Konu: Kieran_Drake(maske_62022) - Deathmatching & Powergaming  (Okunma sayısı 243 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 15.03.2026 21:38

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @GhettoLifers

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Sabrina_Boyd @yakisikli

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
5. Deathmatching
Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir.
- Herhangi bir bölge saldırısında olayla alakalı alakasız herkese ateş açmak.
Alıntı
3. Powergaming
3.6. Silah kuralları: Silahlı saldırı durumunda saldırıyı başlatacak karakterlerin mantığa ve kurallara uygun, karşı tarafın da görebildiği (sadece /me) bir emote vermesi gerekmektedir. Ancak savunma tarafı tabanca, bıçak, sopa, cop, biber gazı gibi ufak silahları emote vermeden çekebilir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: IC karakterim ile Kieran_Drake karakteri daha önce hiç bir zaman bir role dahil olmadı, daha önce hiçbir rolde de aynı bir konumda bulunmadı, karakterim ilk kez görüldüğü halde, bir anda saçma sapan bir şekilde emote vermeden silah çıkartarak ateş açmaya başladı, rol zevkimizi epey yıprattığını belirtiyoruz.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Gerekli yaptırımın uygulanmasını talep ediyorum.

#1 - 15.03.2026 23:06
@GhettoLifers 24 Saat içerisinde savunmanızı iletin.

#2 - 16.03.2026 23:13
Selamlar, arkadaşım şehir dışında olduğu için kendisi adına savunmasını iletmemi istedi.

''Dostum, öncelikle karakterine karşı bir düşmanlık beslediğim için ateş ettim. Geçen gece Ocean Bar'a gelmiştim ve seninle arkadaş olmak istemiştim ancak bana ''siktir git sümüklü orospu çocuğu'' dediğin için sana düşmanlık beslemeye başladım. Ateş açma sebebim budur.''

#3 - 17.03.2026 07:14
Şikayet incelendi.

Kieran_Drake karakteri, Deathmatching ve Metagaming kural ihlalinden işlem görecek.

Not:Küfürleşme, tartışma, saygısızlık gibi iletişimle alakalı, küçük çaplı bir olaydan sonra bir karaktere ateş edemezsiniz.