Konu: Maske #65324 & 26426 / Arthur Kasparov, Ardem Balasian  (Okunma sayısı 435 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 30.06.2026 02:35

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Arthur Kasparov @malevolence Ardem Balasian @rionly finest finest

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Sophia Hudson

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 30/06/2026 2:20

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
DM

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Karaktere yeni NC atmıştım, iki dakika bile olmadan birileri  M4 ile yukarıdan sıkmaya başladı. Bunun yanı sıra yanımdaki iki sivil karaktere de aynı şekilde ateş açıldı. Tanımadığı ve rolü olmayan kişilere ateş açılması ne kadar sağlıklı bir rol sizce? Rolümün olmadığı ve tanımadığım kişilerin bana sıkması biraz ironik.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://prnt.sc/fyLBIkR22PLq
https://prnt.sc/GkjjwwT2Yk6L
https://prnt.sc/4rus0mzlR6aa

Ek açıklamalar(varsa): Gerekli cezayı alsınlar. DM sergiledikleri ap açık ortada. DM değil diye iddia ediyorlarsa, on tane ileti atmalarına da gerek yok. Kanıt atmaları birebir şahısların bizimle olan rolü varsa yeterli.
« Son Düzenleme: 30.06.2026 02:37 spyixgod »

#1 - 30.06.2026 02:36
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 30.06.2026 02:39
sonuç olarak, krauszer birliğindensin ve skinleriniz tamamen aynı. uzaktan nametag göremiyorum, savunma yapar arkadaşlar

#3 - 30.06.2026 02:40
Rolsel olarak aramızda Krauszer ve Kasparov arasında bir sorun var, IFM'de olan yetkili arkadaşlar bu konuyu biliyordur zaten anlatmama gerek yok. Hoodunuzu basıyoruz, hoodun önünde duruyorsun doğal olarak mermilerin gelmesi çok normal uzaktan NAMETAG'ın görünmüyor yaşadığımız olaydan sonra NC atmışsın Meave_Rothstein karakterine kıyafetin aynı olduğu için mermilerin sana gelmeside normaldir

Meave_Rothstein 30/06/2026, 02:09 NC attığın zaman
« Son Düzenleme: 30.06.2026 02:44 tommyelchavo »

#4 - 30.06.2026 02:41
sonuç olarak, krauszer birliğindensin ve skinleriniz tamamen aynı. uzaktan nametag göremiyorum, savunma yapar arkadaşlar
Uzaktan nametag göremiyorum diye bir savunma yok. Birlikte illegal bir rolüm bile yok henüz. İki sivile sıktılar ne demek tam olarak ayrıca? Bir kanıt dahi göremiyorum bu da demek oluyor ki şikayet hızlıca sonuçlanabilir?

#5 - 30.06.2026 02:43
Rolsel olarak aramızda Krauszer ve Kasparov arasında bir sorun var, IFM'de olan yetkili arkadaşlar bu konuyu biliyordur zaten anlatmama gerek yok. Hoodunuzu basıyoruz, hoodun önünde duruyorsun doğal olarak mermilerin gelmesi çok normal uzaktan NAMETAG'ın görünmüyor yaşadığımız olaydan sonra NC atmışsın Meave_Rothstein karakterine kıyafetin aynı olduğu için mermilerin sana gelmeside normaldir
Orası star caddesi ve gördüğün üzere orada ss'den de anlaşılacağı ÜZERE aktif bir rol ortamı mevcut. Sırf orası hood önü diye aktif rolü bir anda kesip sonlandıramam ki iki sivil karakter oranın hood olduğunu dahi bilmeyebilir. Biraz mantık yürütün terorist rp'si yapacağınıza sunucu kurallarına uygun hareket etmenizi öneririm. Ortada bir kanıt dahi yok, görünen o ki savunma da yok. İddialardan ibaret bir savunma. Şikayet sonuçlanabilir. Kendi ağzınız ile tanımadığınız kişilere, nametag'ini dahi görmediğiniz rastgele rol yapan kişilere sıktığınızı itiraf ediyorsunuz. İronik  :D

#6 - 30.06.2026 02:46
Orası star caddesi ve gördüğün üzere orada ss'den de anlaşılacağı ÜZERE aktif bir rol ortamı mevcut. Sırf orası hood önü diye aktif rolü bir anda kesip sonlandıramam ki iki sivil karakter oranın hood olduğunu dahi bilmeyebilir. Biraz mantık yürütün terorist rp'si yapacağınıza sunucu kurallarına uygun hareket etmenizi öneririm. Ortada bir kanıt dahi yok, görünen o ki savunma da yok. İddialardan ibaret bir savunma. Şikayet sonuçlanabilir. Kendi ağzınız ile tanımadığınız kişilere, nametag'ini dahi görmediğiniz rastgele rol yapan kişilere sıktığınızı itiraf ediyorsunuz. İronik  :D

Boş algı yaratmana gerek yok birliğin ve birliğim arasında aktif bir savaş var İllegal birliktesin sivil falanda değilsin vurulanların arasında sivilde yok. Sonuçlanabilir arkadaşımız boş bir şikayet açmış.

#7 - 30.06.2026 02:46
anlıyorum kardeşim, allah şifa versin

#8 - 30.06.2026 02:47
 :D :D :D :D :D

#9 - 30.06.2026 03:12
ben yine de yarın anlaşılabilir savunma yapacağım, nc atıp aynı skin ile aynı pozisyonda bekleyemezsin. duyarlı bir oyuncu olsaydın eğer bize nc attığını ve bu rollerin dışında kalmak istediğini belirtebilirdin, biz de sana sıkmazdık, sıkmamızı istemiyorsan ve bu rollerden uzak kalıp daha farklı roller yapmak istiyorsan eğer belirtebilirsin. senin karakterini bu olayların dışında görürüz. aynı skin ile Ardem Balasian karakterini yaraladıktan beş dakika sonra NC atıp bu konulardan sıyrılamazsın. Biz senin NC attığını hemen öğrenemiyoruz maalesef, özel güçlerimiz yok. ayrıca Sophia Hudson karakterini de bu rollerin dışında tutacağız, sivil hayatına yönelik ve Krauszer birliğinin illegal tarafından yararlanmayan her karaktere aynsını uygulayacağız. Elsie Krauszer karakterine zamanında sıkmadığımız gibi şu an da aynı duyarlılığı sürdüreceğiz.

yarın ekran görüntüsü sunacağım
« Son Düzenleme: 30.06.2026 03:15 malevolence »