Konu: Solomon Rothstein - Aktif Rolde /q  (Okunma sayısı 417 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 11.05.2026 15:34

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Solomon Rothstein @Aytuk

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Ekran görüntüsündeki diğer arkadaşlarım.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Ekran görüntüsünde mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Aktif rolde /q

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişiyi şehirde tespit edip takip altına aldık. Kendisini takip ettiğimizi ve silah çektiğimizi farkedip /q atarak oyundan ayrıldı. Aytuk arkadaşımız her savaşta bunu yapıyor. Kanıtlara bir önceki savaşta da aynı ihlali yapıp ceza aldığına dair ekran görüntülerini koyacağım. Savaş durumu yokken kendisi bilerek savaş çıkartmak için çabalayıp, sonrasında böyle kural ihllallerinin arkasına sığınıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Oyundan Çıktığı SS: GösterGizle

Çok yakın tarihte aynı kural ihlali yaptığının SS'leri: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Sürekli bu yola başvuruyorsunuz. Savunulacak bir tarafı zaten yok, kendiniz de bunu OOC platformlardan pişkince itiraf ve kabul ediyorsunuz. Konuya susturulmuş olan Aytuk'un mesajını iletmekten başka kimse yazmasın, kaos ortamına dönüşmesin. Karşı taraftan hiçbir soru ibaresi almak istemiyorum. Sizin bir sorunuzu varsa karşı şikayet oluşturabilirsiniz, tek yanıt içinde savunma yaparsanız sevinirim. Sadece 5 gün önce aynı kural ihlalinden 1000 dakika ceza yemiş olan Solomon Rothstein karakterine daha ağır ve caydırıcı yaptırım talep ediyorum.

#1 - 11.05.2026 16:23
merhaba petrik
sana Aytuk'un savunmasını birinci ağızdan iletiyorum
sizinle aramda ne bir kovalamaca ne bir dur ihtarı veya herhangi bir rolde etkileşim olmadı, herhangi bir noktada kendi halimde ilerlerken oyundan ayrılmamın sebebi alt karakterimde bulunan jail cezasını tamamlamaktı, sizin beni takip etmeniz benim ekranımda bir etkileşim olmadığı sürece beni bir role  dahil etmez. sizin beni takip ediyor olmanız benim sizi görme zorunluluğum olduğu anlamına gelmez, market caddesinde /dcnear yazıp, q atan her kişiye oyundan çıktı diyerek şikayet açmak ne kadar mantıksızsa bu iddia da o kadar asılsız. senin oyununda olan esp gibi herhangi bir hile yoksa arkamdaki bir aracın beni takip amacı taşıdığını vahiy yoluyla bilmem imkansız? kısacası benle role girdiğinin kanıtı varsa bekliyorum

senin de 5 gün önce 1000 dakika ceza yedi diyerek şikayete bakacak admini etkilemeye çalışman etik dışı, bahsi geçen ceza yapılan incelemeler sonucunda haksız bulundu ve kaldırıldı, forum kaydı nedeniyle orada gözükmesi benim kural ihlali yaptığım anlamına gelmiyor aksine haksız cezanın kaldırılmış olması benim ihlal yapmadığımın kanıtıdır. geçmişteki haksız bir durumu bugünkü asılsız iddiana dayanak yapamazsın

savaş çıkartmak için çabalayıp kural ihlallerine sığınıyor iddian da tamamen trajikomik, son 1 hafta içerisinde 2 kez silah sıkmanıza rağmen biz hiç bir şekilde karşılık vermeyip rolü baltalamamak adına sükunetimizi koruduk. sizin asıl niyetinizin ne olduğu, jungle8 etkinliğinde gerçekleştirdiğiniz terörist rolünden belli değil mi? VCFMD'nin dibinde rolsel olarak en az 30 tane polis sayarız rolde, bunu önceden de manifesto konuşmuştu. ama ona rağmen sunucunun en iyi rolcüleri, adeta terör estirip rolde olan yaklaşık 40 insanı da vurmuştur o rolde? savaş isteyen taraf biz olsaydık, yaptığınız kışkırtmalara çoktan karşılık verilmiş olurdu

#2 - 11.05.2026 16:34
merhaba petrik
sana Aytuk'un savunmasını birinci ağızdan iletiyorum
sizinle aramda ne bir kovalamaca ne bir dur ihtarı veya herhangi bir rolde etkileşim olmadı, herhangi bir noktada kendi halimde ilerlerken oyundan ayrılmamın sebebi alt karakterimde bulunan jail cezasını tamamlamaktı, sizin beni takip etmeniz benim ekranımda bir etkileşim olmadığı sürece beni bir role  dahil etmez. sizin beni takip ediyor olmanız benim sizi görme zorunluluğum olduğu anlamına gelmez, market caddesinde /dcnear yazıp, q atan her kişiye oyundan çıktı diyerek şikayet açmak ne kadar mantıksızsa bu iddia da o kadar asılsız. senin oyununda olan esp gibi herhangi bir hile yoksa arkamdaki bir aracın beni takip amacı taşıdığını vahiy yoluyla bilmem imkansız? kısacası benle role girdiğinin kanıtı varsa bekliyorum

senin de 5 gün önce 1000 dakika ceza yedi diyerek şikayete bakacak admini etkilemeye çalışman etik dışı, bahsi geçen ceza yapılan incelemeler sonucunda haksız bulundu ve kaldırıldı, forum kaydı nedeniyle orada gözükmesi benim kural ihlali yaptığım anlamına gelmiyor aksine haksız cezanın kaldırılmış olması benim ihlal yapmadığımın kanıtıdır. geçmişteki haksız bir durumu bugünkü asılsız iddiana dayanak yapamazsın

savaş çıkartmak için çabalayıp kural ihlallerine sığınıyor iddian da tamamen trajikomik, son 1 hafta içerisinde 2 kez silah sıkmanıza rağmen biz hiç bir şekilde karşılık vermeyip rolü baltalamamak adına sükunetimizi koruduk. sizin asıl niyetinizin ne olduğu, jungle8 etkinliğinde gerçekleştirdiğiniz terörist rolünden belli değil mi? VCFMD'nin dibinde rolsel olarak en az 30 tane polis sayarız rolde, bunu önceden de manifesto konuşmuştu. ama ona rağmen sunucunun en iyi rolcüleri, adeta terör estirip rolde olan yaklaşık 40 insanı da vurmuştur o rolde? savaş isteyen taraf biz olsaydık, yaptığınız kışkırtmalara çoktan karşılık verilmiş olurdu

Selamlar Aytuğ

Bir daha bizi wallhackinden görüp q atma burada da mağdur edebiyatı yapma bir önceki cezan hangi sebeple kaldırıldı onu merak ediyorum bu konuyla ilgili de ayrı bir ticket veya şikayet oluşturacağız.

Jungle8 falan onunla ilgili terörist rolü yaptığımızı git şikayet aç q savunmanı yap diye açtık şikayeti.

Otobandan giderken bi anda q atıp dur ya alt karaktere geçeyim şansa bak aramızda 5 sn var yalan işini bırak dostum.

#3 - 11.05.2026 16:46
Aytuk, birbirimizi kandırmayalım. Savaş sürecindeyken iki taraf da vurulmamak için interiorlarda, güvenli bölgelerde Q falan atıyor. Alt karakterine girmek için otobanın ortasında /q atman tutarlı değil ki bu kovalamaca önceden başlamıştı. Sen arkandan gelen aracı gördükten sonra otobana sürüp, kaçamayacağını anlayınca /q attın. Ayrıca bölgeye arkadaşlarının alt karakterini gönderip, bizim gittiğimizi görünce oyuna geri döndün. Yani yalanların altına sığınmaya gerek yok. Yaptığınıza yaptım demeyi öğrenmelisiniz. OOC platformlarda pişkin pişkin -delil olmadığını bildiğiniz için- kabul ederken burada kırk takla atmayı kendi karakterinize yakıştırıyorsanız orasını ben bilemem. Kişilik meselesi. Bu şikayetle alakasız olan kısımlara ben cevap vermeyeceğim, ilgili rollerle alakalı yanlış olduğunu düşündüğünüz şeylere şikayet açabilirsiniz.

Senin cezadan çıkarıldığını bile bilmiyordum. Verilen ceza "haksız" olsaydı sicilinden de silinirdi. Ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa bahsi geçen bir önceki /q hakkında sen "Kural ihlali yapıyorlardı, alt karakterimle admine rapor atmak için /q attım." gibi alakasız bir bahanenin arkasına mı sığınmıştın? Bu cezanın kaldırılması zaten başlı başına adam kayırmaktır. Bunu itiraf ettiğin için teşekkürler. Seni cezadan çıkaran yöneticinin adını da söylersen sevinirim. Sen argümanını sundun, ben cevabını verdim.

#4 - 11.05.2026 16:57
Selamlar Aytuğ

Bir daha bizi wallhackinden görüp q atma burada da mağdur edebiyatı yapma bir önceki cezan hangi sebeple kaldırıldı onu merak ediyorum bu konuyla ilgili de ayrı bir ticket veya şikayet oluşturacağız.

Jungle8 falan onunla ilgili terörist rolü yaptığımızı git şikayet aç q savunmanı yap diye açtık şikayeti.

Otobandan giderken bi anda q atıp dur ya alt karaktere geçeyim şansa bak aramızda 5 sn var yalan işini bırak dostum.
Aytuk, birbirimizi kandırmayalım. Savaş sürecindeyken iki taraf da vurulmamak için interiorlarda, güvenli bölgelerde Q falan atıyor. Alt karakterine girmek için otobanın ortasında /q atman tutarlı değil ki bu kovalamaca önceden başlamıştı. Sen arkandan gelen aracı gördükten sonra otobana sürüp, kaçamayacağını anlayınca /q attın. Ayrıca bölgeye arkadaşlarının alt karakterini gönderip, bizim gittiğimizi görünce oyuna geri döndün. Yani yalanların altına sığınmaya gerek yok. Yaptığınıza yaptım demeyi öğrenmelisiniz. OOC platformlarda pişkin pişkin -delil olmadığını bildiğiniz için- kabul ederken burada kırk takla atmayı kendi karakterinize yakıştırıyorsanız orasını ben bilemem. Kişilik meselesi. Bu şikayetle alakasız olan kısımlara ben cevap vermeyeceğim, ilgili rollerle alakalı yanlış olduğunu düşündüğünüz şeylere şikayet açabilirsiniz.

Senin cezadan çıkarıldığını bile bilmiyordum. Verilen ceza "haksız" olsaydı sicilinden de silinirdi. Ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa bahsi geçen bir önceki /q hakkında sen "Kural ihlali yapıyorlardı, alt karakterimle admine rapor atmak için /q attım." gibi alakasız bir bahanenin arkasına mı sığınmıştın? Bu cezanın kaldırılması zaten başlı başına adam kayırmaktır. Bunu itiraf ettiğin için teşekkürler. Seni cezadan çıkaran yöneticinin adını da söylersen sevinirim. Sen argümanını sundun, ben cevabını verdim.
ikinize de cevabımdır
eğer karakterimin bir kez bile ekranınızda göründüğünüze dair tek bir kanıtınız, videonuz varsa atın, net  bir şekilde saatin bile gözüktüğü ben bizzat özür dileyeceğim, asla bir daha da yanıt vermeyeceğim
ve polemik yaratmaya  çalışmayın, sadece şikayet hakkında konuşun. aksi taktirde art niyetli gözükür ve hakaretleşmeye kadar götürebilirsiniz. ki başta petrikin belirttiği gibi şikayete başkaları da yanıt vermezse sevinirim
benim önceden yediğim cezanın şu  an ile ilgili herhangi bir alakası yok suçsuz olduğum da ortaya çıktı istediğiniz şekilde ticket açın, kanallardan yazın. bu şikayete son yanıtımdır, Solomon Rothstein'i tek gördüğünüz kanıtınız varsa atın. İyi forumlar  :sampanya:

#5 - 11.05.2026 17:19
Sevgili Aytuk,

Algı yapma işini acilen bırakman gerekiyor. Hala "savaşı siz çıkardınız, biz sükunetimizi koruduk" algısını yapıp yönetici kadrosuna yaranmaya çalışıyorsun. Tamam, bütün yöneticiler seni pohpohlasın sorun yok. Ama biraz duruşun olsun. "Sizden başkası bizle savaşmazdı ne yapalım" gibi söylemler konuşup burada siz teröristlik yaptınız falan bunları geçelim. Sana, savaşı senin ve ekibinin çıkardığına dair bir ton cevap veremeyeceğin, savunamayacağın argüman sunarım ama onlar bu şikayetin konusu değil. Yeteri kadar savunma yaptığını görüyorum. Kendini konudan alakasız, arkası boş söylemlerle daha fazla küçük düşürmemeni tavsiye ederim. Bir önceki şikayette verilen cezanı "haksız" bulup cezanı kaldıran yöneticiyi söylemekte özgürsün şu an. Bunun dışında yanıt atmanı gerektirecek bir durum kalmadı.

Şikayeti inceleyecek yetkiliye senin savunmanı özetleyerek yardımcı olayım. Bir araba drive-by a kalkmış, otobanın ortasında arkandan geliyoruz ama oradaki sen değilsin ve sen bizi görmedin, aktif savaş döneminde sadece alt karakterine girmek için son hız ilerlerken otobanın ortasında /q attığını iddia ediyorsun. Bundan sonra da olay yerine arkadaşlarının alt karakterlerini gönderip bizim bölgeden ayrıldığımızı görünce oyuna girip son sürat kaçtığını reddediyorsun.

Tekrardan söylüyorum, daha fazla yanıt atarak kendini küçük düşürmeni tavsiye etmem. Yaptığınıza yaptım demeyi öğrenin. Öğrenemediğinizde insanların arkanızdan veya yüzünüze söylediği şeylerden dolayı üzülüp kimsenin arkasından konuşmayın. Bu da dışarıdan objektif bir şekilde bakan benden sana bir tavsiye.
« Son Düzenleme: 11.05.2026 17:28 petriK »

#6 - 11.05.2026 17:44
Alıntı
eğer karakterimin bir kez bile ekranınızda göründüğünüze dair tek bir kanıtınız, videonuz varsa atın, net  bir şekilde saatin bile gözüktüğü ben bizzat özür dileyeceğim

#7 - 11.05.2026 17:50
Evet Aytuk, karakterini bir kez bile görmedik. Random bütün şehirde gezerken /dcnear atıyoruz ve ne hikmetse 11 saniye önce çıkmış seni bulduk.  :garip:

Alıntı
Tekrardan söylüyorum, daha fazla yanıt atarak kendini küçük düşürmeni tavsiye etmem. Yaptığınıza yaptım demeyi öğrenin.

Son yanıt olsun.

#8 - 14.05.2026 22:56
Merhabalar,

Kişi tarih 11.05 saat 00:35 sularında birlikte ekiplerimiz tarafından hasar almış mı, almamış mı log kayıtları kontrol edilebilir kişi drive yemeye başladığı an /q atıyor.

Kişi savunmasında her zamanki gibi algı operasyonlarında" Ben sizi görmedim, alt karakterime girecektim." tarzı yalanlara başvurup yönetimi kandırmaya çalışıp kendini de bu yalana inandırıyor.

#9 - 14.05.2026 23:08
Şikayeti açan arkadaş hile kullanımından yasaklandı uzatmaya gerek var mı?