Konu: Keifon Saunders - Birkaç ihlal  (Okunma sayısı 225 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 21.05.2026 02:12

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Keifon_Saunders - @Yekta177k

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Noob-DM, agresif rol, illegal kural ihlali

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhaba 1 Level Alt karakterimle Idlewood'da dolanıyordum, herhangi bir şekilde illegal veya agresif rol sergilemedim, arkadaşlar gitmemi söyledi, giderken chatte görüleceği üzere "Man f*ck this shit" e denk gelecek bir cümle kurdum. Klasik çoğu siyahilerin, birbirlerine kullandığı, hakaret sayılamayacak bir şey. Ayrıca görüldüğü gibi karakterimin suratına tükürür emote'u veriyor. Arkadaşlar da o kadar brawl arıyorlar ki sanırım, Türk mantığıyla düşündükleri için bana saldırdı.  :) Siyahi, illegal bir gangster rolü yapacaklarsa biraz o kafada düşünmeleri gerektiğini tavsiye ediyorum, iyi roller.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 21.05.2026 11:24
ana karakterinde birlik üyelerimle sorun yaşıyorsun bir de alt karakterinle açık arıyorsun, amacın ne tam olarak? illegal kural ihlali falan fistan bir şeyler sallamışsın kafandan. illegal kural ihlaline hangi ihlal giriyor acaba kuralı atsana

her siyahi karakter aynı tepkiyi vermek zorunda değil. ben arama alırım diğeri sokağından kovar. gücenme bu kadar  :D

#2 - 21.05.2026 14:05
Ana karakterimle yaşadığım sorun ile alakası var? Karakteri unutmuştum bile.  ::) Niye açık aramaya çalışayım, ne zannediyorsunuz kendinizi?  :D Alt karakterim siyahi ve sokaktan geçiyorum, illegal bir rolde veya agresif bir rol sergilememişim, birlik üyenin brawl aradığı çok belli. Ayrıca  Quantell ile brawl atıyor, ondan sonra kalktığında yiyeceğini tüketip bana saldırıyor, bunu da belirteyim. İstediği gibi bir rol yapabilir, ayrıca sen neden cevap veriyorsun? Şikayet sana veya birliğine açılmış değil. Kasma bu kadar.
« Son Düzenleme: 21.05.2026 14:08 Jerusalem »

#3 - 21.05.2026 18:27
Ana karakterindeki hasımlığı yediremeyip yan karakter açıp orada sokaktan geçip insanları kışkırtman komik, sokağa gelip abuk subuk konuşup el hareketi çekiyorsan sana istediğimi yaparım, R15 rütbeli adama küfür tavrında konuşuyorsun açık aramaya çalışıyorsun, rol bilmeden böyle davranman harbi komik.

Ana karakterinle gelemiyorsun çünkü sonuçları kendi kafanda kuruyorsun ve yan karakter açıp sokağa gelip rol zevkimizi bozup üstüne kışkırtmaya çalışıyorsan ergence bi olay bu,

Ssler ile şikayet açmışsın, el hareketi yapıp devam ettiğin kısmı atmamışsın, o hareket yapıldıktan sonra dövüyorum seni yediremeyip şikayet açmışsın, böyle olmadıysa başka numarayla bi hesap aç internet kafeden gel sokağa takıl belki bi açık bulur şikayet açarsın.

Karakterini açtığın gibi sokağa gelip böyle davranmışsın, bilinmeyeceğini sanmışsın komik harbi  ::)
Craig Watts karakter açma tarihi 20/05/2026  ;)

Başka karakterle sokağa seni bekliyorum açık aramaya devam edebilirsin.

Olay çıkartmaya çalıştığın sokağa gelip oturup saçma hareketler sergilemenden belli, başka karakterlerinle sokağa bekliyorum, açık aramaya devam et sen, işin zor.

#4 - 21.05.2026 18:52
Keifon Saunders'ın yanındaydım dedikleri şahitliğimi onaylıyorum.

#5 - 21.05.2026 20:13
Ana karakterindeki hasımlığı yediremeyip yan karakter açıp orada sokaktan geçip insanları kışkırtman komik, sokağa gelip abuk subuk konuşup el hareketi çekiyorsan sana istediğimi yaparım, R15 rütbeli adama küfür tavrında konuşuyorsun açık aramaya çalışıyorsun, rol bilmeden böyle davranman harbi komik.

Ana karakterinle gelemiyorsun çünkü sonuçları kendi kafanda kuruyorsun ve yan karakter açıp sokağa gelip rol zevkimizi bozup üstüne kışkırtmaya çalışıyorsan ergence bi olay bu,

Ssler ile şikayet açmışsın, el hareketi yapıp devam ettiğin kısmı atmamışsın, o hareket yapıldıktan sonra dövüyorum seni yediremeyip şikayet açmışsın, böyle olmadıysa başka numarayla bi hesap aç internet kafeden gel sokağa takıl belki bi açık bulur şikayet açarsın.

Karakterini açtığın gibi sokağa gelip böyle davranmışsın, bilinmeyeceğini sanmışsın komik harbi  ::)
Craig Watts karakter açma tarihi 20/05/2026  ;)

Başka karakterle sokağa seni bekliyorum açık aramaya devam edebilirsin.

Olay çıkartmaya çalıştığın sokağa gelip oturup saçma hareketler sergilemenden belli, başka karakterlerinle sokağa bekliyorum, açık aramaya devam et sen, işin zor.

Arkadaşlar harbiden kafanızda kurduğunuz senaryolar çok komik, evet karakterimi yeni açtım çünkü başka bir arkadaşımla arada bir siyahi rolü yapmak istiyordu canım. Ana karakterimle gelmekten niye korkayım onu anlamadım. IC olarak Quantell veya sizin birliğinizden herhangi biriyle bir anlaşmazlığım yok, beyaz bir karakter işi olmadığı sürece neden siyahi bölgesine gelsin? Benim birliğin R15'ine el hareketi çektiğimin bir emote'u yok. Siyahi karakterimle oraya gelme sebebim, başka siyahi karakterler ile rol yapmaktı. Açık aramadan bahsediyorsunuz da, kendinizi ne zannediyorsunuz? Ne yiyip ne içiyorsunuz? Biraz mantıklı düşünün sizin açığınızı aramak ne gibi bir fayda kazandıracak onu anlamadım, birliğinizle herhangi bir problemim yok.  Gelip burada OOC şekilde kininizi döküyorsunuz, açıkçası anlam veremiyorum, daha önce Jeff Blaze karakterine şikayet açtığım için mi böyle davranıyorsunuz?  :D "Ana karakterinle gelemiyorsun çünkü sonuçları kendi kafanda kuruyorsun ve yan karakter açıp sokağa gelip rol zevkimizi bozup üstüne kışkırtmaya çalışıyorsan ergence bi olay bu," Bu kadar neden kastınız anlamıyorum. Kimsenin rol zevkini bozduğum yok, sslerde görülebilir. Bana durduk yere saldıran sensin, üstelik karakterimin 1 level olduğunu bile bile.  :garip: Canım sadece rol yapmak istemişti. IC ve OOC'yi birbirine karıştırmayın arkadaşlar, başkası rolde kural ihlali yaptı diye açtığım bir şikayet başka bir konuyu size açtığım şikayet başka bir konuyu ilgilendirir. Başka bir söze gerek yok, kanıtlar ortada. Keifon'un DM aradığı çok belli, bana saldırmadan önce zaten kendi arkadaşı onu sistemsel olarak düşürdü, yarım saat önce herhangi bir brawla girmesi bile ihlal aslında. Sonuçlanabilir.
« Son Düzenleme: 21.05.2026 20:17 Jerusalem »

#6 - 21.05.2026 20:31
Ahahahahaahah harbici komiksin sen, kafanda çok kuruyorsun üstünlük kurmaya çalışıyorsun, ben senin icde 1 level olduğunu bilemem 1 levelim diyorsun ona göre rol yapacaksın,  sürekli aynı cümleleri tekrarlıyorsun bu konuda acemesin çok belli etme kanka ya.

"Jeff Blaze karakterine şikayet açtığım için mi böyle davranıyorsunuz?" Konuları değiştirmeye çalışma, odağı başka bi konuya çekme, harbi diyorum acemisin veya yaşın küçük. 1 Levelsen onaylı bir birliğin hooduna gelip küfürlü konuşmaya çalışamazsın kanka bilmiyorsan öğretebilirim sana veya herhangi bir yetkiliden destek alabilirsin, /rapor Rol bilmiyorum, öğretebilir misiniz? diyerek yardım alabilirsin, el hareketi çektiğin yerleri ss almayıp böyle acemice bir şikayet açman harbi komik

Ic ve Ooc birbirine karıştırmayın demişsin  ::) Seni ic ve oocde ilk defa görüyorum, neyine bu kadar battım onuda anlamış değilim.

"kendinizi ne zannediyorsunuz? Ne yiyip ne içiyorsunuz?" Böyle bi cümlede bulunmuşsun ağzını toplamanı öneririm, acemi olduğun gibide agresifleşiyorsun kışkırtmaya çalışıyorsun,

"Biraz mantıklı düşünün sizin açığınızı aramak ne gibi bir fayda kazandıracak onu anlamadım," Bu cümleni kurman veya şikayet açman herşeyin ortada olduğunu belirtiyor, harbi ACEMİSİN  ::)

Onaylı hoodda nasıl takılacağını, nasıl konuşacağını, nasıl davranacağını, NASIL rol sergileyeceğini, seviyene göre rol yapmayı öğrenip gel, bu şekilde sokakta seninle rol çevirebiliriz. ;)

Son olarakta "Benim birliğin R15'ine el hareketi çektiğimin bir emote'u yok." böyle bir cümle kurmuşsun R15'e hareket çektiğini kimse söylemedi  ::) El hareketini emotesiz şekilde atıp kışkırtıyorsun, defalarca atıyorsun bunu hemde, HARBİ KOMİK VE ACEMİSİN kanka, dediklerimi unutma, kendine yeni bir bahane hazırla.

#7 - 22.05.2026 00:57
Üstünlük kurmaya çalıştığım falan yok, bu kadar içerlenmene de gerek yok, oynadığımız bir oyun bu. Ortada yapılan ihlaller var. Dediğim gibi ortada sslerde de görüldüğü üzere kişilerin şahsına bir küfür bulunmuyor, kullandığın üsluptan kimin “ACEMİ” olduğunu, oldukça belli ediyorsun. Hood onaylı bir birliğinin üyesi olman her şeyi yapabileceğin anlamına gelmiyor. Sonuçlanabilir

#8 - 22.05.2026 02:29
ana karakterinde birlik üyelerimle sorun yaşıyorsun bir de alt karakterinle açık arıyorsun, amacın ne tam olarak? illegal kural ihlali falan fistan bir şeyler sallamışsın kafandan. illegal kural ihlaline hangi ihlal giriyor acaba kuralı atsana

her siyahi karakter aynı tepkiyi vermek zorunda değil. ben arama alırım diğeri sokağından kovar. gücenme bu kadar  :D
pek senin birlik üyelerin gibi durmuyo kanka ne dedin o işe

#9 - 22.05.2026 15:50
@etaraybill olay yaşandığı zaman birliğimizde R20 rütbesindeydi arkadaşımız, senin neyine batıyor arkadaşın kendini savunamadıda başka açıkmı arayacaksınız, bu kadar rollenmeyin  ::)