Ahahahahaahah harbici komiksin sen, kafanda çok kuruyorsun üstünlük kurmaya çalışıyorsun, ben senin icde 1 level olduğunu bilemem 1 levelim diyorsun ona göre rol yapacaksın, sürekli aynı cümleleri tekrarlıyorsun bu konuda acemesin çok belli etme kanka ya.
"Jeff Blaze karakterine şikayet açtığım için mi böyle davranıyorsunuz?" Konuları değiştirmeye çalışma, odağı başka bi konuya çekme, harbi diyorum acemisin veya yaşın küçük. 1 Levelsen onaylı bir birliğin hooduna gelip küfürlü konuşmaya çalışamazsın kanka bilmiyorsan öğretebilirim sana veya herhangi bir yetkiliden destek alabilirsin, /rapor Rol bilmiyorum, öğretebilir misiniz? diyerek yardım alabilirsin, el hareketi çektiğin yerleri ss almayıp böyle acemice bir şikayet açman harbi komik
Ic ve Ooc birbirine karıştırmayın demişsin

Seni ic ve oocde ilk defa görüyorum, neyine bu kadar battım onuda anlamış değilim.
"kendinizi ne zannediyorsunuz? Ne yiyip ne içiyorsunuz?" Böyle bi cümlede bulunmuşsun ağzını toplamanı öneririm, acemi olduğun gibide agresifleşiyorsun kışkırtmaya çalışıyorsun,
"Biraz mantıklı düşünün sizin açığınızı aramak ne gibi bir fayda kazandıracak onu anlamadım," Bu cümleni kurman veya şikayet açman herşeyin ortada olduğunu belirtiyor, harbi ACEMİSİN

Onaylı hoodda nasıl takılacağını, nasıl konuşacağını, nasıl davranacağını, NASIL rol sergileyeceğini, seviyene göre rol yapmayı öğrenip gel, bu şekilde sokakta seninle rol çevirebiliriz.

Son olarakta "Benim birliğin R15'ine el hareketi çektiğimin bir emote'u yok." böyle bir cümle kurmuşsun R15'e hareket çektiğini kimse söylemedi

El hareketini emotesiz şekilde atıp kışkırtıyorsun, defalarca atıyorsun bunu hemde, HARBİ KOMİK VE ACEMİSİN kanka, dediklerimi unutma, kendine yeni bir bahane hazırla.