Konu: Schewan_Saunders Hile kullanımı  (Okunma sayısı 972 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 05.03.2026 23:50
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @ Schewan_Saunders @LegitimuZ
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @N/A/member]
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: videoda mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Videoda görüldüğü üzere arkadaşları vurmaya geliyorum, ve Schewan adlı karakter kendi açısından görüldüğü gibi bana sıkıyor ve SPREAD kullanımı belli oluyor, attığı mermiler sekmiyor. Düz SPREAD kullandığı açıkca ortada.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
https://samp.vice-rp.com/forum/index.php?topic=181589.0 https://streamable.com/5f04zk

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaşın kullandığı hile klavyeden ''spread'' yazılınca acılan spread hilesi. Daha önce bu hileyi kullanıp yasaklanan arkadaşın şikayetini ve hilenin detaylı videolarınıda yukarıda sundum. Bu hilede cross arkadaşın videosundaki gibi az büyüyor ve mermilere bakarsanız dümdüz gidiyor.
« Son Düzenleme: 12.03.2026 19:35 9mm killer gang »

#1 - 05.03.2026 23:56
Sana 4 hit atıyorum 1. ve 2. tutuyor 3. kaçıyor mesafenin yakın oluşu nedeniyle ad yaparken mermim sana değiyor ve düşüyorsun 4. rknı yapıp geldiğinde esp ile kovalama olur mu videonda esp olduğun belli oluyor çünkü.
i=97pmK0oiGf4H3khd videoda görüldüğü gibi hitlerimin sekmesi için arada çok büyük mesafe olması lazım yaklaşık 3 4 metre hesafeden mermiler çok fazla dağılarak ilerlemez,
« Son Düzenleme: 11.03.2026 15:20 LegitimuZ »

#2 - 05.03.2026 23:58
Sana 4 hit atıyorum 1. ve 2. tutuyor 3. kaçıyor mesafenin yakın oluşu nedeniyle ad yaparken mermim sana değiyor ve düşüyorsun 4. rknı yapıp geldiğinde esp ile kovalama olur mu videonda esp olduğun belli oluyor çünkü
Benim videom derken? Video açısı senin açından, senin gözünden.

#3 - 05.03.2026 23:58
Sana 4 hit atıyorum 1. ve 2. tutuyor 3. kaçıyor mesafenin yakın oluşu nedeniyle ad yaparken mermim sana değiyor ve düşüyorsun 4. rknı yapıp geldiğinde esp ile kovalama olur mu videonda esp olduğun belli oluyor çünkü
10 saniye sonra tamirhaneye gelip direkt silah çekip sıkman bile esp olduğunu kanıtlıyor dostum çok akıllı zannetme kendini esp ile oynayıp kendinizi akndırmayın.

#4 - 06.03.2026 00:00
10 saniye sonra tamirhaneye gelip direkt silah çekip sıkman bile esp olduğunu kanıtlıyor dostum çok akıllı zannetme kendini esp ile oynayıp kendinizi akndırmayın.
Arkadaşımın dediği gibi kendi gözümden bir video yok, video senin gözünden ve spread kullandığın açıkca belli. Eğer esp olduğumu düşünüyorsan şikayet açabilirsin

#5 - 06.03.2026 00:00
Arkadaşımın dediği gibi kendi gözümden bir video yok, video senin gözünden ve spread kullandığın açıkca belli. Eğer esp olduğumu düşünüyorsan şikayet açabilirsin
tabi kendi gözünden videon olmayacak esp ile görüp geliyorsun çünkü qweasd sana ben bi esp şikayeti patlatayımda görüntü kaydı atabiliyor musun bir görelim ne dersin?

#6 - 06.03.2026 00:01
Sen kendi şikayetine savunma yapacağına bana oynamaya çalışıyorsun, senin şüphen varsa şikayet oluşturabilirsin. Rica ediyorum kendi şikayetine cevap ver, tarafımca daha ileti gelmiyicek.

#7 - 06.03.2026 15:15
@LegitimuZ Savunma yapar mısın artık?

#8 - 06.03.2026 16:07
Savunma yapılmış videolar atılmış, video temiz kanıtlar ortada fazla zorlama bence.

#9 - 06.03.2026 16:13
Evet arkadaştan düzgün bir savunma gelmiyor bile, arkadaşın kendi gözünden olduğu bir kayıtta SPREAD kullandığı açıkca belli oluyor, cross'a bakılırsa anlaşılır zaten. Referans olarakta videolar verdim, aynı sebepten yasaklanan bir oyuncu şikayetide bıraktım, ilgilenicek yetkili bunu göz önünde bulundurursa sevinirim, sonuçlanabilir.