Konu: Marshall Lockwood - Carl Blood - DM, Fear RP.  (Okunma sayısı 310 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 18.06.2026 02:14

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Marshall Lockwood - Carl Blood (forum hesaplarını bilmiyorum)

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Buck Calloway

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 18.06.2026 - 01.35

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
5. Deathmatching

Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

Bir kişiye araçla çarpma yeterli bir emote verilmeden yapılmamalıdır. Aynı şekilde araçla kişinin üstünde bekleyerek canını bitirip düşürmeye de izin verilmemektedir.
- /me adamı ezer.  gibi bir yetersiz bir emote ile yapılan hareket ihlal olarak değerlendirir.
Örnekler
- Trafik kazası sonucu kavga çıkarmak veya ateş açmak
- Küfürleşme, tartışma, saygısızlık gibi iletişimle alakalı bir olaydan birisini anında vurmak
- Birisi size saldırsın diye sürekli sataşmak, provoke etmek
- Bir MC (motor kulübü) ile olan bir savaşta tanımadığınız birisini bölgeden motorla geçiyor diye vurmak
- Herhangi bir bölge saldırısında olayla alakalı alakasız herkese ateş açmak

3.3. Fear RP: Normalde korku gerektiren durumlarda gerçekçi bir şekilde korku rolü (Fear RP) yapılmalıdır.
Örnekler:
- Kalabalık bir yerde veya sokağın ortasında silah çekmek
- Kendisine silah doğrulturken birden koşmaya başlamak veya silah çekmeye çalışmak
- Esir alınma, yaralı durumuna düşme, azınlıkta kalma gibi durumlarda korkusuzca davranmak
- Polis otoritesini tamamen yok saymak, silah doğrultulmasına rağmen polisin direktiflerine uymamak

Genel olarak ölümden korkmayan bir karakter yönetilmesi bu karakterin ölümüne (CK) yol açabilir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Selam, iyi geceler.

Kimsenin vaktini almak istemem. Yıllar sonraki ilk şikayet iletim olabilir. Kısa tutayım;

Ekte ismi geçen oyuncu ve yanılmıyorsam oyun arkadaşlarıyla, oyun içi olaylar sonucunda küçük bir sürtüşme yaşandı. Arkadaşlarla aynı alanda rol yapıyoruz, doğal olarak etkileşim kaçınılmazdı. Kendilerine oyun içerisinde, "Bir bar işletiyoruz, insanları ürkütmeyin." minvalinde bir konuşma yaptık. Sonrasında arkadaşlar uyuşturucu ticaretlerini hood alanımızda gerçekleştirdi. Haliyle karakterler arasında bir polemik yaşandı ve olay yumruklu kavgaya dönüştü.

Buck ve Travis, Castucci ekibinden koruma talep etti. Bunun sonucunda Castucci ekibi kalabalık bir grupla gelerek bahsi geçen arkadaşlara gerekli sözlü uyarıyı yaptı. Ancak ekip ayrıldıktan yalnızca beş dakika sonra, oyuncu arkadaşların organize biçimde hareket ederek, ekte de görüldüğü üzere yalnızca Marshall Lockwood karakterinin ateş etmesiyle (olayların başında ve sonunda olmamasına rağmen) DM ve FEAR RP kurallarını ihlal ettiklerini düşünüyorum.

Takdir ilgili yöneticinindir.

İyi geceler.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Konuda ismi geçen oyuncu ve oyunculara;

Sizi seviyorum, aramızda kişisel bir sorun yok. Nihayetinde burada hepimiz oyun oynuyoruz. Ancak yaşanan olayla ilgili bunun yapılması gerektiğini düşünüyorum. Eğer bu şikayet konusu tatlı canınızı sıktıysa, üzgünüm. Hevesiniz kaçmasın, oyununuza aynı şekilde devam edin.

İyi oyunlar.

« Son Düzenleme: 18.06.2026 02:17 gunlanta »

#1 - 18.06.2026 02:22
Böyle konuştuğun için ben teşekkür ederim, rolsel olarak öyle bir şey yapmamız normaldi, çünkü siz sıkmışsınız deagle ile bende sıkarak karşılık verdim, fear rplik bir durum yok. Castucci gittikten sonra sıktık bizde ve rolsel olarak ilerledi zaten Castucci'de bize sıktı bu şekilde ödeşmiş olduk, burada bir sorun görmüyorum.

Teşekkürler.

#2 - 18.06.2026 02:25
Böyle konuştuğun için ben teşekkür ederim, rolsel olarak öyle bir şey yapmamız normaldi, çünkü siz sıkmışsınız deagle ile bende sıkarak karşılık verdim, fear rplik bir durum yok. Castucci gittikten sonra sıktık bizde ve rolsel olarak ilerledi zaten Castucci'de bize sıktı bu şekilde ödeşmiş olduk, burada bir sorun görmüyorum.

Teşekkürler.

Rica ederim, ama biz ateş etmedik. Bir kavga yaşandı ve kavgaya dahil olan arkadaşlar yaralı konumuna düştüler. Akabinde silah çektik ve ateş etmedik. Bu doğal bir tehditti.

Tabii ki sorun görmeyebilirsin, teşekkür ederim.

#3 - 18.06.2026 02:27
"Akabinde silah çektik ve ateş etmedik. Bu doğal bir tehditti."

Kuzen ama silah çekmişsiniz, silah çekilen bir duruma silah ile karşılık verebilirdik, iyi anlayışın için teşekkür ederim. Her şeyi iyi ve net anlatmışsın ama ben burada sorun görmedim,

Teşekkür ederim.

#4 - 18.06.2026 02:30
Olayın akışında başından sonuna Marshall Lockwood karakteri hiçbir yerinde yok. Castucci ekibi gelip sözlü uyarıyı yaparken kiralandığını düşündüğüm Infernus ile olay yerine geliyor. Marshall Lockwood'un saldırıyı gerçekleştirmek için geçerli bir sebebi yok, sistemsel olarak tamamen farklı bir birlikte ve bahsi geçen topluluğun mevcut bir birlik tanıtımı bile yok. Akabinde drive-by Castucci ekibi gittikten 45 saniye sonra gerçekleşiyor. Plan yapma, olayı tartma, üzerine konuşma yapma fırsatınız olduğunu sanmıyorum.

Fear RP ve Deathmatch'a ek olarak mixing yaptığınız da bana kalırsa bariz.

İlk ve son yorumumu yaptım şahit olarak, gerisine yönetim karar verecektir. İyi oyunlar, iyi geceler.  :palmiye:

#5 - 18.06.2026 09:16
"Olayın akışında başından sonuna Marshall Lockwood karakteri hiçbir yerinde yok. Castucci ekibi gelip sözlü uyarıyı yaparken kiralandığını düşündüğüm Infernus ile olay yerine geliyor. Marshall Lockwood'un saldırıyı gerçekleştirmek için geçerli bir sebebi yok, sistemsel olarak tamamen farklı bir birlikte ve bahsi geçen topluluğun mevcut bir birlik tanıtımı bile yok. Akabinde drive-by Castucci ekibi gittikten 45 saniye sonra gerçekleşiyor. Plan yapma, olayı tartma, üzerine konuşma yapma fırsatınız olduğunu sanmıyorum.

Fear RP ve Deathmatch'a ek olarak mixing yaptığınız da bana kalırsa bariz.

İlk ve son yorumumu yaptım şahit olarak, gerisine yönetim karar verecektir. İyi oyunlar, iyi geceler. "

Olayın başından beri çatıdayım, size sıkmak ve saldırmak için arkadaşlarım bana IC yollarla ulaştı bende gittim, çatıda bekliyordum siz dışarı çıkınca konuşacaklardı, olay çıkınca bende sıkacaktım, daha sonra çatıdan indim, olay yerine geldim aracımı aldım, bir kaç tur atıp geri geldim, arkadaşlarım bana anlattı bende, sıkalım dedim. Castucci ekibi gittikten sonra sıktık zaten, ortada Mixing yok, kayıtın varsa baştan sona izleyebilirsin, gözükmüşümdür çatıda, sizin bar'ın çatısındaydım.

#6 - 18.06.2026 09:19
Siz bar'a girdiğinizden beri biz orada plan yapıyoruz ve hesaplıyoruz, dediğim gibi siz çıkınca arkadaşlarım konuşacaktı ve bende sıkacaktım olay çıkarsa ama, siz bardan çıkmadınız ve Castucci ekibini çağırdınız, bizde onlar gidince sıktık zaten, olayda DM, Fearp RP, Mixing yoktur, tek taraflı düşünme rolleri, işiniz sadece jail attırmak olmasın, birazda rol sevseniz böyle olmayacak.

Birliğimiz aktif birliklerde #9 Sırada, nasıl bir tanıtımımız yok anlamış değilim, teşekkürler.

#7 - 18.06.2026 10:26
 :D

#8 - 20.06.2026 12:33
"Olayın akışında başından sonuna Marshall Lockwood karakteri hiçbir yerinde yok. Castucci ekibi gelip sözlü uyarıyı yaparken kiralandığını düşündüğüm Infernus ile olay yerine geliyor. Marshall Lockwood'un saldırıyı gerçekleştirmek için geçerli bir sebebi yok,"

Şu sözüne biraz konuşacağım. Sunucuda kiralık katil rolleri yasak ve yapılmasını bende hoş bulmuyorum. Karakterim Marshall Carl Blood'un yakın arkadaşıdır, genel olarak onu korumam lazım, o da beni koruyor. Olay başından beri vardım, çatıdaydım. Kayıt varsa bakabilirsin sorun değil.

Sizin barın çatısında durdum ardından çatılarda gezdim, olay yerine geldim aracımı aldım ve gittim dolaştım, tekrar geldim Castucci gitti mi diye ve ben geldikten sonra gittiler, bizde sıktık. Burada bir MİXİNG/DM/FEAR RP yoktur, teşekkürler.

Bir önceki savunmamdada bunu açıkladım sizlere. Böyle boştan bir sebep ile şikayet açılması rahatsız edici bir durum.

#9 - 20.06.2026 12:37
https://hizliresim.com/q0an9jz Olaylarda vardım, böyle iftira atmanız hoş değil. Elimde olan tek ss.