Tekrardan merhaba, lafı orandan burandan nasıl anlayabildin güzel kardeşim ya okumanda bir kıtlık var ya kasten yapıyorsun.
Öncelikle bana yazdığın "neden hep buradasın" yazısı benim chatime düşmedi, ben koşarak dükkanıma ilerliyordum quit atmak için senin farkında bile değildim başta kim olduğunu bile bilmiyorum herhalde beni gördüğünde yazdın yazıyı bana yetişmemiş. Şimdi ben dükkanlarımın önünden başka bir yerde beklemedim, senin sözde "sokağın" etrafı sarılı içeri taraftaki mekanik. Ne hikmetse bu olaydan önceki gece bulunduğun birliğin sahibi bana pmden mekanımı almak istediğini yazıyor, alamayınca bir sonraki gün haftalardır orada olan bir adama gelip "neden hep buradasın" diyesin tutuyor. Ben haftalardır orada bekliyorum daha önce bir kere bile role girmemiştik şimdi niye sorgulayasın geldi?

Yanıma olay aramak için geldiğin çok belli, ilk defa mı insan görüyorsun demem kadar normal bir şey yok çünkü başımda sırıtıyorsun dediğim gibi daha önce görmediğim bilmediğim tanımadığım birisin. Konuyu biraz realistik düşün reelde hiç tanımadığın bir adam başına gelse seni izlese, ne bakıyorsun diye sorduğunda "sana bakıyorum" diyip sırıtsa ne düşünürsün? Yani gelmiş aranıyorsun kısacası aklı fikri olan her insan bunu algılayabilir.
Aracına sadece bir veya maksimum iki kere yanlışlıkla vurmuşumdur, sonraki vuruşum ettiğin küfür ve tehditten sonra kasti şekilde oluyor. Bunu açıklama ihtiyacı görmedim akıl edebilirsin diye düşündüm yanlış düşünmüşüm herkesten beklememek lazım demek. O attığın sslerde chatte yazdığın yazı gözüküyor, ben de ondan sonra vuruyorum. Tehdit ve küfür ediyorsun karaktere.
Rolün ss'i yok tabii ki, şu rolde bile tanımadığın daha önce rolün olmayan bir adamın başına geliyorsun cümle başı 1 ss almışsın elin kolun durmamış f8 spamlamışsın amacını da anlayamadım ama rol yapmak olmadığı kesin. Chatteki yazışmalardan çok f8 spamlamışsın ortada hiçbir şey yokken. Yaptığım her rolü ss almıyorum ama tekrar söylüyorum azcık akıl yürütülürse, mekanın ortağı olan Derzhavin'e olayı anlatıyorum. Derzhavin karakteri Igor'la arkadaş o da Igor'a anlatıyor. Bu üç karakter aynı bölgede dükkanları olan, ikisi kardeş olan karakterler. Yani adamların dükkanının önünde kardeşini döveceksin ve haberleri olmayacak. Bunu düşünebilmen fikir yürütebilmen lazım ben niye senin akıl erdiremeyeceğini düşünüp ss alayım ki?
Seni gördüğümü idda ettiğim yerde daha önce gördüğüme dair niye kanıt ileteyim bu da ayrı bir akıl tutulması zaten o esnada oradasın, aynı birliğe mensupsunuz ve birlikte takılıyorsunuz. Sen nasıl beni görüp gelip sorguluyorsan ben de seni görüyorum aynı sokaktayız icabında.
Agresif rolden kaçınıyorum lafını ise Mikhail karakteri için dedim ve karakterin rol planına kadar anlattım. Orayı da nasıl algılayamadın şaşakaldım, okuduğunu anlamakta bir problemin var.
Uzatmaya gerek yok klasik olayları başlatıp şamarı yedikten sonra foruma gelip ağlama olayları, sekmiyor. Ben sana karşı agresif yapmıyorken kavga başlatıyorsun sonra dayak yiyince agu bugu. Sonuçlanabilir.