Evet IC olay doğrudur. Buluşma olmadan sokaktan motorsikletle geçen hiç tanımadıklarını birini gündüz gözüyle sokaklarda ellerinde silahlarla drive-by yaparak kovalayıp daha sonrada düştüğüm bugdan faydalanıp kendilerince rol yapmaya çalıştılar. Fakat ben kendi kendime buga düştüm ve ben bugdayken arkadaşlar kendilerince rol yapmışlar. Role biraz devam ettim fakat IC olarak OOC olan bug durumunu düşünüp insiyatif kullanmayıp rolü uzattıkları için bende role daha fazla devam etmedim.
Değerli dostum. IC olarak gerçekleşen bir çarpışma sonucu motordan düştün ve yanımızdaki duvarda buga girdin. Daha sonra bağlantını kopardın ve tekrar oyuna gelip beraber durumu düzeltmeye çalıştık. Daha sonrasında motordan düşmüş bir İNSAN olarak neden rolünü sürdürmüyorsun? Veya kafana shotgun doğrultulmuşken F basıp arabaya binerek aklınca neden uzuyorsun? Biz oyunumuzda gerçek hayatı yansıtmaya çalışıyoruz ve bu doğrultuda ilerliyoruz. Burda yalan konuşmanın bir anlamı yok, eğer role devam etseydin zaten ben sana keyifli bir roleplay yaşatacaktım -1 konumunda olan birisi olarak bile rolden keyif aldıracaktım ama tercihin bu oldu. Çocuk kandırmıyorsun.