Konu: Leon_Moretti - BMX bunny  (Okunma sayısı 108 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 29.05.2026 20:45

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Leon Moretti @Umutto

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Derzhavin_Mogilevich @Artorias

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
bmx bunny

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Bu arkadaş sürekli bisikletiyle bunny yapa yapa geziyor ve çok yüksek noktalara zıplıyor, bunu adet edinmiş ya bisikleti silinsin ya da ağır bir ceza alarak şu huyundan vazgeçsin.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Özel konuşmalar sansürlendi, kuralları bilmeyen insanlar moderatör olmamalı.

#1 - 29.05.2026 20:50
şahitliğimi onaylıyorum. arkadaşın zıpladığı noktalar fazla uçuk rol dışı hareketler sergiliyor. tek yaptığı aktivite bu olmalı her gördüğümüzde bmx bunny yapıyor.

#2 - 29.05.2026 21:02
Merhaba bu attığı ss lerin hepsinde çoooooooookkk yukarı zıplıyormuşum gözüken bir ss var ben her dakka bunu yapmıyorum bir kere yaptım arkadaşları gbi bölgeden şikayet ettiğim için herhalde yedirememiş ve admin arkadaşa danıştım bilgi almak için yasak dedi ama genelde herkes yapıyor dedi aktif rol ortamlarında rolü baltalamak açısından yasak dedi buna katılıyorum ve aktif rol ortasında olduğumu ss lerde görmüyorum arkadaş zaten 2 saat beni takip etti bir şeyi ss almak için yanlışlıkla ctrl tuşuna alışkanlık olduğu için iki kere bastım zaten ss lerin birinde gözüküyor çok çok abartarak zıpladığım yer her gördüğümde yapıyor diyor ya gördüğü sahnelerin kanıtını atsın bizde bakalım bunda bir ceza veya bir yasak görmüyorum rol ortamında yapıldı bile isteye yapılmadı affiyet ve uyarı geçilmesini diliyorum

NOT: sizin gibi GBİ içinde aktif rol ortasında emote vermeden insanlara saldırıp yaralıya düşürmüyorum.

Ve diğer değinmek istediğim nokta arkadaş ss almış ve ss te konuşmaları silmiş silmeden atsın şikayet açıcaksan pm de MİX yapmadan direk açabilirsin bana MİX yaparak 'Sen Ne Yaptığını Zannediyorsun' yazıyor bunu içinde şahsen ben ayrı şikayet açıcağım... İyi değerlendirmeler..

Arkadaşın zaten ooc siciline bakılırsa anlaşılır rol bilip bilmediği vice sunucusundan herkesten şikayet yemiş sicili dolu rol bilmeyen arkadaşlar var aramızda...
« Son Düzenleme: 29.05.2026 21:07 Umutto »

#3 - 29.05.2026 21:14
Çoookkk yukarı her zaman zıplıyorsun, bunları ss almayı denedik ama aşırı yukarı zıpladığın için sslerde gözükmedin bile. Yaptığın bir ihlal ama moderatör olmana rağmen daha bunun ihlal olduğunu bilmiyorsun admine sordum diyorsun.

https://hizliresim.com/p5x254t
https://hizliresim.com/np6w3tz

Şu yazdığın iletideki üslubundan bile yaşını ve kaliteni belli ediyorsun, sonuçlanabilir.

#4 - 29.05.2026 21:15
Bu attığın ss lerin hepsinde yerdeyim bana çoooook havaya zıpladığım bir ss i gösterirmisin bana cidden boş vakit kaybı arkadaş beni ve sizi oyalıyor .

#5 - 29.05.2026 21:20
İkinci ss'e bakabilirsin binaların boyunda zıplıyorsun. Uzatma sonuçlanabilir.

#6 - 29.05.2026 21:28
Dediğim gibi el alışkanlığı ile yapılmış arkadaş OOC kin beslemiş benim açtığım şikayetlerden ss alarak şikayet açmaya başlamış bunu adminler daha iyi biliyor şikayetten rol ortasında olmayan şahit olmadığın rolden şikayet açılmadığını ben bilerek yapmadım attığın ss lerde birkere yapıldığı gözüküyor ve bir kere yaptım sonuçlana bilir uyarı geçile bilir.

#7 - 29.05.2026 21:53
Dediğim gibi el alışkanlığı ile yapılmış arkadaş OOC kin beslemiş benim açtığım şikayetlerden ss alarak şikayet açmaya başlamış bunu adminler daha iyi biliyor şikayetten rol ortasında olmayan şahit olmadığın rolden şikayet açılmadığını ben bilerek yapmadım attığın ss lerde birkere yapıldığı gözüküyor ve bir kere yaptım sonuçlana bilir uyarı geçile bilir.
Şikayeti okursan ben de bundan bahsetmişim zaten, bunu bir alışkanlık haline getirdiğini ve durmadan yaptığını söylemişiz. Hatta çözüm önerisi de yapmışım. El alışkanlığın ihlale giriyor ve bunu bırakacak gibi değilsin, şikayeti de bu yüzden açtım cezalandırılman ve uslanman için. Yoksa sana karşı bir kinim yok dostum. İyi akşamlar.

#8 - 29.05.2026 22:02
Yani aktif rol ortamlarında veya rol baltalayan birisi değilim admin arkadaşa da danıştım attığın ss lerde birkere gözüküyor ve bunu yapan çok insan var ver uyarıyoruz cezalandırmıyoruz dediğim gibide yanlışlıkla bir kere zıpladım arkadaş zaten 2 saat arkamda dolandı ss almak için birkere zıpalamın ss ini almış uyarı geçiliceğini talep ediyorum iyi değerlendirmeler daha da yazmıyıcağım...

#9 - 29.05.2026 22:12
Dostum her türlüsü ihlal bu yaptığının ihlale girmesi için binaya kadar zıplamana gerek yok ve diğer sslerde de gayet yükseğe zıpladığın anlar var. İyi akşamlar.