Konu: Geri çekildi  (Okunma sayısı 118 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 22.04.2026 16:17
Geri çekildi
« Son Düzenleme: 22.04.2026 17:57 iCosmay »

#1 - 22.04.2026 16:27
her hafta böyle bir şeyle karşılaşmıyorsun, forum üzerinden yalan söyleme lütfen. yine "buna benzer birden fazla şikayette adı bulunmakta, yetersiz oyuncu profili olduğunu düşünüyorum." ifadeside doğru değil, açılan şikayetlerden ceza alıp almadığımı kontrol edebilirsin, ben yine inceleyen yetkilinin senin basit bir algı çabana karşılık aşağıya ooc sicilimi bırakacağım, kaç yıllık hesapta kaç tane ooc jail olduğunuda kendin hesap edersin.

Spoiler: GösterGizle

olayla alakalı olarak ise şunu söylemek istiyorum, aşağı inip senle role girecektim ve yanlışlıkla vurdum, canın azmış ve bu sebepten yaralıya düştün. yaralıya düştükten sonra üst üste "pardon" yazmamdan ve sana can basman için yemek atmamdan yanlışlıkla yaptığımı anlamış olmalısın zaten. forumdaki açtığın şikayetlere baktığımda birden fazla defa bir şikayet açıp sonra şikayeti çektim dediğini görebiliyoruz, yaptığın şeyde yetkilileri boş yere uğraştırmaktan başka bir şey değil. yine olayla alakalıda dediğim gibi bir defa ve yanlışlıkla vurdum, seninde şikayet konusunda yalan söylemeyeceğini düşünerek kaç canın olduğunu şikayet konusuna yazmanı rica edeceğim ki inceleyen yetkili birden fazla defa vurmadığımı, yanlışlıkla vurduğumu anlayabilsin.

#2 - 22.04.2026 16:39
Arkadaş missclik atmış yanlışlıkla, farklına varıp 30 tane şinitzel bile vermiş hatasını telafi etmek için. Şikayet açacak kadar ne yaşadın gerçekten çok merak ediyorum

#3 - 22.04.2026 16:41
Arkadaş missclik atmış yanlışlıkla, farklına varıp 30 tane şinitzel bile vermiş hatasını telafi etmek için. Şikayet açacak kadar ne yaşadın gerçekten çok merak ediyorum
Hoodunuza gelip 3-4 tane ihlal yaparsam aynısını düşünür müydün? Bende aynısını düşünüyorum işte.

:D?

#4 - 22.04.2026 16:42
arkadaşım hep yaptığın gibi şikayet üzerinde alakasız şeylerden bahsetmişsin. şikayete neden önceki aylardan bir konu bırakıyorsun, bu olayla alakası ne? ek olarak yaptığım rolü sorgulama çabasına neden giriyorsun? yine yine şikayete neden konuyla alakasız "bagrat/arsen/marzin" gibi isimleri dahil ediyorsun? discord üzerindeki konuşmalardan bahsetmişsin, discorddan bahseden kim? ben senle normal zamanda bir diyaloga girmiyorum zaten. şikayet üzerinde yalan söylemenede gerek yok, ben senin "afk olduğunu ve başka bir işle uğraştığını" göremiyorum maalesef.

dediğim gibi uzun uzun cümleler yazıp yetkilinin kafasını karıştırmak yerine tek iletide kaç canın olduğunu yazar mısın?

#5 - 22.04.2026 16:54
@iCosmay Sadece düşmeden önce canının kaç olduğunu söyler misin?

#6 - 22.04.2026 17:10
Şimdi geldim, inanın ki çok yoğunum. 30 canım vardı baştan değerlendirip düzgünce bir şey yazıp gideceğim.
Sildiğim iletiler var bu arada farkındayım, bende mantıksız buldum yazdıklarımı ondan sildim.
Konuyla alaksız olan bir şeyler katmışım, kusuruma bakmayın. İyi forumlar tekrar.

alta 30 canın olmadığını ve forumda yalan söylediğini kanıtlayan bir görsel bırakıyorum, canı 30 olsa tek seferde yaralıya düşmezdi, ben sana bir defa vurdum savunmada söylediğim gibi, sende bunun farkında olmana rağmen gereksiz bir ooc kin içerisine girip ceza aldırmak için bunu söylemedin. inceleyen yetkili benim bir defa vurduğumu kanıttan, yanlışlıkla vurduğumu vurduktan sonra defalarca özür dileyip arkadaşa can doldurması için şinitzel atmamla anlayabilir ama senin bu tavrını ve forumda söylediğin yalanı nasıl anlar bilemiyorum

#7 - 22.04.2026 17:23
Şimdi geldim, inanın ki çok yoğunum. 30 canım vardı baştan değerlendirip düzgünce bir şey yazıp gideceğim.
Sildiğim iletiler var bu arada farkındayım, bende mantıksız buldum yazdıklarımı ondan sildim.
Konuyla alaksız olan bir şeyler katmışım, kusuruma bakmayın. İyi forumlar tekrar.
Supportsun ve bariz bir şekilde yalan söylüyorsun nedenini anlamış değilim. Göndereceğim videoda bariz bir şekilde yalan söylediğin ortaya çıkacak;

https://streamable.com/qr8pbm

Videoyu izlerseniz Neville Foster karakteri 20 kas gücüne sahip ''Dayanıklılığı 0 ve Kas Gücü 0'' bir karaktere yumruk atıyor canı 34'den 18'e düşüyor,. Arkadaşımız canının 30 olduğunu iddia ediyor bunun yalan olduğunu bu şekilde ispatladığımızı düşünüyorum.

Neville Foster'ın 1 hit attığının kanıtı

Neville Foster'a OOC kin beslediğini düşünmekteyim saçma bir şikayet açmışsın açmak için hiçbir sebebin yok. Ek olarak Neville Foster seni yanlışlıkla düşürdüğü için sana şinitzel veriyor, insanlara örnek olman gerekiyor yalan söylememelisin.

#8 - 22.04.2026 17:40
Senin yaptığın gibi CHATGPT'e sorduğumuzda şöyle bir cevap veriyor(SİLDİĞİN İLETİ).