Herhangi bir üçüncü parti yazılım veya hile kullanmıyorum, zaten benim sana açtığım hile şikayetinde kullandığım videoyu bana karşı olarak kullanıyorsunuz. Hile olsam sence ben o videoyu yayınlar mıyım? Sicilimde yazan üçüncü parti yazılım, 2022 yılında yanımda oturan şahsın direk silme modu yüzünden atılmış bir jaildir, hatta atan yetkili Mnemosyne'dir, hala faaliyet gösteriyor mu bilmiyorum.
Spread hilesi kullanıyor olsaydım, tüm mermilerim aynı yere gider ve sana tutardı. Hitmarker kullandığım için de canın giderdi, üstünlük sağlayan modlarda eğer bir üstünlüğüm olsaydı burada seni vuruyor olurdum. Beni de kendi videomda sırf sana vurduğum hile belli olmasın diye dağlara taşlara sıktığımı iddia etmişsin, bu da ayrıca çelişkili.
Ayrıca kendiniz başka sunucuda yaptığınız videoda orijinal hitmarker kullanıyorsunuz fakat benim kullandığım hitmarker aynı hitmarker değil, kesinlikle aynı etkiyi göstermeyecektir.
Adminler de incelediğinde hilemin olmadığı açıkça bellidir, 5 saniye aralıklarla nitro hilesi kullandığınız için size ait olan kısmı yayınlayamıyor; Videom kayıtta değil diyorsunuz. Eğer azıcık yüreğiniz varsa kendinize ait olan videoyu yayınlarsınız ve sizin nitro hilesi kullandığınızı da açıkça görmüş oluruz. (Zaten belli).
Diğer iletiler sayfada boş ileti olarak durulduğu ve tartışma yarattığı için kendi tarafımca silinmiştir, tek savunmam budur.
Tarafımca daha fazla ileti gelmeyecek, şikayet sonuçlandırılmaya bırakılmıştır.