Konu: Göktürk - Silent Aimbot Kullanımı [03.05.2026]  (Okunma sayısı 1063 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#20 - 06.05.2026 18:25
benim de son iletim: sonuçlanabilir.

Silent Aim değilse bile BPL olduğu aşikar deaglenin sekme oranını herkes biliyor içim rahat sorun yok, iyi forumlar  :sampanya:

#21 - 06.05.2026 18:33
Spoiler: GösterGizle

mastinin savunmasına ek olarak, arkadaşımla denedik ve bagajdan atılan(yani arkadan) mermilerin %100'ü hs geliyor yanii sağdan soldan sıkması gerekiyor ki kola kasığa vesayre vursun egenin dediğine göre. bagajda gövde vesayre atamazsınız atarsanız da işlemiyor kendimiz denedik hs-kafa civarı vurmanız gerekiyor ki işlesin, işleyince de hs işliyor sadece.

kısaca; arkadan mermi atılınca hepsi kafa işliyor. arabada 3 kişisiniz arabanın arka camından rastgele sıksa ve sekse bile yine rastgele birilerine çarpar o mermi ki öyle olmuş eğer silent aim olsaydı direk seni düşürürdü tüm mermiler sana kitlenirdi yüksek ihtimalle dağılmış demek ki deagle sekiyor,  başka yere sıkıyor ve başkalarına gidiyor mermi ki o kadar uzak mesafe değil yakınsınız, yolun ilerisinde yeseydin tamam diyecektim fakat yakın bir yerde yüksek bir yerden sıkıyor.

#22 - 07.05.2026 15:41
"arka camından rastgele sıksa ve sekse bile yine rastgele birilerine çarpar o mermi ki" kardeşim kendini call of duty de sanıyor  O:-)

#23 - 07.05.2026 17:35
Spoiler: GösterGizle

mastinin savunmasına ek olarak, arkadaşımla denedik ve bagajdan atılan(yani arkadan) mermilerin %100'ü hs geliyor yanii sağdan soldan sıkması gerekiyor ki kola kasığa vesayre vursun egenin dediğine göre. bagajda gövde vesayre atamazsınız atarsanız da işlemiyor kendimiz denedik hs-kafa civarı vurmanız gerekiyor ki işlesin, işleyince de hs işliyor sadece.

kısaca; arkadan mermi atılınca hepsi kafa işliyor. arabada 3 kişisiniz arabanın arka camından rastgele sıksa ve sekse bile yine rastgele birilerine çarpar o mermi ki öyle olmuş eğer silent aim olsaydı direk seni düşürürdü tüm mermiler sana kitlenirdi yüksek ihtimalle dağılmış demek ki deagle sekiyor,  başka yere sıkıyor ve başkalarına gidiyor mermi ki o kadar uzak mesafe değil yakınsınız, yolun ilerisinde yeseydin tamam diyecektim fakat yakın bir yerde yüksek bir yerden sıkıyor.

hs kafa vurmamiz gerekiyor ki islesinse senin arkadas niye bagaja vuruyo da benim kafaya isliyo kral? mermi dagiliyosa bana nasil isliyor acaba savunma yapacagim diye daha da batiyorsunuz dagilan mermi demek ki bana gelmemis ama bana islemis nasil oldu bu  :-\

#24 - 07.05.2026 18:18
bagajdan, arka kısımdan sıktıgı icin hit kafana gelmis zaten, oradan sıkınca baska yerine hit gelmiyor.

birligimi kopyalayıp kadromuz ilgi vermeyince ooc olarak kinlenip hoodu sebepsizce basıyon sonra pk warı kabul etmeyip forum fareligi yapıyorsun.

kanıtlı olarak attım zaten savunmayı daha da ileti atma

#25 - 07.05.2026 18:25
Alıntı
bagajdan, arka kısımdan sıktıgı icin hit kafana gelmis zaten, oradan sıkınca baska yerine hit gelmiyor.
KARDEŞİM konu bagaja sıktığı halde bana işlemesi zaten okuma yazman yok mu

Alıntı
birligimi kopyalayıp kadromuz ilgi vermeyince ooc olarak kinlenip hoodu sebepsizce basıyon sonra pk warı kabul etmeyip forum fareligi yapıyorsun.
birliğini kopyaladığım bir örnek yok, hustlers ismini de chatgptden aldım chatgpt prosu kerem02116 hustler kelimesini kendi buldu sanıyor

Alıntı
kanıtlı olarak attım zaten savunmayı daha da ileti atma
videoyu at boş boş ssler atma, bagaja sık ve adama işlesin bekliyorum.  :-\ :-\ bu kadar incincekseniz hile kullanmayın

#26 - 07.05.2026 18:43
kardeşim olabilmek icin 40 fırın ekmek yemen lazım senin, önüne gelene kardesim yazma birisi ters laf söyler.

bagajdan gelen mermi kafaya hs olarak geliyor zaten tutars ayrıca silent aim olsa bir skinmodele kilitlenip birinizi düşürürdü.

chatgpt degil saf bilgim var kanzi. sen forumunda hustlers, moneymaker gangleri slang sanıp bana 100 cümlelik flood atmış adamsın.

#27 - 07.05.2026 18:46
tamamdır kerem kardeşim facebook kapak sözler.comdan aldığın sözlerle seni uğurlayalım

bagajdan gelen mermi HS gidiyor diyor hala, BAGAJA SIKTIĞIN MERMİ BANA GELEMEZ kardeşim öyle bir şey yok bana sıkman için bana sıkman gerekiyor videonu aç ve lütfen bagaja sıkıp karşındakine hasar ver yav :D

#28 - 07.05.2026 18:50
aç camını havanı al şikayeti inceleyecek yetkili için gereken savunmayı yaptık zaten

#29 - 07.05.2026 18:54
camlar açık kardeşim sen ilaçlarını al

sonuçlanabilir