Konu: Bob_Brice GBİ, Türkçe Terim, Trolling  (Okunma sayısı 166 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 11.05.2026 21:05

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Bob_Brice @Gonzi

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Derzhavin_Mogilevich @Artorias

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
güvenli bölge ihlali
türkçe terim
trolling

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşla husumetim var commerce'e doğru koşarken yakalıyorum ve yanına gelip durmasını söylüyorum sesleniyorum kendisi bizi gördüğü gibi güvenli bölgeye koşamaya başlıyor zıplaya hoplaya ve dediklerimize cevap vermiyor. Güvenli bölgeye girdiğimiz gibi yüklenen özgüvenle küfrediyor, "Otuz bir çekmeye gidicem" diyor ve türkçe terim kullanıyor. Sonrasında Malibu'ya koşuyor. Bunu her gördüğümüzde yapıyor arkadaşla kavgalıyız inip döveceğim fakat kendisi aklı sıra çözüm üretmiş her gördüğünde koşa koşa güvenli bölgeye kaçıyor ve orada küfürler savurmaya başlıyor. Biz yine de ihlale ihlalle karşılık vermeyip onu dövmüyoruz ama cezalandırılsın istiyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Bizi görüp koşmaya başladığı an, normalde commerce yönüne gidiyordu bizi görünce vmall'a döndü.
Spoiler: GösterGizle

Kiralamaya gelip güvenli bölgeye girince duruyor paşamız.

Girdiği gibi de wank çekip küfretmeye başlıyor, artı olarak otuz bir çekmeye gidicem gibi türkçe terimler kullanıyor ve bu seferde Malibu'ya doğru kaçmaya başlıyor.

Benim gözümden;

Çocuğun gözünden, troll hareketlerinden vazgeçemeyip wank çekiyor bir de.

Ek açıklamalar(varsa): Bu kadar trolling bir profil olamaz sunucuya yakıştıramıyorum, diğer şikayette referans alınarak yasaklansın lütfen.

#1 - 11.05.2026 22:04
https://samp.vice-rp.com/forum/index.php?topic=187733.0

Arkadaşın OOC sıkıntısı var sanırım, gördüğünüz üzere kendiside bana IC olarak küfürler yağdırıyor. En sonunda dayanamayıp bende "Annene otuz bir çekeceğim" diyorum? Bunda ne var? Türkçe terim göremiyorum? 31 çekmek dünya geneli bir şey. Dilciyim hocam ben, gayette yabancıların kullandığı bir terim. Arkadaş kendisine açılan şikayetten dolayı OOC bir kin gütmüş, /wank çekmemde de sakınca görmüyorum, nede olsa siz ilk başta küfürleri yağdırmış, benim peşime takılmışsınız. SİZE BULAŞMAMA RAĞMEN
SONUCUN İLK AÇTIĞIM ŞİKAYET ÜZERİNE SONUÇLANMASINI TALEP EDİYORUM https://samp.vice-rp.com/forum/index.php?topic=187733.0

Kişi yine taraflı SS alıp, güvenli bölgede kendi küfür etmemiş gibi göstermiştir. Kendiside bana IC olarak chatte görülebilceği üzere küfürler yağdırıyor. Kendisi tamamen TROLL bir çar, kişi hakkında farklı şikayetlerde görülebilir.
« Son Düzenleme: 11.05.2026 22:06 Gonzi »

#2 - 11.05.2026 23:53
Otuz bir çekmek türkçe bir terim /soru yoluyla öğrenebilirsin, ben sana güvenli bölge dışından küfretmeye başlıyorum sen güvenli bölgeye kaçıp orada trolling hareketlerle karşılık veriyorsun yaptığın ihlal güvenli bölgeye sığınıyorsun. Kimseye kin güttüğüm yok kendini bu kadar önemseme ve biraz sakinleş. Şikayet sonuçlanabilir arkadaşın savunması bittiyse.

#3 - 12.05.2026 01:04
Kişinin gbi alan dışında küfür ettiğine dair bir delili yok, kendisi ilk gbi alan içinde küfür ediyor. Yoldan geçen birine küfür edemezsiniz, yoldan geçen birini keyfi dövemezsiniz.

Tamamen kendisine açtığım şikayetlerde haksız olduğunu bildiği için bana her yoldan sataşarak beni haksız çıkarmaya çalışıp, tahrik ediyor.

#4 - 12.05.2026 01:11
Kişinin gbi alan dışında küfür ettiğine dair bir delili yok, kendisi ilk gbi alan içinde küfür ediyor. Yoldan geçen birine küfür edemezsiniz, yoldan geçen birini keyfi dövemezsiniz.

Tamamen kendisine açtığım şikayetlerde haksız olduğunu bildiği için bana her yoldan sataşarak beni haksız çıkarmaya çalışıp, tahrik ediyor.

Timestamp'ım açık inceleyen admin kontrol edebilir kişiyle benim küfürlerim arasında 10 saniye var, bu vakit içerisinde güvenli bölgeye koşturuyor can havliyle. Ben o güvenli bölgeye girince küfretmeyi bırakıyorum fakat kendisi güvenli bölgeye sığınmanın verdiği özgüvenle sövüp trollemeye başlıyor. Bu yalanlarıyla yönetimi kandırmaya çalışmasından da cezasına bindirim yapılmasını istiyorum.

Kimseyi de keyfi dövmüyorum karakteriyle aramda husumet var dediğim gibi.
https://samp.vice-rp.com/forum/index.php?topic=187743.0

Sonuçlanabilir, her şikayet gibi bunu da uzatma.

#5 - 12.05.2026 01:14
Attığınız şikayetin sonucu benim açtığım şikayete dayanıyor. https://samp.vice-rp.com/forum/index.php?topic=187733.0 ARAMIZDA BİR HUSUMET YOK. TAMAMEN HATALI BİR ROL SERGİLEDİNİZ VE O ROL GEÇERSİZ SAYILACAK. Algı yapmadan herşeyi açıkça konuşalım. Adminimiz bakmak istiyorsa baksın, sizde gbi alan içinde küfür ettiniz. Sınır içinde.

Başka kişilerin söylediği gibi, şikayetleri uzatan sizsiniz. Her cevabınız ne bir suçlama ne bir savunma hep bir açık bırakıyorsunuz. Net konuşun.
Artık daha yazmaz iseniz, sonuçlanabilir.
« Son Düzenleme: 12.05.2026 01:17 Gonzi »

#6 - 12.05.2026 01:23
Kardeşim sana her iletimin sonunda sus artık sonuçlansın diyorum, bak daha demin diğer şikayete de yazdım. Tamam bazı problemlerin var bunun kanaatine vardım tahammül ediyorum hakaretlerine de yanıt vermiyorum ama rica ediyorum uzatma. Savunma yapmıyorsun yok o yok şu diyip kendin çalıp kendin oynuyorsun.

Admin kararını bekleyelim.

#7 - 28.05.2026 03:15
Şikayet incelemede.