Merhaba. Ben bu olayda Maskeli #66030'um.
Ben olayda tek bir cümle yazdım o da "Kafana rayban takıp adrenalin videoları mı çekiyorsun?" oldu. Başka hiçbir yazışmam yok. Ki ben kaldı ki kişiyi bırakın silah sıkmayı yumrukla bile darp etmedim. sadece sürüklendi.Kişiye elimle hiçbir şey yapmadım dolayısıyla DM iddiası uymuyor. Zaten ortada bir öldürme de yok adam sadece sürüklenip bırakıldı.
Asıl mesele şu bu kişi olay boyunca bilgisayar başındaydı karakteerinin kafasını sürekli oynatıyordu.Kafasında AFK işareti yoktu yani aktifti ama role hiç cevap vermedi. Ha ama diyelim AFK idi
Kural 16: '' -
Sunucu içerisinde toplu alanlarda, diğer oyuncuların veya adminlerin gözleyebileceği alanlarda roleplay her zaman devam eder. Bu sebepten çevrenizde kimse yokken yaptığınız ihlallerden ceza almayacağınızı düşünmeyin.
Rol her zaman devam eder.Ne IC de ne de OOC de kimse köprü demirinin üzerine çıkıp /lay 5 şeklinde uzanmaz.
Kuralların 2. maddesinde "Rolde AFK kalmak" ihlal sayılıyor. Kendi paylaştığı fotoğrafta bile görülüyor; 14:22'den 14:24'e kadar her şey olurken adam tek kelime yazmıyor. Cevap vermediği için zaten öldürülmedi, sadece sürüklendi yaralıya düştü. 2 kere düşürülmedi 1 kere düşürüldü arkadaş yalan beyan veriyor.
O an oradaydı tuhaf. Eğer AFK bırakacaksa alttab atabilir herhangi bir intterior'a girebilir veya esc atabilir ki insanlar AFK olduğunu anlasın halka açık alanlarda afk kalınmayacağını bilmesi gerek.
'' Niyetiniz sste apacik belli, savunmana savunma yapicak olursam mulholland islek bir bolge deyil. '' yazıp bir önceki cümlesi '' Sizin gibi 100lerce oyuncu yanimdan gecti '' birbirini tutmuyor kaldı ki o bölgede bir sürü illegal adamın evi zırt pırt kovalamacalar gerçekleşiyor millet birbirini vuruyor. Köprü demirlerine uzanan adam gerçekte ne kadar mantıklıysa roleplay'de de o kadar mantıklı. Kararı adminlerimize bırakıyorum iyi roller.
#