Konu: Neighborhood Lideri - RK  (Okunma sayısı 200 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 06.05.2026 19:17

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Alemcii ‷HÜKÜMSÜZ
Olaya dahil olan şahit karakter adı: mahlik

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: bugün

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
rk

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: arkadaşı 18 39 'da düşürdüm 18 57'de bir daha sıktı ?

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
https://i.hizliresim.com/l1kua4h.png - düşüş
https://i.hizliresim.com/3u31v78.png - rk

Ek açıklamalar(varsa): bir de birlik lideri olacak, dikkat etmesi gerekiyor?

#1 - 06.05.2026 19:36
Öncelikle selamlar, Alemci adına savunmayı yapıyorum.

-  Arkadaş rk kural ihlali olduğunu söylüyor, fakat Khalil Amir karakteri bir bugdan dolayı düştü. Yani Khalil Amir karakteri silah ile yaralanmadı, sırf 500mblık bir oyunda düştüğünüz için bu kadar şikayet açmaya gerek yok. çünkü ortada bir sebep yok.  ::) Eğer hala inkar ediyorsan kanıtlarını bekliyorum dostum, hasar kayıdını bekliyorum.

https://hizliresim.com/afa7csh kanıt)

- Ayrıca görselde gördüğünüz gibi arkadaş Alemcinin birlik lideri olduğunu söylüyor, fakat kendide aynı şekilde birlik lideri olduğu halde 18.39 da hoodu basıyor ve R20 karakteri hoodundan kaçırmaya çalışıyor,  kendisi düşürmediği halde. saat 18.57 de tekrar basıyor, ve son bastığında ise yanındaki arkadaşı rk lı, ikisi de düşüyor. hoodu bastığı birlik üyesi rk lı  ::) Arkadaş Alemcinin yaptığı kural ihlalinden bahsederken, kendisi yaptığı kural ihlallerini unutmuş. (Ayrıca bu olay yaşanırken Alemcinin olduğunu nereden anladın dostum? Çünkü yere düştüğün anda güzel rk yazdın. Allah tarafından vahiy mi geldi dostum? ESP kullandığını düşünüyorum)

Son söyleyeceğim şey, 500mblık oyun için bu kadar forumda toxicleşmeye gerek yok, şurada düzgünce oyun oynuyoruz.
« Son Düzenleme: 06.05.2026 19:38 bulut kingdom's forever »

#2 - 06.05.2026 19:52
Burası şikayet etme yeri değil, savunma yapma yeri. Dedikleriniz için kanıtlarınız varsa Oyuncu Şikayetleri kısmına konu açın.

Alıntı
-  Arkadaş rk kural ihlali olduğunu söylüyor, fakat Khalil Amir karakteri bir bugdan dolayı düştü. Yani Khalil Amir karakteri silah ile yaralanmadı, sırf 500mblık bir oyunda düştüğünüz için bu kadar şikayet açmaya gerek yok. çünkü ortada bir sebep yok.  ::) Eğer hala inkar ediyorsan kanıtlarını bekliyorum dostum, hasar kayıdını bekliyorum.

buyur kanıtlar kardeşim alemci, duvara sit 3 attığın için buga girmiş olabilirsin sonuçta senin başında silahlı birisi var ve yaralısın. yaralı rolüne uyup ateş açmaman gerekirdi.

Spoiler: GösterGizle

#3 - 06.05.2026 19:55
Burası şikayet etme yeri değil, savunma yapma yeri. Dedikleriniz için kanıtlarınız varsa Oyuncu Şikayetleri kısmına konu açın.

Alıntı

buyur kanıtlar kardeşim alemci, duvara sit 3 attığın için buga girmiş olabilirsin sonuçta senin başında silahlı birisi var ve yaralısın. yaralı rolüne uyup ateş açmaman gerekirdi.

Spoiler: GösterGizle

adam afkyken gidip sıkmışsın, düşüren sen değilsin ki. aktif bir rol yok yani yaralı rolünü nasıl yapsın adam sonradan fark ediyor düştüğünü attığın görselde afk olduğunu kanıtlıyor zaten

#4 - 06.05.2026 19:58
Alıntı
16. Sürekli Roleplay
https://samp.vice-rp.com/forum/index.php?topic=189.0

Aktif bir rol nasıl yok? Oyuna döndüğü için sürükleyebildim zaten ki pm attığından da belli oyunda olduğu. Yumrukla düşse bile en erken 1 saat içinde tekrar açabilir kuralları iyi okuyun.

#5 - 06.05.2026 20:09
Burası şikayet etme yeri savunma yapıldı sen daha fazla uzatıp konuyu sulandırmaya çalışıyorsun, bırakta sonuçlansın. Biz savunmamızı yaptık sende konuyu sulandırma çabanı bırakmalısın. bırakta yetkililer işini yapsın, tarafımızca ileti gelmeyecek. sende daha fazla ileti atma. sonuçlanabilir.

#6 - 06.05.2026 20:12
ne anlatıyorsun kardeşim benim şikayetle ilgili kural attım sana ya  :D

#7 - 06.05.2026 20:17

Daha fazla ileti gelmiyecektir savunmalar yapıldı sende aynı davranışı gösterip daha fazlada ileti atma iyi roller dilerim, bundan sonrası yetki ekibinin kararı bir ihlal varsa işlem uygulanır

#8 - 06.05.2026 20:27

merhabalar, bu kural senin ne kadar yaralı rolü yapman gerektiğini anlatıyor. Nereden anlayabilirim diye soracak olursan "Tüm ateşli silahlar: 1 saat" diyor, normalde silahlı RK durumunda 8 saat karşı tarafa sıkamazsın, burada 1 saat kesinlikle yaralı rolü yapman gerekiyor olduğunu belirtiyor kural.

˧ 4) BRAWL KURALLARI
Alıntı
Brawl esnasında sistemsel ölen kişiler, aradan 4 saat geçmeden herhangi bir çatışmaya veya brawla dahil olamazlar. Bu kural sadece anlaşmalı brawl kısmında geçerlidir. Spontane gelişen brawl rollerinde 1 saat yaralı rolü yapmanız yeterlidir.

İletiler şikayet dahilindeyse atılır, kimse de karışamaz. Flame yok, sadece şikayet tartışıyoruz.

#9 - 06.05.2026 20:33
Tekrardan dediğim gibi daha fazla ileti gelmiyecek şikayetti tartışıyoruz diye birşey yok şikayetini açtın savunmayı birlik oyuncum benim adıma yaptı. Eğer bir ihlal varsa işlem uygulanır.