0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Benim olaydaki tek katkım bir IC cümleden ibaret. yumruk, sürükleme gibi şeylerin hiçbiri bana ait değil. Dolayısıyla bu dayatma söz konusuysa da bana yöneltilebilecek bir tarafı yok.Kaldı ki ben size fiziksel bir şey yapmadım sadece o an gördüğüm duruma IC bir laf attım.Afk atılacak yer var, atılacak yer var, aktif rol ortamının dönebileceği bir yerde, şehrin ortasınra afk atarak kimin trol olduğunu sen belli ediyorsun, ayrıca ssde görüldüğü üzere benim konuyla bir ilgim alakam yok ''' Bana koprude uzanamaz diyorsunda sen koprude uyuyan bir adam gorunce belinden tutup assagiya falan itiyormusun "GERCEK hayatta" her neyse, kural ihlalleri ortada''' diyorsunda , saldırmadım etmedim okuduğunu da pek anlamıyorsun
Rabbim önce dostun iyisini sonra kendi dilini yazıp okuyup anlayanını nasip etsin sizleri seviyorum.
Kisilerin agresif roleplay kapsaminda da degerlendirilmesini talep ediyorum, tanismisligimiz veya ic diyalogumuz bugune kadar olmadi. Bana koprude uzanamaz diyorsunda sen koprude uyuyan bir adam gorunce belinden tutup assagiya falan itiyormusun "GERCEK hayatta" her neyse, kural ihlalleri ortada. Hayirli geceler dilerim.
Alıntı yapılan: kuralsiz - 04.06.2026 02:01Kisilerin agresif roleplay kapsaminda da degerlendirilmesini talep ediyorum, tanismisligimiz veya ic diyalogumuz bugune kadar olmadi. Bana koprude uzanamaz diyorsunda sen koprude uyuyan bir adam gorunce belinden tutup assagiya falan itiyormusun "GERCEK hayatta" her neyse, kural ihlalleri ortada. Hayirli geceler dilerim.Türkiye şartlarında itmem Amerika'da bu işler farklı dostum.