Konu: Tellman Carpenter HİKİ Yetersiz oyuncu profili  (Okunma sayısı 290 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 17.03.2026 00:54

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Tellman Carpenter @Hiki

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Danijel Nikolic

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Yetersiz oyuncu profili

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Öncelikle bu arkadaş daha önce aynı karakteri ile Malibu'da rol yapıyordu, yetersiz oyuncu profili ve trollingten birlikten atılmıştı, aynı karakter ile NC atmadan polis departmanına başvurmuş ve kabul edilmiş, stajyerken illegal rollere girip, en ufak kaza rolünde bile küfürler yağdırıp silah çekiyor, legal bir karakter böyle şeyler yapamaz, sunucunun ihsanı irfanı, sağlığı için bu hesap forum ban yemeli

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Bizi köşeye çağırıp PD oluşumunda iken silah çekip kendisinin düşmesi

Ek açıklamalar(varsa): Bu tür oyuncular çoğaldı, rol zevki bırakmıyorlar, Vice'ın bağırsaklarını temizlemesi lazım bu tür oyuncuları barındırmaması lazım yoksa gerçekten rol yapan oyuncularını kaybetmeye başlayacak, forum ban talep ediyorum yaptıkları hafife alınıp ceza verilecek şeyler değil.

#1 - 17.03.2026 18:56
Merhaba öncelikle her hangi bir keyifsizlik verdiysem özür dilerim, fakat burada benim bir hatam yok. İllegal rol yapmıyorum, silah taşımak kendisi illegal bir durum bunun farkındayım fakat rol sürecinde gördüğünüz gibi mafyacılık oynamıyorum. Rolü başlatan bendim devam ettiren sizlersiniz, isteseydiniz bu rolü sonlandra bilirdiniz sizlere hoş gelmiş ki, devam ettirmişsiniz. NC olayını Departman duyurusunda bana bildirdiler bugün NC atacağım zaten, o olay olduğu zaman Polis değildim. Ayrıca Malibu olaylarına açıklık getirmek isterim Malibuda eski karakterim Benz_Owen ıle uzun süre hatasız rol yaptım, Fredrick_Bergmann karaktere sahip yetkilimiz buna şahitti, atılma sebebim çoklu insanla malibuya gelerek asılsız şikayetler etmek ve benimle brawl rolüne girdikten sonra ben de karşılık verince GBI kapsamında ceza yedim, ve malibudan atıldım. Lütfen insanları manipule ederek benim rollerimi kötü lanse etmeyin. Uslubunuzu koruyun iyi günler

#2 - 17.03.2026 19:48
Rollerinizi kötü lanse etmiyorum, kötü. Daha önce size açtığım şikayetten ceza yediniz. O olay yaşandığında da Departman da birlik üyesisiydiniz, forumdan kontrol ettik yönetimi kandırmaya çalışmayın log adı verilen her şeyin kaydını tutan bir sistem var, rolü doğru siz başlattınız ama agresif şekilde, sizi rolde bir daha küfür etme diye uyarmama rağmen bizi Idlewood bölgesinde köşeye çağırdınız ve ilk silahı çektiniz, vuramadınız ve düştünüz. Bu illegal roldür ve sizin illegal rol yapmanız tamamen yasak, oyuncu profiliniz yetersiz, savunmanız bittiyse şikayet sonuçlanabilir.

#3 - 17.03.2026 20:03
Malesef kötü lanse ediyorsunuz, rollerim kötü olsaydı her halde admin kadrosu ile dolu olan ortamlarda uzun süreli rollerim bulunmazdı. Tekrardan bir kural ihlali yaşansada yaşanmasada her hangi bir keyifsizlik öfke kazandırdıysam amacımın bu olmadığını söylemek isterim. Sizin açtığınız şikayet tamam ayrı bir şikayetti onun bu konu ile alakası yok. Şikayetiniz OOC küfür esnasında açılmıştı sanırım ben savunma yapamadan şikayet sonuçlanmıştı, eğer savunma yapabilseydim olaylar daha aydın gözükürdü, tek kişi tarafından görünen olaylar her zaman karışıktır, Loglar kontrol edile bilir, ben kişileri korkutmak için silah çektim vurmak için değil, ilk ateş eden sizlerdiniz. İki kişi üzerime geldiğini görünce sadece elime aldım, ssnizde bile silahla nişan almadım amacım bu olsaydı her halde birinizi düşürme şansım oldukca yüksekti,

Lütfen gereksiz yere şikayet açarak, şahsıma ait rollerimi kötülemeyin bir kural ihlali belirttiniz illegal karakter legal bir kadroda onada açıklık getirdim sizin rollerinizden gelecek zamanlarda ssler alarak sizlere sunacağım, lütfen perspektifli şekilde inceleyin. Rolleriniz oldukca toksik, her halde bu seviyeye karakterinizi afk bırakarak ulaştınız.

#4 - 17.03.2026 20:23
Birader sana sizli konuşmayı bırakıyom haketmiyon, LEGAL BİR POLİSKEN EĞİTİMİNDEYKEN NASIL İLLEGAL SİLAH TAŞIYIP SÖZDE KORKUTMA AMAÇLI ÇEKEBİLİRSİN, SENİN AKLIN ALIYOR MU BUNU? ROLLERİME TOKSİK DİYORSUN SANA ROLDE KÜFÜR ETME DEMEME RAĞMEN HALA SÖVÜP DURUYON, KASPAROV ÇOK HAKLIYMIŞ SANA KARŞI ÇOK İYİ ANLIYORUM YAV LEGAL KARAKTERLE İLLEGAL BİR SİLAH TAŞIYIP NASIL KULLANABİLİRSİN? ADAMI ÇİLEDEN ÇIKARTMA

https://samp.vice-rp.com/forum/index.php?topic=183806.0 daha önce açtığım şikayet, emote vermeyi bilmeyen eleman bana toksik, bu seviyeye afk bırakarak gelmişsin diyor
« Son Düzenleme: 17.03.2026 20:35 GökBörü »

#5 - 17.03.2026 22:20
Birader sana sizli konuşmayı bırakıyom haketmiyon, LEGAL BİR POLİSKEN EĞİTİMİNDEYKEN NASIL İLLEGAL SİLAH TAŞIYIP SÖZDE KORKUTMA AMAÇLI ÇEKEBİLİRSİN, SENİN AKLIN ALIYOR MU BUNU? ROLLERİME TOKSİK DİYORSUN SANA ROLDE KÜFÜR ETME DEMEME RAĞMEN HALA SÖVÜP DURUYON, KASPAROV ÇOK HAKLIYMIŞ SANA KARŞI ÇOK İYİ ANLIYORUM YAV LEGAL KARAKTERLE İLLEGAL BİR SİLAH TAŞIYIP NASIL KULLANABİLİRSİN? ADAMI ÇİLEDEN ÇIKARTMA

https://samp.vice-rp.com/forum/index.php?topic=183806.0 daha önce açtığım şikayet, emote vermeyi bilmeyen eleman bana toksik, bu seviyeye afk bırakarak gelmişsin diyor
konuşmana dikkat et,  MICHAEL_KASPAROVun yaptığı ooc olarak küfür etmek, bunu haklı olarak görmen zaten neden bu kadar kin beslediğini ortaya çıkarıyor, Akademi süreci o gün başladı, o günden sonra ben de nc atmak için yetkililere soru sordum onu bekliyorum ne laf kalabalığı yapıyorsun?  O karakter illegal bir karakter değil, sadece silahı var ve silahını tuttu ateş bile etmedi, üstelik olarak zaten nc atmayı beklediğimi belirttim daha ne arıyorsun bu işin içinde anlam veremedim? Ne yani sırf bir karakterin silahı var diye ihlal mi oluyor? O karakterin sicili yok her hangi bir mafya gang birliğinde olmadı, illegal insanlarla iletişimde olmadı. NC atmak için bir sorumun yanıtlanmasını bekliyorum, senin yaptığın çok garip haraket, sanki içinde bir kin var onu çıkartmaya çalışıyorsun, sakin ol dostum düşman değiliz

#6 - 17.03.2026 22:26
Senin bana eskiden açtığın şikayette, yanlışlıkla /do kanalına yazdığımı zaten sana /pm den belirttim ardından, hatta özür diledim. Bunu Loglardan kontrol edebilirsiniz, tekrar özür dilerim ceza yesemde bu tip bir şey yapmak benlik bir şey değil. Beni söven birine karşı bile sövmem bunu Michael_Kasparov olayında görebilirsiniz.

https://samp.vice-rp.com/forum/index.php?topic=183447.0 Üstelik beni kötüleyip, haklıydı dediğin kişi bende ailevi değer meğer bırakmayan bir kişi sen onun lafların destekliyor musun ki bu tip şeyler söylüyorsun?

#7 - 18.03.2026 00:01

konuşmana dikkat et,  MICHAEL_KASPAROVun yaptığı ooc olarak küfür etmek, bunu haklı olarak görmen zaten neden bu kadar kin beslediğini ortaya çıkarıyor, Akademi süreci o gün başladı, o günden sonra ben de nc atmak için yetkililere soru sordum onu bekliyorum ne laf kalabalığı yapıyorsun?  O karakter illegal bir karakter değil, sadece silahı var ve silahını tuttu ateş bile etmedi, üstelik olarak zaten nc atmayı beklediğimi belirttim daha ne arıyorsun bu işin içinde anlam veremedim? Ne yani sırf bir karakterin silahı var diye ihlal mi oluyor? O karakterin sicili yok her hangi bir mafya gang birliğinde olmadı, illegal insanlarla iletişimde olmadı. NC atmak için bir sorumun yanıtlanmasını bekliyorum, senin yaptığın çok garip haraket, sanki içinde bir kin var onu çıkartmaya çalışıyorsun, sakin ol dostum düşman değiliz
silahının olması ihlal değil, onu kullanman ihlal çok basit

#8 - 18.03.2026 00:01
Senin bana eskiden açtığın şikayette, yanlışlıkla /do kanalına yazdığımı zaten sana /pm den belirttim ardından, hatta özür diledim. Bunu Loglardan kontrol edebilirsiniz, tekrar özür dilerim ceza yesemde bu tip bir şey yapmak benlik bir şey değil. Beni söven birine karşı bile sövmem bunu Michael_Kasparov olayında görebilirsiniz.

https://samp.vice-rp.com/forum/index.php?topic=183447.0 Üstelik beni kötüleyip, haklıydı dediğin kişi bende ailevi değer meğer bırakmayan bir kişi sen onun lafların destekliyor musun ki bu tip şeyler söylüyorsun?
@hemso nun arkasındayım seninle muhattap oldukça anlıyorum onu

#9 - 18.03.2026 00:12
konuyu görünce şu ssi atmak istedim, polis arkadaşın silah kullanmasıyla alakalı https://hizliresim.com/k1ge4et