Jose Anderson arkadaşın bir kaç gün önce kumarhanenizin az ilerisindeki dükkanımızın önünde bize saldırıyor. Sonra arkadaşın bize saldırdığı zaman altında olan arabası mavi cheetah'ı sıkça o kumarhanenin önünde görüyoruz. Bugün de gelip sana tanıyıp tanımadığını soruyorum aslında tanıdığını da biliyorum çünkü gözümüz dükkanlarınızın üzerindeydi sizi de yan yana gördük sıkça aynı sokaktayız sizinle. Sen de tanıdığını onaylıyorsun bunun üzerine seni dövüyoruz, sonra arkadaşta yanına geliyor zaten bu da arkadaşlığının kanıtı. Asıl hedefimiz zaten oydu, görünce onu da dövdük. Her şey rolle gerçekleşti yani boş konuşma yapmana gerek yok açıklamada

Jose Anderson saldırıyor dükkanımızın önünde bekleyip;
Kişinin arabasını biliyoruz ve sana tanıyıp tanımadığını soruyorum sen de onaylıyorsun, neyin olduğunu soruyorum "Sizi ne ilgilendirir" diyorsun;
Bu olaydan bir süre sonra dükkanın oradan geçiyorum ve asıl aradığımız adamı da orada, yanında görüyoruz. Bu sefer de onu dövüyorum.
Yani dediğim gibi her şey rolle gerçekleşen şeyler, bilip bilmeden havadan şikayet açma. İğneleyici laflarını kendine sakla. IC yollarla çözüme ulaştırmalısın.