Malesef kötü lanse ediyorsunuz, rollerim kötü olsaydı her halde admin kadrosu ile dolu olan ortamlarda uzun süreli rollerim bulunmazdı. Tekrardan bir kural ihlali yaşansada yaşanmasada her hangi bir keyifsizlik öfke kazandırdıysam amacımın bu olmadığını söylemek isterim. Sizin açtığınız şikayet tamam ayrı bir şikayetti onun bu konu ile alakası yok. Şikayetiniz OOC küfür esnasında açılmıştı sanırım ben savunma yapamadan şikayet sonuçlanmıştı, eğer savunma yapabilseydim olaylar daha aydın gözükürdü, tek kişi tarafından görünen olaylar her zaman karışıktır, Loglar kontrol edile bilir, ben kişileri korkutmak için silah çektim vurmak için değil, ilk ateş eden sizlerdiniz. İki kişi üzerime geldiğini görünce sadece elime aldım, ssnizde bile silahla nişan almadım amacım bu olsaydı her halde birinizi düşürme şansım oldukca yüksekti,
Lütfen gereksiz yere şikayet açarak, şahsıma ait rollerimi kötülemeyin bir kural ihlali belirttiniz illegal karakter legal bir kadroda onada açıklık getirdim sizin rollerinizden gelecek zamanlarda ssler alarak sizlere sunacağım, lütfen perspektifli şekilde inceleyin. Rolleriniz oldukca toksik, her halde bu seviyeye karakterinizi afk bırakarak ulaştınız.