna'da dikkat edilebilirdi.  ;) ;)
Krauszer hoodunun önünde duruyorsun saçma bir ileti olmuş iyi forumlar. Şikayette hoodun önünde durduğu gözüküyor zaten

#26 - 08.07.2026 14:37
(Krauszer birliğindeyken paylaştığı görüntülerin birkaç tanesini attım)

Nc attığım karakterimin arabasını arkadaşıma devretmiştim, bu karakterime geçirmek için bölgeye geldim, Gargantuaya yazmıştım rapor atıp aracı geçirmek için sonrasında dm attınız krauszer birliğinde olmayan alt karakterime size karşı herhangi bir illegal rol sergilemedim bile karakterle

Jianna Lindsey, yukarıda paylaştığım görüntüde de görüldüğü üzere Krauszer birliğinde veya kendi garaj birliğindeyken Krauszer ile birlikte Fransız yapılanmasıyla çatışma içerisindedir. Illegal rol yaptığın bir karakteri alt karaktere çekip Krauszer’in bölgesinde rol yapamazsın. Çatışma anına denk gelirsen vurulman veya yaralanman olağan bir sonuçtur. (Paylaştığım görüntü, Jianna Lindsey’in illegal rol yaptığına dair bir kanıttır; olayla doğrudan ilgisi yoktur.)

Geçmiş loglara bakıldığında da Jianna Lindsey karakteriyle Krauszer’de oynadığı ve illegal birçok role şahitlik ettiği görülmektedir.

Maeve Rothstein karakteri, Ardem Balasian’a herhangi bir emote vermeden saldırıyor ve o esnada devam eden rol kesintiye uğruyor. Karakter illegal bir birliğe mensup ve doğrudan illegal rollere şahitlik ediyor. Aynı zamanda kestiğimiz haracın rolü sürüyordu; üst katta Tiozzo ile Gerard görüşme halindeydi. @behzatc4530’nin bilgisi dahilinde olaylara şahitlik etmiştir. Söz konusu arkadaşımız olayın üzerinden yirmi dakika geçtikten sonra NC atıp aynı bölgeye geliyor ve aynı pozisyonda beklemeye başlıyor. Bu koşullar altında reaksiyon alıp ateş etmemiz tamamen olağan bir durumdur.

Ayrıca uzaktan ateş ettiğim için NC atıp atmadığını bilme imkanım yok. Forum üzerinden seni sürekli takip etmiyorum, NC attığını bilmem gerekmiyor. Bu durumu önceden bana belirtip ona göre hareket etmemi sağlamak senin sorumluluğundaydı. Günler geçtikten sonra senin NC attığını fark edip sıksaydık, bu bizim yaptığımız bir ihlal olurdu ve biz buna itiraz etmezdik.

Sophia Hudson da illegal bir birliğe mensup ve bu rollere şahitlik ediyor. Bizim yaptığımız yanlış bir durum yok. Sana atılan birlik davetini kabul ederken bu tarz durumlarla karşılaşabileceğini bilmen gerekir. Ermeni karakterleri canlandırıyoruz; vicdani duygularla hareket etmiyoruz. Yönettiğimiz göçmen karakterler de bu sert ve duygusuz tavrı doğal olarak yansıtıyor. Bölge üzerinde put gibi dikilmeyip uzakta bekleyişini sürdürebilseydin eğer vurmazdık.

Asıl savunmam burada yer alıyor. Sonuçlanabilir, @behzatc4530 Maeve Rothstein'in Ardem Balasian'a saldırıp 19 dakika sonra NC attığını fark edebilir. Rol kurallar çerçevesinde ilerletildi. Bir gün öncesine kadar Gerard Krauszer'in yanında yer alan Malibu birliğine ait Elsie karakteri zarar gördü. Demek istediğim; savaş bölgesinde yer alıyorsanız eğer bu ihtimalleri göze almanız gerekir.

Ayrıca arkadaş NC atmasına rağmen hala Krauszer birliğine üye bir karakter olarak yer alıyordu. Loglara bakıldığında tarih ve saat olarak görüntülenebilir. O kadar erken NC atmışsın ki sen birlikten çıkmamışsın, biz mi seni takip edeceğiz.
« Son Düzenleme: 08.07.2026 14:39 malevolence »

#27 - 08.07.2026 20:39
Merhaba, sorun görünmüyor.