Konu: Tocher Slojar - Retarted RP [05.03.2026]  (Okunma sayısı 111 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 05.03.2026 01:11

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Tocher Slojar - @!Lorenzo

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Milena_Turkovic - @ArdVone

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 05.03.2026 - 00:58 - 01:02 arası

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3.9. Retarted RP: Gerçek dışı yapılan abartı ve saçma rollere denir. Non RP ve Trolling arasında olan bir ihlal gibi değerlendirilir.
Agresif roller.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhaba, Binco'dan skin alıyorduk. Çıktığımızda görüntüde bulunan Tocher Slojar adlı arkadaş. "Motorlu, saç kesimin berbat, o tişört ne a**na koy*yım, banka kasiyeri gibi cümleler kullanmaya başladı. Milena adlı arkadaşıma ise, bununla mı gideceksin tarzı söylemlerde bulundu." Herhangi bir rol geçmişi veya samimiyet bulunmuyor, arkadaşın Retarted RP ihlalinden ceza almasını talep ediyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: N/A

Ek açıklamalar(varsa): Yok

#1 - 05.03.2026 01:35
Basitçe şöyle anlatacağım;

Rol sırasında orada olanlar ile kombin yarıştırıyorduk, sonrasında yorumlama yapmaya başladık, "Şu tarzın bok gibi şuna benzedin" gibisinden kendi aramızda sohbet çevirdik, orada olan arkadaşlarda üstüne oraya gelince onlara da aynı şekilde eleştiride bulundum. Karşı taraf yanlış anladıysa kusura bakmasınlar fakat orada yapılan rolde bir sorun olduğunu düşünmüyorum, saçma bir rol izlemedik, orada eleştirel şekilde iletişim kurdum, sokaktan gelme bir rol yaptığım içinde ağzı bozuk bir karakter doğal olarak. Fakat dediğim gibi yanlış anlaşıldığı için kusura bakmayın. Dediğim gibi saçma bir rol olduğunu düşünmüyorum, her hakaret ya da küfürde bu şekilde retarted kapsamına gireceğini de, dediğim gibi orada olan hakaret şahsına değil tarzınaydı. Yoksa zaten seninle olan bir rol geçmişim yok, sokak kültürü ve eleştiri birleştirince ortaya doğal olarak böyle bir rol çıkıyor, ağzı bozuk olan bir karakterin eleştiri yaparken "Bayım, o hiç hoş bir tarz değil" gibisinden bir konuşma yapması saçma olur.

#2 - 05.03.2026 04:07
şahitliğimi onaylıyorums,
Spoiler: GösterGizle
baran şahite eklerken haber versene cürüm aklımız gitti

#3 - 05.03.2026 11:10
Şikayet incelendi. Kendi aranızda yaptığınız kombin değerlendirmesini o şekilde o an orada olan başkalarına da yaparsanız ortaya Troll gibi veya kavga çıkarmak isteyen bir karakter gibi görüntü çıkıyor maalesef. Karakter Retarted RP kapsamında cezalandırılacak. K&A