Merhaba bu attığı ss lerin hepsinde çoooooooookkk yukarı zıplıyormuşum gözüken bir ss var ben her dakka bunu yapmıyorum bir kere yaptım arkadaşları gbi bölgeden şikayet ettiğim için herhalde yedirememiş ve admin arkadaşa danıştım bilgi almak için yasak dedi ama genelde herkes yapıyor dedi aktif rol ortamlarında rolü baltalamak açısından yasak dedi buna katılıyorum ve aktif rol ortasında olduğumu ss lerde görmüyorum arkadaş zaten 2 saat beni takip etti bir şeyi ss almak için yanlışlıkla ctrl tuşuna alışkanlık olduğu için iki kere bastım zaten ss lerin birinde gözüküyor çok çok abartarak zıpladığım yer her gördüğümde yapıyor diyor ya gördüğü sahnelerin kanıtını atsın bizde bakalım bunda bir ceza veya bir yasak görmüyorum rol ortamında yapıldı bile isteye yapılmadı affiyet ve uyarı geçilmesini diliyorum
NOT: sizin gibi GBİ içinde aktif rol ortasında emote vermeden insanlara saldırıp yaralıya düşürmüyorum.
Ve diğer değinmek istediğim nokta arkadaş ss almış ve ss te konuşmaları silmiş silmeden atsın şikayet açıcaksan pm de MİX yapmadan direk açabilirsin bana MİX yaparak 'Sen Ne Yaptığını Zannediyorsun' yazıyor bunu içinde şahsen ben ayrı şikayet açıcağım... İyi değerlendirmeler..
Arkadaşın zaten ooc siciline bakılırsa anlaşılır rol bilip bilmediği vice sunucusundan herkesten şikayet yemiş sicili dolu rol bilmeyen arkadaşlar var aramızda...