Arkadaşın yaptığı rollere genelinden bakarsak, bu arkadaş kendi avukat okey, burada legal bir karakter yönetiyor kendisi, bu olayların aynısı arkadaş tarafından ben üç dört defa yaşadım bu arkadaş, ya Castucci'ye gidiyor, ya Piru'ya gidiyor, arkadaşım sen legal bir karakter ve avukatsın. Tamam arkan olabilir ama bunu böyle göstere göstere yaparsan, sunucuya yeni başlıyan bir adam bile senin avukat değil il-legal bir karakter yönettiğini zanneder, arkadaşların savunmasında yazdığı şekilde "sen misin?" Diye soruyor ve bunun cevabını almadan sonra kendi yazdığı "Birdaha kalmak istemiyorsan, düzgün dur" demesi arkadaşın bunu kasti bir şekilde yaptığının ve bunu meta gaming olarak devam ettirdiğinin kanıtlar bi nitelikte, burada roleplay yapıyoruz, burası geçmişte olan bir olay diyip geçiştirebileceğiniz birşey değil, burada geçmişte olan olaylardan dolayı kaç kişinin cksı verildi, ne olaylar yaşandı. Burada roleplayi mantık sınırları ve çerçevesi üstünden yapıyoruz. Ben o karakter üstüne kaç defa nc attım, Ronan_Azoulay ve Theo_Kruckenberg ismini ayırt edemiyecek kadarsan böyle rollere girmemeni tavsiye ederim. Buna ek olarak Eswiper'ın şikayetle alakası olmamasına rağmen bu şikayet altına yazmasından dolayı cezalandırılmasını istiyorum.