Öncelikle selamlar, Alemci adına savunmayı yapıyorum.
- Arkadaş rk kural ihlali olduğunu söylüyor, fakat Khalil Amir karakteri bir bugdan dolayı düştü. Yani Khalil Amir karakteri silah ile yaralanmadı, sırf 500mblık bir oyunda düştüğünüz için bu kadar şikayet açmaya gerek yok. çünkü ortada bir sebep yok.

Eğer hala inkar ediyorsan kanıtlarını bekliyorum dostum, hasar kayıdını bekliyorum.
https://hizliresim.com/afa7csh kanıt)
- Ayrıca görselde gördüğünüz gibi arkadaş Alemcinin birlik lideri olduğunu söylüyor, fakat kendide aynı şekilde birlik lideri olduğu halde 18.39 da hoodu basıyor ve R20 karakteri hoodundan kaçırmaya çalışıyor, kendisi düşürmediği halde. saat 18.57 de tekrar basıyor, ve son bastığında ise yanındaki arkadaşı rk lı, ikisi de düşüyor. hoodu bastığı birlik üyesi rk lı

Arkadaş Alemcinin yaptığı kural ihlalinden bahsederken, kendisi yaptığı kural ihlallerini unutmuş. (Ayrıca bu olay yaşanırken Alemcinin olduğunu nereden anladın dostum? Çünkü yere düştüğün anda güzel rk yazdın. Allah tarafından vahiy mi geldi dostum? ESP kullandığını düşünüyorum)
Son söyleyeceğim şey, 500mblık oyun için bu kadar forumda toxicleşmeye gerek yok, şurada düzgünce oyun oynuyoruz.