"Olayın akışında başından sonuna Marshall Lockwood karakteri hiçbir yerinde yok. Castucci ekibi gelip sözlü uyarıyı yaparken kiralandığını düşündüğüm Infernus ile olay yerine geliyor. Marshall Lockwood'un saldırıyı gerçekleştirmek için geçerli bir sebebi yok, sistemsel olarak tamamen farklı bir birlikte ve bahsi geçen topluluğun mevcut bir birlik tanıtımı bile yok. Akabinde drive-by Castucci ekibi gittikten 45 saniye sonra gerçekleşiyor. Plan yapma, olayı tartma, üzerine konuşma yapma fırsatınız olduğunu sanmıyorum.
Fear RP ve Deathmatch'a ek olarak mixing yaptığınız da bana kalırsa bariz.
İlk ve son yorumumu yaptım şahit olarak, gerisine yönetim karar verecektir. İyi oyunlar, iyi geceler. "
Olayın başından beri çatıdayım, size sıkmak ve saldırmak için arkadaşlarım bana IC yollarla ulaştı bende gittim, çatıda bekliyordum siz dışarı çıkınca konuşacaklardı, olay çıkınca bende sıkacaktım, daha sonra çatıdan indim, olay yerine geldim aracımı aldım, bir kaç tur atıp geri geldim, arkadaşlarım bana anlattı bende, sıkalım dedim. Castucci ekibi gittikten sonra sıktık zaten, ortada Mixing yok, kayıtın varsa baştan sona izleyebilirsin, gözükmüşümdür çatıda, sizin bar'ın çatısındaydım.