Basitçe şöyle anlatacağım;
Rol sırasında orada olanlar ile kombin yarıştırıyorduk, sonrasında yorumlama yapmaya başladık, "Şu tarzın bok gibi şuna benzedin" gibisinden kendi aramızda sohbet çevirdik, orada olan arkadaşlarda üstüne oraya gelince onlara da aynı şekilde eleştiride bulundum. Karşı taraf yanlış anladıysa kusura bakmasınlar fakat orada yapılan rolde bir sorun olduğunu düşünmüyorum, saçma bir rol izlemedik, orada eleştirel şekilde iletişim kurdum, sokaktan gelme bir rol yaptığım içinde ağzı bozuk bir karakter doğal olarak. Fakat dediğim gibi yanlış anlaşıldığı için kusura bakmayın. Dediğim gibi saçma bir rol olduğunu düşünmüyorum, her hakaret ya da küfürde bu şekilde retarted kapsamına gireceğini de, dediğim gibi orada olan hakaret şahsına değil tarzınaydı. Yoksa zaten seninle olan bir rol geçmişim yok, sokak kültürü ve eleştiri birleştirince ortaya doğal olarak böyle bir rol çıkıyor, ağzı bozuk olan bir karakterin eleştiri yaparken "Bayım, o hiç hoş bir tarz değil" gibisinden bir konuşma yapması saçma olur.