Konu: Florencia Miguel Cespedes Spread  (Okunma sayısı 633 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 07.01.2026 02:46
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:  Miguel Cespedes @GunPowder

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Vice Mahkemesi
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Kanıtlarda.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Valachi'nin IC OOC yasağı varken arkadaş gelmiş bana sıkmaya çalışıyor. Bu kural ihlali için zaten şikayetimi açıyorum ama asıl mevzu şahsın Spread kullanması. Deagle dediğimiz silahın az çok bir sekme oranı vardır, ilk mermiden yana sıkıntı yok fakat diğer mermilerin hiç sekmemesi absürt olmuş. Attığım kanıtlara bakarsanız arkadaşta sekme diye bir şey yok, silahı resmen sabitlemiş.

Ek olarak adamın crosshairine bakabilirsiniz, normal bir oyuncuninki gibi değil. Diğer oyuncularda crosshair çok daha yavaş küçülürken, bu arkadaşta anında küçülüyor. Bu da zaten hilenin en büyük kanıtlarından biri. Hem hile açıp hem de beni düşürememesi ayrı bir komedi ama Vice ortamının temiz kalması adına bu arkadaşın banlanması şart. Kanıtları aşağıya tapu gibi bırakıyorum, incelensin lütfen.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Videoda Bullet Trace (mermi izi) kurmamın tek sebebi, yapılan hilenin net bir şekilde belli olması içindir. Normalde bu eklentiyi kullanmıyorum ve Vice ortamında yasak olduğunu da biliyorum. Sırf kanıtın netliği ve arkadaşın kullandığı hilenin mermi gidişatından belli olması için kurdum. Arkadaşın hileden dolayı banlanmasını talep ediyorum.
« Son Düzenleme: 07.01.2026 02:49 Finx »

#1 - 07.01.2026 02:53
hitmarker var hiç bir mermi değmiyor ne hilesi olm manyak mısın ağspflğpalfopkagpoasjapsg
Hitmarkerle şuanki olayın alaka durumu

#2 - 07.01.2026 02:56
hitmarker var hiç bir mermi değmiyor ne hilesi olm manyak mısın ağspflğpalfopkagpoasjapsg

deagle'da spread olmayacağını bilmeyecek kadar türeme cahil bir çocuksun adminler inceleyebilir hiç bir korkum yok hile yok
Deagle'de spread var sana karşı üslubumu bozmayacağım. Abilerin yaşı küçük biri demişti. Senin gibi Spread'a sahip olsaydım keşke  video çekip sana atsaydım var mı yok mu diye. Şikayete savunma at yoksa savunman bekle sonuçlansın.
« Son Düzenleme: 07.01.2026 02:58 Finx »

#3 - 07.01.2026 03:01
Hiç bir mermim aynı yere gitmiyor, adminler inceleyebilir. Bahsettiğin 1. mermi bambaşka bir yere, 2. mermi bambaşka bir yere gidiyor. Şikayet açmak için açılmış bir şikayet. Adminlere bırakıyorum, videom ortada zaten. Sonuçlanabilir.
Oğlum kör olsam tamam diyecem sana 4-5 tane video attım herşeyi açıkladım, gelmişin başka yere gidiyor diyorsun şakaa gibisin. Şikayet açmak gibi değil burada şuan hilesin ve yakalandın ve banlanmanya gideceksin sana karşı OOC bir kinim yok tanımam etmem. Savunması bitmiş arkadaşın sonuçlanabilir.

#4 - 07.01.2026 19:29
Bu şikayetle hiç bir ilgim yok fakat  arkadaşın yaptığı savunma biraz garip geldi, spread ne onu bile bilmediğini söylüyor fakat aşağıdaki attığım videoda tüm her şey ortada. Bu kayıt göz önünde bulundurulursa sevinirim. Yetkililerin dikkatine.

https://streamable.com/5f04zk

#5 - 07.01.2026 19:49

deagle'da spread olmayacağını bilmeyecek kadar türeme cahil bir çocuksun adminler inceleyebilir hiç bir korkum yok hile yok

Dgde spread yok diyip adama hakaret etmişsin birde. Arkadaşın kullandığı hile bu, crossun hızlı küçülmesi ve diğer crosslara oranla daha az büyümesinin sebebi bu spread hilesidir. Enselendiğini anlayınca hakaretlere başvurmuş. Yazık.

#6 - 07.01.2026 19:51
Ayrıca arkadaşın ceza kayıtları da her şeyi belli ediyor, Üçüncü parti yazılım, hile tarzı şeylerden jail yemiş.

#7 - 07.01.2026 20:06
Herhangi bir üçüncü parti yazılım veya hile kullanmıyorum, zaten benim sana açtığım hile şikayetinde kullandığım videoyu bana karşı olarak kullanıyorsunuz. Hile olsam sence ben o videoyu yayınlar mıyım? Sicilimde yazan üçüncü parti yazılım, 2022 yılında yanımda oturan şahsın direk silme modu yüzünden atılmış bir jaildir, hatta atan yetkili Mnemosyne'dir, hala faaliyet gösteriyor mu bilmiyorum.

Spread hilesi kullanıyor olsaydım, tüm mermilerim aynı yere gider ve sana tutardı. Hitmarker kullandığım için de canın giderdi, üstünlük sağlayan modlarda eğer bir üstünlüğüm olsaydı burada seni vuruyor olurdum. Beni de kendi videomda sırf sana vurduğum hile belli olmasın diye dağlara taşlara sıktığımı iddia etmişsin, bu da ayrıca çelişkili.

Ayrıca kendiniz başka sunucuda yaptığınız videoda orijinal hitmarker kullanıyorsunuz fakat benim kullandığım hitmarker aynı hitmarker değil, kesinlikle aynı etkiyi göstermeyecektir.

Adminler de incelediğinde hilemin olmadığı açıkça bellidir, 5 saniye aralıklarla nitro hilesi kullandığınız için size ait olan kısmı yayınlayamıyor; Videom kayıtta değil diyorsunuz. Eğer azıcık yüreğiniz varsa kendinize ait olan videoyu yayınlarsınız ve sizin nitro hilesi kullandığınızı da açıkça görmüş oluruz. (Zaten belli).

Diğer iletiler sayfada boş ileti olarak durulduğu ve tartışma yarattığı için kendi tarafımca silinmiştir, tek savunmam budur.

Tarafımca daha fazla ileti gelmeyecek, şikayet sonuçlandırılmaya bırakılmıştır.
« Son Düzenleme: 07.01.2026 20:10 GunPowder »

#8 - 07.01.2026 20:33
Dostum zaten hile kullandığın için yakalandın üstüne gelmiş diyorsun ki hitler sana gelirdi crossu bana getir sonra hitler bana gelmeye başlar.

#9 - 07.01.2026 20:54
''Hile olsam videoyu yayınlamazdım” gibi savunmalar fazlasıyla saçma geldi. bu savunma şekili tek başına herhangi bir kanıt değildir. kayıtta mermilerin düz ve stabil şekilde gitmesi dikkat çekiyor.  bu durumun normal oyun mekanikleriyle alakası yoktur. hile değerlendirmesi görüntü kaydına göre yapılır. ''hile olsam videoyu yayınlamazdım'' tarzı savunmalar çok saçma geliyor.

2022 yılında alınan jailin sonucuna bakacaksın kanka, sonuç olarak üçüncü parti yazılımdan ceza almışsın. ben sadece arkadaşın üçüncü parti yazılımdan dolayı  jail yediğini belirttim, @Finx isimli oyuncuya açtığı şikayeti belirtmiş, sanırım konuyu sulandırma çabaları. bunun içinde nitro şikayetini belirtti muhtemelen. ve konuyu dağıtmaya çalışıyor gibi geldi arkadaş. Nitro hilesine dair farklı bir şikayetin bu şikayete eklenmesi de aynı şekilde çok saçma bir savunma tarzı. bu şikayette, spread olduğu çok bariz bir şekilde gözüme çarptı.

Ayrıca arkadaşın önceki iletilerini silmesi ve yeni kanıtlar eklendikten sonra savunma üslubunun değişmesi, arkadaşın panik yaptığının kanıtıdır. ban yiyeceğini anlayınca savunma yapmaya başladı sanırım. Attığım kayıta dikkat ederseniz her şey ortada. kanıtların sağlam olduğunu gördü. kayıtta her şey belli oluyor kısacası, adminler dikkate alırsa sevinirim, bu şekilde hileyle oynayan arkadaşlar yüzünden oyun zevkimiz bozuluyor, umarım gereken cezayı alır.
« Son Düzenleme: 07.01.2026 20:56 Carl_Green »