Konu: Maskeli 35082 Vehicle God (ölümsüz infernus) - Gamespeed şüphesi  (Okunma sayısı 329 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 24.05.2026 03:24
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:  Maskeli_35082
Olaya dahil olan şahit karakter adı: castucci birlik üyeleri
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 24.05.2026 / 02.40

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle

Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Çok fazla bir şey yazmaya gerek yok aslında. Atacağım video kaydında görüldüğü üzere beyaz infernus sürücüSÜ Maskeli_35082 arkadaşımızın arabası sayısız mermi hiti almasına ve 3 defa sert bir şekilde 2 araca 1 duvara çarpmasına rağmen ne aracının görüntüsü bozuluyor (sanki bayiden sıfır alınmış gibi duruyor hala) ne de bir duman vs. atıyor ayrıca gamespeed hilesi kullanıyor olabilir aracın hızıyla alakalı değil aracın manevra kabiliyeti çok fazla artmış gibi görünüyor videoda logların incelenmesini talep etmekteyim. Adminlerimiz gerekeni yapacaktır.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): feneri şampiyon yapacaklar

#1 - 24.05.2026 11:36
Şahitliğimi onaylıyorum. Okunmuş araç değilse çoktan patlaması gerekiyordu.

#2 - 25.05.2026 00:06
Selamlar, ilk öncelikle anlamsız bir savaş için vehicle god hilesi kullanmayacağımı dile getirmek istiyorum oyun dosyalarımda bile bir hile yazılımı mevcut değil. Altımızdaki araç İnfernus kiralanan bir araç GameSpeed hakkında açıklama bile yapmak istemiyorum manevralarımın keskin olması aracın özelliğinden kaynaklanıyor. Arkadaşın attığı videoda 0:5 - 0:9 aralığına bakılırsa kendi Slientleri kendi aracındaki adamlara kitleniyor. Kendi arkadaşlarını vuruyorlar cidden gülünç bir durum. Orada benim ekranımda araca bile çarpmıyordum fakat maalesef ekran görüntüm yok. Video sahibi arkadaşın attığı mermiler aracıma zaten denk gelmiyor. (Farkederseniz adamlar aracısıkıyor fakat camı mın camına patlamıyor, aracım god bile olsa hileden anlıyan bir kişi patladığını ön görebilir ve söyleyebilir) Yanındaki arkadaş mermi hilesi açmış öyle sıkıyor bu yüzden aracıma yeteri kadar hasar veremiyor aracımın camını bile patlatmıyor. Zaten videoyu atan kişide sağa sola sıkıyor aracıma atılan 4-5 tane mermi gördüm. Kesinlikle VehicleGod kullanmıyorum. Bu işlerden anlayan bir yetkili bakarsa güzel olur. Kendi açılarından ve imkanlarından hile gibi göstermeye çalışmışlar fakat böyle birşey yok. Aracımdan bu arada duman çıkıyordu, Senin modlarında bir sorun olmalı zaten benim ile senin ekranında çarpışıyor gözüken siyah premier arabaya bakarsan ne hikmetse ondanda duman çıkmıyor fakat aracı bozuluyor? 😄 sorun bende değil yani bro sende. O modlarını silip bir dahaki dme öyle girmeni tavsiye ediyorum.

#3 - 25.05.2026 12:32
Spoiler: GösterGizle
Selamlar, ilk öncelikle anlamsız bir savaş için vehicle god hilesi kullanmayacağımı dile getirmek istiyorum oyun dosyalarımda bile bir hile yazılımı mevcut değil. Altımızdaki araç İnfernus kiralanan bir araç GameSpeed hakkında açıklama bile yapmak istemiyorum manevralarımın keskin olması aracın özelliğinden kaynaklanıyor. Arkadaşın attığı videoda 0:5 - 0:9 aralığına bakılırsa kendi Slientleri kendi aracındaki adamlara kitleniyor. Kendi arkadaşlarını vuruyorlar cidden gülünç bir durum. Orada benim ekranımda araca bile çarpmıyordum fakat maalesef ekran görüntüm yok. Video sahibi arkadaşın attığı mermiler aracıma zaten denk gelmiyor. (Farkederseniz adamlar aracısıkıyor fakat camı mın camına patlamıyor, aracım god bile olsa hileden anlıyan bir kişi patladığını ön görebilir ve söyleyebilir) Yanındaki arkadaş mermi hilesi açmış öyle sıkıyor bu yüzden aracıma yeteri kadar hasar veremiyor aracımın camını bile patlatmıyor. Zaten videoyu atan kişide sağa sola sıkıyor aracıma atılan 4-5 tane mermi gördüm. Kesinlikle VehicleGod kullanmıyorum. Bu işlerden anlayan bir yetkili bakarsa güzel olur. Kendi açılarından ve imkanlarından hile gibi göstermeye çalışmışlar fakat böyle birşey yok. Aracımdan bu arada duman çıkıyordu, Senin modlarında bir sorun olmalı zaten benim ile senin ekranında çarpışıyor gözüken siyah premier arabaya bakarsan ne hikmetse ondanda duman çıkmıyor fakat aracı bozuluyor? 😄 sorun bende değil yani bro sende. O modlarını silip bir dahaki dme öyle girmeni tavsiye ediyorum.

Senin delusionallik seviyen baya bi yoğunmuş, aynı araçtaki bireyler drive by atarken birbirlerine mermi gitmez, üstelik videoda bize gelen mermiler Kody karakterine ait merak etme onada detaylı şikayet açılacak. Yok slientleri var yok mermi hilesi git şikayet aç o zaman burası sana açılan şikayet adam akıllı savunmanı yap, en az 50 mermi yiyor aracın kaldı ki 3 defada sert bir şekilde çarpışıypr senin o araba köşeyi dönemeden bozulması lazım. Altımızdaki araç kiralanan infernus demişsin kiralık olunca kutsanıyor galiba araba zırhlı mount and blade atına dönüşüyor anlamadım. Adam akıllı savunmanı yapacağına çamur atmaya çalışıyorsun git şikayet aç o zaman burayı kirletme. Ayrıca aracın bozulmasını geçtim görüntüsü vs. asla bozulmuyor.
« Son Düzenleme: 25.05.2026 12:36 GaceBlyat »

#4 - 25.05.2026 15:04
En az 50 mermi yiyor demişsin 50 mermi attığını düşünmüyorum dostum senin sağa sola sıkıyorsun zaten, Aracın bozulmuyor diyorsun. İnfernus aracında zaten sağa sola çarpınca aracın şekli tamamen kolay bir şekilde bozulmuyor. Tekrardan belirtiyorum. Aracımdan bu arada duman çıkıyordu, Senin modlarında bir sorun olmalı zaten benim ile senin ekranında çarpışıyor gözüken siyah premier arabaya bakarsan ne hikmetse ondanda duman çıkmıyor fakat aracı bozuluyor?

#5 - 25.05.2026 17:45
En az 50 mermi yiyor demişsin 50 mermi attığını düşünmüyorum dostum senin sağa sola sıkıyorsun zaten, Aracın bozulmuyor diyorsun. İnfernus aracında zaten sağa sola çarpınca aracın şekli tamamen kolay bir şekilde bozulmuyor. Tekrardan belirtiyorum. Aracımdan bu arada duman çıkıyordu, Senin modlarında bir sorun olmalı zaten benim ile senin ekranında çarpışıyor gözüken siyah premier arabaya bakarsan ne hikmetse ondanda duman çıkmıyor fakat aracı bozuluyor?
Pardon 50 az olmuş dostum, 100 mermi en az. Arabadan duman çıkıyor diyorsun kanıt atmıyorsun ahbapito kanıtlarla gel bize. Bende sultan modu harici araç modu yok dostum ben herkesin kullandığını kullanmıyorum.

#6 - 25.05.2026 18:00
Yav kardeşim hile olduğunu biliyoruz da bu kadar forum atışmasına gerek yok. Dostların hatrına şikayeti geri çekiyoruz.
« Son Düzenleme: 25.05.2026 18:05 chechenn »

#7 - 25.05.2026 18:05
Hile olmadığı kanısına vardım K&A

#8 - 04.06.2026 00:54
K&A