Konu: MASKELİ_62022 DM + PG . Maskeli_64724 DM + PG  (Okunma sayısı 304 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 15.03.2026 21:37

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maskeli_62022 Maskeli_64724

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 21:27

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Alıntı
Deathmatching

Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.[/b]
Trafik kazası sonucu kavga çıkarmak veya ateş açmak
Küfürleşme, tartışma, saygısızlık gibi iletişimle alakalı bir olaydan birisini anında vurmak
Birisi size saldırsın diye sürekli sataşmak, provoke etmek
Bir MC (motor kulübü) ile olan bir savaşta tanımadığınız birisini bölgeden motorla geçiyor diye vurmak
Herhangi bir bölge saldırısında olayla alakalı alakasız herkese ateş açmak
Alıntı
Powergaming
3.6. Silah kuralları: Silahlı saldırı durumunda saldırıyı başlatacak karakterlerin mantığa ve kurallara uygun, karşı tarafın da görebildiği (sadece /me) bir emote vermesi gerekmektedir. Ancak savunma tarafı tabanca, bıçak, sopa, cop, biber gazı gibi ufak silahları emote vermeden çekebilir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: ALT+Tab daydım, oyuna döndüğümde bir baktımki yaralı vaziyetteyim, chatten orospu seni yazmış, hiçbir şey anlamadım.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: N/A

Ek açıklamalar(varsa):
Spoiler: GösterGizle

« Son Düzenleme: 15.03.2026 22:02 yakışıklı »

#1 - 15.03.2026 21:50

Yan karakterlerle mahalleye girip milleti yumruklamayı biliyorsunuz düşünce şikayete koşuyorsunuz :garip:

#2 - 15.03.2026 22:01
Çift ekran kullandığım için orada Darius Raheem karakterine sadece miss click atıldı, şikayetin sizinle alakası yok
« Son Düzenleme: 15.03.2026 22:05 yakışıklı »

#3 - 15.03.2026 23:10
@GhettoLifers @JohnyBravo 24 saat içerisinde savunmanızı iletin.

#4 - 17.03.2026 00:43

Yan karakterlerle mahalleye girip milleti yumruklamayı biliyorsunuz düşünce şikayete koşuyorsunuz :garip:
Burdada yazdığım gibi arkadaşlar ana karakterleriyle mahallemize gelemediği için yan karakterleriyle gelip rahatsızlık veriyorlar chat okunursa görülebilir sonrasında bizimkilere yumruk atıyorlar ordakilerde bana gelip olayı anlatıyor bende bu mahallenin onların oyun alanı olmadığını göstermek için karşılık veriyorum sadece bu kadar sonuçlanabilir

#5 - 17.03.2026 13:33
Selamlar, Noslang oluşumu PK war savaşını kaybediyor, IC olarak bunu kabul etmeyip sokağımıza saldırı düzenlemeye başlıyorlar, bizde karşılık vermek için gördüğümüz her üyesine ateş ediyoruz. Lemaun karakteri Noslang birliğinde bulunuyor, onu birkaç defa mahallesinde rol yaparken gördük fakat böyle bir şey isteyeceğini düşünmediğim için herhangi bir ss'im yok.

Sabrina denen karakter ise yine Noslang birliğinde bulunan birinin alt karakteri, kendileride söylüyor ki alt karakterlerini role dahil etmekteler.
Zaten birlik oyuncumun paylaştığı ss'de Sabrina birlik oyuncuma zarar veriyor. Lemaun ile aynı motoru kullanmaktalar, onları takip etmeye başlıyoruz, evlerinin önüne geldiğimizde Lemaun karakteri içeri kaçıyor bizde kadın karakteri vurup düşürüyoruz.
« Son Düzenleme: 17.03.2026 13:38 GhettoLifers »

#6 - 17.03.2026 18:23
Merhabalar, LeMae_Kloppers karakterim No Slangs birliğine mensup değil, başkasıyla karıştırıyor olmalısın. İki sivil olarak orada rol yapıyorduk. Daha önce karakterimin Kieran Drake karakteri ile de hiçbir rol geçmişi olmadı, aynı ortamda dahil bulunmadı. Karakterim zaten yeni bir karakter, bu karakterim ile rollere zaten başlamadım, henüz karakterimin 10 dakikalık rol geçmişi bile yok.

Eski birliğim olan Kelly Park hoodunda sistemsel evimin olduğunu bildikleri için metagaming yaparak "nede olsa NC attı evi aynı yerdedir" düşüncesi ile 20 dakika sonra Jefferson'daki sistemsel evimin önüne gelmeyi akıl ederek Jefferson'daki eve nokta konum atışı yaparak ziyarete geldi silahlarıyla arkadaşlar, takip ettiğinizi söylüyorsunuz, takip etmediğinizi sizde, bizde çok iyi biliyoruz, sizin altınızda herhangi bir araç bile yoktu siz sokakta silahla koştururken biz çoktan uzaklaşmıştık o alandan, eminimki elinizde takip ettiğinize dair hiçbir kanıt yoktur arkadaşlar, birbirimizi kandırmayalım,  tamamen rolden uzak bir düşünce yapısındasınız, biraz rolün keyfini çıkartıp her şeyi rolde bırakmanız gerektiğini düşünüp, temenni ediyorum.
« Son Düzenleme: 17.03.2026 18:38 edvin »

#7 - 17.03.2026 18:53
Merhaba, Kieran Drake karakteri düştükten 1 saat sonra, bizi düşürüyor RK kural ihlali yapılmış bariz bir şekilde, 8 saat boyunca yaralı rolünü devam ettirmeniz gerekir, ama zaten biz sizin ne zaman düştüğünüzü bilmediğimiz için kafanıza göre takılıyorsunuz. :D
ama hayat çok garipki insanın karşısına bir şeyler çıkarıyor, @GhettoLifers kişisine ait tamı tamına 6 tane şikayet var, çoğu DM den ve aktif rolde Q atmış.
bende sana açılan şikayetleri inceledim, ve RK kural ihlali yaptığının kanıtını buraya bırakıyorum.

#8 - 17.03.2026 22:13
Merhabalar, LeMae_Kloppers karakterim No Slangs birliğine mensup değil, başkasıyla karıştırıyor olmalısın. İki sivil olarak orada rol yapıyorduk. Daha önce karakterimin Kieran Drake karakteri ile de hiçbir rol geçmişi olmadı, aynı ortamda dahil bulunmadı. Karakterim zaten yeni bir karakter, bu karakterim ile rollere zaten başlamadım, henüz karakterimin 10 dakikalık rol geçmişi bile yok.

Eski birliğim olan Kelly Park hoodunda sistemsel evimin olduğunu bildikleri için metagaming yaparak "nede olsa NC attı evi aynı yerdedir" düşüncesi ile 20 dakika sonra Jefferson'daki sistemsel evimin önüne gelmeyi akıl ederek Jefferson'daki eve nokta konum atışı yaparak ziyarete geldi silahlarıyla arkadaşlar, takip ettiğinizi söylüyorsunuz, takip etmediğinizi sizde, bizde çok iyi biliyoruz, sizin altınızda herhangi bir araç bile yoktu siz sokakta silahla koştururken biz çoktan uzaklaşmıştık o alandan, eminimki elinizde takip ettiğinize dair hiçbir kanıt yoktur arkadaşlar, birbirimizi kandırmayalım,  tamamen rolden uzak bir düşünce yapısındasınız, biraz rolün keyfini çıkartıp her şeyi rolde bırakmanız gerektiğini düşünüp, temenni ediyorum.

10 dakikalık karakterim var, kimseyi tanımıyorum" şeklindeki savunman gerçekten yaratıcı, ancak elimde bulunan bu kanıt anlattığın bu senaryoyu biraz bozuyor gibi.

burada "yeni doğmuş bebek" rolü yapman sadece süreci uzatıyor. 10 dakikalık bir karakterin bu kadar hızlı bir "metagaming" mağduriyeti kurgulaması da takdire şayan bir hız doğrusu.

Kullandığınız araç belli, bizim sizi bulmamız sadece sizin dikkatsizliğinizi gösterir. Nasıl bir  mantığın var anlamadım fakat eski birliğinin kim veya ne olduğunu bile bilmiyorum kaldı ki senin evinin nerede olduğunu bilip oraya gideyim?

#9 - 17.03.2026 22:18
Merhaba, Kieran Drake karakteri düştükten 1 saat sonra, bizi düşürüyor RK kural ihlali yapılmış bariz bir şekilde, 8 saat boyunca yaralı rolünü devam ettirmeniz gerekir, ama zaten biz sizin ne zaman düştüğünüzü bilmediğimiz için kafanıza göre takılıyorsunuz. :D
ama hayat çok garipki insanın karşısına bir şeyler çıkarıyor, @GhettoLifers kişisine ait tamı tamına 6 tane şikayet var, çoğu DM den ve aktif rolde Q atmış.
bende sana açılan şikayetleri inceledim, ve RK kural ihlali yaptığının kanıtını buraya bırakıyorum.

Selam benim şikayetlerim tamamen beni ilgilendirir, buraya gelip Kieran Drake hangi şikayetleri almış, kaç tane jaili var şeklinde araştırman beni gülümsetti. :)

O şikayete gerekli savunmayı yaptım ve sonuçlandı zaten bu olayla ilgili 2 şikayet oluşturuyorsunuz https://samp.vice-rp.com/forum/index.php?topic=184902.0 aynı olaydan iki tane forum açıyorsunuz. Ben savunma yapamadan maalesef sonuçlandı o olayı ticket üzerinden halledeceğim

Diğer bir kısım sistemsel olarak yaralı olduğum bir görüntü göremiyorum.