merhaba petrik
sana Aytuk'un savunmasını birinci ağızdan iletiyorum
sizinle aramda ne bir kovalamaca ne bir dur ihtarı veya herhangi bir rolde etkileşim olmadı, herhangi bir noktada kendi halimde ilerlerken oyundan ayrılmamın sebebi alt karakterimde bulunan jail cezasını tamamlamaktı, sizin beni takip etmeniz benim ekranımda bir etkileşim olmadığı sürece beni bir role dahil etmez. sizin beni takip ediyor olmanız benim sizi görme zorunluluğum olduğu anlamına gelmez, market caddesinde /dcnear yazıp, q atan her kişiye oyundan çıktı diyerek şikayet açmak ne kadar mantıksızsa bu iddia da o kadar asılsız. senin oyununda olan esp gibi herhangi bir hile yoksa arkamdaki bir aracın beni takip amacı taşıdığını vahiy yoluyla bilmem imkansız? kısacası benle role girdiğinin kanıtı varsa bekliyorum
senin de 5 gün önce 1000 dakika ceza yedi diyerek şikayete bakacak admini etkilemeye çalışman etik dışı, bahsi geçen ceza yapılan incelemeler sonucunda haksız bulundu ve kaldırıldı, forum kaydı nedeniyle orada gözükmesi benim kural ihlali yaptığım anlamına gelmiyor aksine haksız cezanın kaldırılmış olması benim ihlal yapmadığımın kanıtıdır. geçmişteki haksız bir durumu bugünkü asılsız iddiana dayanak yapamazsın
savaş çıkartmak için çabalayıp kural ihlallerine sığınıyor iddian da tamamen trajikomik, son 1 hafta içerisinde 2 kez silah sıkmanıza rağmen biz hiç bir şekilde karşılık vermeyip rolü baltalamamak adına sükunetimizi koruduk. sizin asıl niyetinizin ne olduğu, jungle8 etkinliğinde gerçekleştirdiğiniz terörist rolünden belli değil mi? VCFMD'nin dibinde rolsel olarak en az 30 tane polis sayarız rolde, bunu önceden de manifesto konuşmuştu. ama ona rağmen sunucunun en iyi rolcüleri, adeta terör estirip rolde olan yaklaşık 40 insanı da vurmuştur o rolde? savaş isteyen taraf biz olsaydık, yaptığınız kışkırtmalara çoktan karşılık verilmiş olurdu