Konu: Göktürk - Silent Aimbot Kullanımı [03.05.2026]  (Okunma sayısı 1056 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 04.05.2026 00:10
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @gokturk
Olaya dahil olan şahit karakter adı: oluşum üyelerim
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 3 Mayıs 2026

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Selamlar. Videonun editlenmiş kısmında bu yazdıklarımı açıkladım: Göktürk isimli arkadaş aktif drive-by attığımız araca hit&hitler atıyor.

GameSpeed Hakkında
Arkadaşın attığı hitlerin hepsi Deagle ile sıkmasına rağmen çok hızlı geliyor. Artarda bu kadar hızlı atmasını normal bulmadım. Bekleme süresi yok gibi hit atmış.

BPL/SPREAD Hakkında
Deagle bildiğimiz üzere en çok SEKEN silahlardan birisi. Attığı tüm hitler doğrulttuğu noktaya DÜMDÜZ gidecek şekilde tutuyor. Yakın/uzak mesafeden attığı tüm hitler bize geldi. Bir tanesi bile sekmedi, sağa sola gitmedi.

Silent Aimbot Hakkında
Arkadaşımız 3 hit atıyor ve 3'üde aktif drive-by oyuncularına karşı. 3 hit de alakasız yerlere gidiyor ancak hepimiz KAFA yiyoruz. Silent Aimbot kullandığı çok belli, bagaja&alakasız yerlere vs. sıktığı mermiler yine bize işliyor. Alakasız objeye/nesneye giden hitlerin bize işlemesi, Silent Aimbot kullandığının bariz kanıtıdır.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

https://streamable.com/9tz501
Ek açıklamalar(varsa): Şikayeti açan / şikayet yiyen iletileri gelsin sadece. Flame dönmesin, iyi forumlar.

#1 - 04.05.2026 06:50
nametagimi goremedim ben oldugumu nerden anladin

#2 - 04.05.2026 08:10
Aslında videoda da belirttik hasar loglarını (0.36. saniye) ama tekrar atalım.

#3 - 04.05.2026 09:37
arabada nerenden hit yersen ye hs gider üstüne basa basa HS GİDİYOR, BAK BU DA HS GELDİ yazıp algı oyunu yapmanıza gerek yok, araçta nerenden yersen ye hs gider, trace olayını söylememe bile gerek yok bence bagaja sıktı bana geldi diye bir şey yok, senin ekranında ne gördüysen o, arka arkaya sıkınca zaten delaylı gözükmüyor hasarlar logunda, 2 mermi arka arkaya gözükür beklemeden sıktığı için 2 mermi atmış zaten size, açık bir konumdasınız aracınıza 2 mermi atsam ya arkanızdakine işler ya size, hitboxlarınız ortada çünkü binbir tane şikayet açıp halen neyin ne olduğunu kavrayamamanız çok komik

@gokturk arkadaşım olduğu için yazıyorum, birlik arkadaşım. flamelik bir durum yok
« Son Düzenleme: 04.05.2026 09:39 mastin; »

#4 - 04.05.2026 10:28
Birlik kurucusu ol istiyorsan baskasi adina savunma yapamazsin bu kurallarda acik ve net. Gokturk kendi savunmasini yaptiginda gerekli iletiyi atacagim.

#5 - 04.05.2026 11:30
hatalı veya algı oyunu yapıp şikayete eklediğin yerleri düzelttim, gokturk de savunmamı geçerli olarak kabul edecektir zaten, benim daha fazla ekleyeceğim bir şey yok, ekstrem olarak bir şey eklemesine gerek olmasa da kalan savunmayı göktürk tamamlar.

#6 - 04.05.2026 12:39
hatalı veya algı oyunu yapıp şikayete eklediğin yerleri düzelttim, gokturk de savunmamı geçerli olarak kabul edecektir zaten, benim daha fazla ekleyeceğim bir şey yok, ekstrem olarak bir şey eklemesine gerek olmasa da kalan savunmayı göktürk tamamlar.
Hata varsa yetkili tespit eder veya algı. Teşekkürler yine de. Karşı savunma kanıtlarla beraber akşama doğru gelecektir.

#7 - 04.05.2026 19:19
1. Yanlış / Hatalı Savunma Değerlendirmesi

arabada nerenden hit yersen ye hs gider üstüne basa basa HS GİDİYOR, BAK BU DA HS GELDİ yazıp algı oyunu yapmanıza gerek yok, araçta nerenden yersen ye hs gider,

Öncelikle arabada nerenden hit yersen ye HeadShot gider savunması hem doğru hem yanlış. Çünkü headshot olayı arabada "drive-by" atmayan, sabit seyir eden yolcular/şoför için geçerlidir. Driveby'a çıkan oyuncuların kolları da dışarıda olduğu için KOL hasarı vs. yemeleri normaldir ki bu GTA SA'nın bilinen mekanizmasıdır. Yani sizin dediğiniz gibi "Her türlü HS" olayı drive-by atmayan, yalnızca araçta G basıp aksiyonda bulunmayan kullanıcılar için geçerli. Adminler ve sizin tarafınızdan da denenebilir. Biz denedik:

HASARLAR SCREENSHOOT: GösterGizle

2. Yanlış / Hatalı Savunma Değerlendirmesi
trace olayını söylememe bile gerek yok bence bagaja sıktı bana geldi diye bir şey yok, senin ekranında ne gördüysen o, arka arkaya sıkınca zaten delaylı gözükmüyor hasarlar logunda, 2 mermi arka arkaya gözükür beklemeden sıktığı için 2 mermi atmış zaten size, açık bir konumdasınız aracınıza 2 mermi atsam ya arkanızdakine işler ya size, hitboxlarınız ortada çünkü binbir tane şikayet açıp halen neyin ne olduğunu kavrayamamanız çok komik

"Trace" dediğin olayla uzaktan yakından alakası yok bu olayın. Çok basit bir tabirle anlatacağım, bir araca nişan alıp ateş açtığında o mermi oyuncuya doğrudan gider/hasar verirse arabada herhangi bir mermi izi / efekti gözükmez. Eğer o mermi oyuncuya değil de arabanın herhangi bir yerine giderse o zaman mermi izi / efekti gözükür. Bu zaten Silent Aimbot kullananları avlamada kullanılan en büyük taktiklerden birisidir. Gokturk isimli oyuncunun da tüm hitleri arabaya dağılmasına rağmen biz hasar aldık. Yani biz, doğrudan onun mermilerinden hasar alsaydık(araca değil de bize sıksaydı) araçta iz&efekt çıkmazdı. Test edildi, adminler ve savunmacı tarafından test edilebilir:

https://streamable.com/pmty8c

İşin özeti:
Araca sıkarsan = Araçtan iz çıkar.
Araçtaki karaktere sıkarsan = Araçtan iz çıkmaz, karakterden kan çıkar.
Araca sıkıp silent kullanırsan = Araçtan iz çıkar, karaktere hit atarsın.
Sabit yolculara sıkarsan = Sadece HS vurur.
Drive-by atan yolculara sıkarsan = Kafa&Kol karışık vurur.
Artarda hızlıca "hiç durmadan" sıkarsan = Sekme fazla olmalı.
Yavaş yavaş, cross küçülmesini bekleyip sıkarsan = Sekma azalır.

Arkadaşın silahı seri atış yapmasına rağmen hiç sekmiyor,
attığı hitler araca gidip araçtan hit çıkarmasına rağmen bize işliyor.
Ve hepsi kafa ( kol vurma imkanı da var, sonuçta drive-by atan oyuncuların kolu da büyük oranda dışarıda. )
Ayrıca iz çıkan yerler karakterlerden tamamen bağımsız zaten. Bagaja falan sıkıyor.

Kimin algı yapmaya çalıştığı ortada.

#8 - 04.05.2026 19:42

« Son Düzenleme: 04.05.2026 19:47 mastin; »

#9 - 04.05.2026 19:58

Benim dediklerimi kanıtladığın için teşekkürler. Atılan savunmada "1-5 clearly missed", yani Türkçe mealiyle "Bariz şekilde kaçırıldı, kaçırılan hit." demektir.
Arkadaş zaten 3 hit atıyor, yani 1-5 grubuna giriyor. İtiraf niteliğinde bir savunma, şikayete ek kanıt olarak eklenebilir.