Konu: İgor_Ferro + Maly_Siylnn (/b, lowrp, hatalı /do, 1lvl illegalrp??)  (Okunma sayısı 390 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 11.05.2026 22:25
https://samp.vice-rp.com/forum/index.php?topic=187354.msg1484364#msg1484364
kisiyle alakali bir diger konu sikayeti bilgilendirme adina.

Sunucunun rol zevkinin içine ediyor abi arkadaş. 2000 saat oynamış canı sıkılmış herhalde.

Buyrun bir sürü insanın şikayeti var bu eleman hakkında
tabii ki benimle alakasi olmayan bir sikayete yazmak dusmez. sadece arkadasin savunma seklinin hic degismedigini soylemeliyim. bu sikayettekinin aynisi ve hicbir zaman sucuyla alakali herhangi bir seyi kabullenme veya tam tersi reddetme gibi olayi yok. karala gec usluba laf et saman adam dov. arkadasin kafa biraz kirik herhalde.

#11 - 11.05.2026 23:56
İhlal yapmadığım sürece seni istediğim kadar döverim, bunu ıc yollarla yanıma gelip çözüme ulaştırabilirsin veya polis departmanından şikayet oluşturabilirsin. Şikayetle alakası olmayan arkadaşın attığı iki iletiden dolayı da cezalandırılmasını istiyorum, burası benim kişilik analizimi yapacağınız veya kin kusacağınız yer değil. Savunma yapan taraf benim, savunmamı bitirmeme rağmen hala ileti geliyor şikayetle alakasız iki kişi yazdı şu şikayete. Sorununuz varsa bana discord üzerinden ulaşabilirsiniz. Gonzi isimli arkadaşında şikayette ettiği bitmek bilmez hakaretlerden dolayı jaillenmesini istiyorum. Şikayet sonuçlanabilir.

#12 - 12.05.2026 01:08
Arkadaşım yoldan geçen sorunun olmadığı kimseyi öyle istediğin kadar dövemezsin bu oyun senin babanın kurduğu bir oyun değil. Kimse sana nefret kusmuyor. İnsanların oyununu bozuyorsun ki insanlar seni şikayet ediyor. Reply'lerimde de sana hakaretim bulunmuyor? Neyden bahsediyorsun? Hakaret varsa iletiyi reportlıyabilirsin. Senin bana "manyak" yazdığın iletiyi benim reportladığım gibi.

Artık savunman bittiyse insanlara laf sallamadan durda şu şikayetin sonucunu bekliyelim. Son mesajı atıyorsun sonunda laf iğneliyorsun, cevapsız kalamayız sana karşı.

#13 - 12.05.2026 01:20
Alıntı
Durdurmaya çalışıyorlar. Araçla takip ediyorlar. Mahlukatlar yüzünden rol yapamamaya başladım.

Alıntı
bunun gibi işsiz arkadaşlar yüzünden rol yapamıyoruz.

Alıntı
Kişinin yeterli bilgiye sahip olmadığını, narsist, bencil bir kişiliğe sahip olduğunu düşünmekteyim.

Ben kimseye laf iğnelemiyorum, girmişsin bir ezik pskilojisine "a" desem annene küfür anlayacaksın. Sana daha fazla laf anlatmak istemiyorum rica ediyorum artık sus. Attığım her iletide bırak uzatma sonuçlansın diye bitirmişim her birinde uzatmaya devam ediyorsun. Oyun senin istediğin gibi olmadığında küçük çocuk gibi mızıldanmana gerek yok, gerçek hayatta insanlar başkalarına musallat olabilir rahatsız edebilir gidersin polise derdini anlatırsın sen de rolde bunu yaşıyorsun IC çözmelisin çünkü bir ihlal yok varsa da gerekli cezayı alırız. Sonuçlanabilir. @Hammerlein @Luthien

« Son Düzenleme: 12.05.2026 01:30 Shiels »

#14 - 12.05.2026 01:24
Mahlukat, Arapça kökenli bir kelime olup "yaratılmış olan her şey", "bütün yaratıklar" veya "varlıklar" anlamına gelir. İslam inancında Allah tarafından yoktan var edilen insanlar, hayvanlar, bitkiler, melekler ve cinler dahil olmak üzere evrendeki tüm canlı ve cansız varlıkları ifade eder.

İşsiz bir hakaret değildir.

Senin narsist ve bencil bir kişiliğe sahip olduğunu düşünmem benim kararımcadır. Yazdığın yorumlamalara bakarak bunları görüyoruz. Sana bir hakaret göremiyorum.

Kararı bekliyelim. Rica ediyorum.
« Son Düzenleme: 12.05.2026 01:26 Gonzi »

#15 - 12.05.2026 02:15
Sorununuz varsa bana discord üzerinden ulaşabilirsiniz.
Baksana sanki discordda chatleşiyoruz çık dostum şu şikayetten manyak olursun bak, tamam en çok sen biliyorsun en rolcü sensin en rol bilgisi olan sensin en mta'dan gelme de sensin tamam kardeşim. Bırakalım sonuçlansın.
kafadan kırık ya lolazo

#16 - 28.05.2026 03:14
Şikayet incelemede.

#17 - 21.06.2026 20:32
İşlemler uygulandı.