Selamlar, ilk öncelikle anlamsız bir savaş için vehicle god hilesi kullanmayacağımı dile getirmek istiyorum oyun dosyalarımda bile bir hile yazılımı mevcut değil. Altımızdaki araç İnfernus kiralanan bir araç GameSpeed hakkında açıklama bile yapmak istemiyorum manevralarımın keskin olması aracın özelliğinden kaynaklanıyor. Arkadaşın attığı videoda 0:5 - 0:9 aralığına bakılırsa kendi Slientleri kendi aracındaki adamlara kitleniyor. Kendi arkadaşlarını vuruyorlar cidden gülünç bir durum. Orada benim ekranımda araca bile çarpmıyordum fakat maalesef ekran görüntüm yok. Video sahibi arkadaşın attığı mermiler aracıma zaten denk gelmiyor. (Farkederseniz adamlar aracısıkıyor fakat camı mın camına patlamıyor, aracım god bile olsa hileden anlıyan bir kişi patladığını ön görebilir ve söyleyebilir) Yanındaki arkadaş mermi hilesi açmış öyle sıkıyor bu yüzden aracıma yeteri kadar hasar veremiyor aracımın camını bile patlatmıyor. Zaten videoyu atan kişide sağa sola sıkıyor aracıma atılan 4-5 tane mermi gördüm. Kesinlikle VehicleGod kullanmıyorum. Bu işlerden anlayan bir yetkili bakarsa güzel olur. Kendi açılarından ve imkanlarından hile gibi göstermeye çalışmışlar fakat böyle birşey yok. Aracımdan bu arada duman çıkıyordu, Senin modlarında bir sorun olmalı zaten benim ile senin ekranında çarpışıyor gözüken siyah premier arabaya bakarsan ne hikmetse ondanda duman çıkmıyor fakat aracı bozuluyor? 😄 sorun bende değil yani bro sende. O modlarını silip bir dahaki dme öyle girmeni tavsiye ediyorum.