Konu: Igor Ferro / Low rp, Retarted RP  (Okunma sayısı 99 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 28.05.2026 00:38

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Igor_Ferro @Shiels

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 28.05.2026 / 23:29

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3.9. Retarted RP: Gerçek dışı yapılan abartı ve saçma rollere denir. Non RP ve Trolling arasında olan bir ihlal gibi değerlendirilir.
Örnekler
- Aktif bir rol esnasında rolü içeren tüm karakterleri saçma bir şekilde dürtmek, provoke edecek söylemlerde bulunmak.
- Karşınızdaki oyuncuyu bariz bir şekilde hataya sürükleyecek kadar baskı kurmak.
-Sürtüşme yaşadığınız karakterlere IC kanallar üzerinden; "ez, yat" gibi roleplay kavramına sığmayacak kelimeler kullanmak.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kumarhanemi açmış müşteri gelmesini bekliyorum bazı vakitlerde afk idim bu resimde görülen iki arkadaş sürekli işyerimizin önünde gelip ''fıstık, şşş gibi itamlarda bulunarak kendilerince üstünlük sağlamaya çalışmışlar, ardından bana denk geldi resimde görüldüğü üzere arkadaşı hiçbir şekilde tanımıyorum gelip birkaç soru sorduktan sonra saldırdılar ve birkaç dakika sonra Jose_Anderson adlı arkadaşıma aynısını yaptılar .

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
 https://hizliresim.com/eokr69w
https://hizliresim.com/8i9sfgc
https://hizliresim.com/jwsfso6

Ek açıklamalar(varsa): Özellikle Igor_Ferro adlı arkadaşın en ağır cezayı almasını isterim, siciline bakarsak baya kabarık ve akıllanmayacak bir tipleme. Böyle kişilerin oyunumuzu baltalamaya hakkı yok.

#1 - 28.05.2026 01:33
Jose Anderson arkadaşın bir kaç gün önce kumarhanenizin az ilerisindeki dükkanımızın önünde bize saldırıyor. Sonra arkadaşın bize saldırdığı zaman altında olan arabası mavi cheetah'ı sıkça o kumarhanenin önünde görüyoruz. Bugün de gelip sana tanıyıp tanımadığını soruyorum aslında tanıdığını da biliyorum çünkü gözümüz dükkanlarınızın üzerindeydi sizi de yan yana gördük sıkça aynı sokaktayız sizinle. Sen de tanıdığını onaylıyorsun bunun üzerine seni dövüyoruz, sonra arkadaşta yanına geliyor zaten bu da arkadaşlığının kanıtı. Asıl hedefimiz zaten oydu, görünce onu da dövdük. Her şey rolle gerçekleşti yani boş konuşma yapmana gerek yok açıklamada :D

Jose Anderson saldırıyor dükkanımızın önünde bekleyip;
Spoiler: GösterGizle

Kişinin arabasını biliyoruz ve sana tanıyıp tanımadığını soruyorum sen de onaylıyorsun, neyin olduğunu soruyorum "Sizi ne ilgilendirir" diyorsun;

Bu olaydan bir süre sonra dükkanın oradan geçiyorum ve asıl aradığımız adamı da orada, yanında görüyoruz. Bu sefer de onu dövüyorum.

Yani dediğim gibi her şey rolle gerçekleşen şeyler, bilip bilmeden havadan şikayet açma. İğneleyici laflarını kendine sakla. IC yollarla çözüme ulaştırmalısın.

#2 - 28.05.2026 03:12
İncelemede.

#3 - 21.06.2026 20:32
İşlemler uygulandı.