her hafta böyle bir şeyle karşılaşmıyorsun, forum üzerinden yalan söyleme lütfen. yine "buna benzer birden fazla şikayette adı bulunmakta, yetersiz oyuncu profili olduğunu düşünüyorum." ifadeside doğru değil, açılan şikayetlerden ceza alıp almadığımı kontrol edebilirsin, ben yine inceleyen yetkilinin senin basit bir algı çabana karşılık aşağıya ooc sicilimi bırakacağım, kaç yıllık hesapta kaç tane ooc jail olduğunuda kendin hesap edersin.
olayla alakalı olarak ise şunu söylemek istiyorum, aşağı inip senle role girecektim ve yanlışlıkla vurdum, canın azmış ve bu sebepten yaralıya düştün. yaralıya düştükten sonra üst üste "pardon" yazmamdan ve sana can basman için yemek atmamdan yanlışlıkla yaptığımı anlamış olmalısın zaten. forumdaki açtığın şikayetlere baktığımda birden fazla defa bir şikayet açıp sonra şikayeti çektim dediğini görebiliyoruz, yaptığın şeyde yetkilileri boş yere uğraştırmaktan başka bir şey değil. yine olayla alakalıda dediğim gibi bir defa ve yanlışlıkla vurdum, seninde şikayet konusunda yalan söylemeyeceğini düşünerek kaç canın olduğunu şikayet konusuna yazmanı rica edeceğim ki inceleyen yetkili birden fazla defa vurmadığımı, yanlışlıkla vurduğumu anlayabilsin.